ezek a témák már lassan idősebbek mint én, fogy a nénike pénze?
miért van minden második cikkben az 'anno' szó benne?
Kitálal Harry Styles és Harry herceg exe
2015. július 13. 14:34
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Én úgy gondolom a felháborodás jogos... Nem tűnik épp a legaranyosabb és legrendesebb embernek. Örülhet magának, hogy két ilyen személy is megvolt neki, de ami köztük történt, az rájuk tartozik, nem? Milyen dolog egy kapcsolatot kiteregetni? Nem is beszélve arról, hogy a fentebb említett személyek milyen ismertek. Ez kicsit aljasnak tűnik, kérkedőnek, mintha mindenkivel meg akarná osztani, hogy haha, ő is udvarolt nekem, meg ő is... Persze lehet, hogy én túlzom el, nem tagadom, de ez egy nem túl szimpatikus dolog számomra...
2015. július 13. 14:54
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Én a nő helyében nem dicsekednék azzal, hogy egy feleannyi idős fiúcska megvolt neki...Ezek szerint tényleg fogyhat a pénze, ha ennyi év után döntött úgy, hogy "kitálal".
2015. július 13. 15:31
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
"Anya és fia kapcsolat".
#picsa
#picsa
2015. július 13. 15:39
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
2015. július 13. 16:18
Egy élmény lesz olvasni a kiakadt rajongókat, na meg a királyi család nem hiszem, hogy tolerálná ezt..Én, amikor még tarttott ez a "valami", nem igazán vettem komolyan, a nyakam hagytam volna elvágatni, hogy ebből botrányon kívül semmi nem lesz.
Hát hajrá. xx
Hát hajrá. xx
2015. július 13. 16:31
már 4-5 éve annak, hogy járt Harry herceggel is meg Harry Stylessal. Nem értem az embereket, mindig csak jó pár évvel azután tálalnak ki. De nagyon kíváncsian várom a ''háborút'', ami ezzel fog járni. Élvezetes lesz.
2015. július 13. 16:42
Amúgy szerintem a szülőknek nem kellett volna beleavatkozni Harry Styles és Caroline kapcsolatába. A korkülönbség ne zavarjon senkit! Nem vagyok rajongója ennek a fiúnak, de ez akkor sem fair!
2015. július 13. 17:11
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Ez önmagát minősíti.
2015. július 13. 17:16
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Jól van megtörtént megtörtént. De gusztustalan, hogy mindezt ország világ orrára akarja kötni. Lehetne benne annyi tapintat, hogy nem sérti meg sem az énekes, sem pedig a herceg privát szféráját. Könyörgöm, na nehogy még ő legyen felháborodva... Egyébként erről bármit is ír ő jön ki rosszabbul, mert egy, az egyik egy herceg(!), kettő, a másik egy akkor még csak 17 éves kölyök volt. Látszik, hogy ez tényleg csak a pénzre megy ki. Gusztustalan az ilyen.
1 felhasználónak tetszik:
Lovatics04
2015. július 13. 18:12
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
A botránykönyv kommentelői jól gondolták! Teljes mértékben egyetértek velük!
2015. július 13. 18:13
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Amúgy a királyi családot nem kellene ebbe belekevernie.
2015. július 13. 18:21
Úgy látom a "Harry" nevű pasik jönnek be neki.Gondolom hírnévre vágyik és pénzre. Ha Harry Stylesról rosszat ír, a rajongók kicsinálják, ha pedig Harry herceget (és ezzel a királyi családot) sértegeti,a csajnak vége van.
2015. július 13. 18:28
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jajj, hagyjuk már, ez a könyv is csak arra jó, amire Holly Madisoné - szimpla botránykeltésre, semmi több. Ez jó a direkciós gyereknek, jó ennek a hírnév- és pénzhajhász nőnek, és még lehet, hogy Anglia ifjú hercege is profitál ebből valamilyen módon. Szerintem az ilyen "kitálalok mindent a népnek" című könyvek úgy kerülhetnek nyomatásra, ha a bennük szereplő, nevükön nevezett személyek írásos beleegyezésüket adják a megjelenéshez. Ellenkező esetben az író akár rágalmazás vádjával perelhető. Én személy szerint soha sem olvastam ilyeneket, és bár a herceget mindig is nagyon kedveltem a médián keresztül, valahogy nem vagyok kíváncsi a párkapcsolati/hálószobai titkaira. Ez a könyv is ugyanolyan botrányponyva, mint a többi, és maximum arra jó, hogy elégessem.
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.