A múlt hétvégén lezajlott San Diegó-i Comic Conon Jeff Davis, az MTV Teen Wolf című sikersorozatának készítője bejelentette, hogy jövőre érkezik a hatodik szezon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatodik évadra is visszatérnek Beacon Hills farkasai
2015. július 13. 11:15
2015. július 13. 11:41
Valamelyik nap olvastam Twitteren és rettentően örülök neki^^ Imádom, ez a kedvenc sorozatom, nagyon várom már!^^
2015. július 13. 12:16
Örülök, de szerintem nem fogják tudni sokáig húzni ezt a középiskolás dolgot, a színészek is egyre idősebbek és lassan kinőnek a szerepből. Emellett Dereket és más régi szereplőket is nagyon hiányolok, nélkülük már nem az igazi a sorozat.
2015. július 13. 12:32
Annyira boldog voltam, amikor megtudtam hogy lesz hatodik évad! Remélem a Liam-et alakító Dylan Sprayberry is marad, mert nekem ő a személyes kedvencem.
2015. július 13. 12:47
|
|
nono2002 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 143247 offline
|
Pfuu..elmondhatatlanul örülök azért is mert lesz 6.évad és azért is hogy Holland szerepelni fog a 6.évadba is. ♥♥
Imádom ezt a sorozatot♥!
Remélem Stiels és Lydia összejönnek (végre) a 6.évadban
!
És azt is remélem hogy Theo vagyis Cody Christian is marad
Teen Wolf 4ever!♥♥♥♥
Imádom ezt a sorozatot♥!
Remélem Stiels és Lydia összejönnek (végre) a 6.évadban
És azt is remélem hogy Theo vagyis Cody Christian is marad
Teen Wolf 4ever!♥♥♥♥
2015. július 13. 12:52
|
|
Anne_14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 244955 offline
|
Nagyon imádom ezt a sorozatot, nem akarom hogy egyszer is vége legyen! Az 5. évaddal nem bírok betelni *-* Remélem a 6. évadban is benne lesz Cody Chistian és Dylan Sprayberry <3
2015. július 13. 13:02
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Áááááá!De jó!Már alig várom.Imádom ezt a sorozatot.Bár annak nem örülök,hogy a Theo összejön a Maliaval.
I♡Theo...
I♡Theo...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: