Harry Styles a delfinekért harcol
2015. július 13. 23:18
Félre ne értsétek én egyett értek Harry-val abban, hogy nem cirkuszi állatként kéne őket tartani. Csak az a gáz, hogy a Seaworld pont nem cirkuszi állatként tartja őket.Okés van előadás, de az az egésznek 5%. És mikor beteg delfineket mentenek meg az nem számít? Nem kéne ennyire támadni őket, amikor van náluk jóval rosszabb akváriumok is, akik tényleg börtökbe zárják őket ..
2015. július 13. 23:21
Szóval szerintem Harrynek olyan akvároumok ellen kéne felvennie a a harcot, akik tényleg nagyon rosszul bánnak az állatokkal
Amúgy hajrá
2015. július 14. 13:33
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Ez az, amiért elítélem a szíwörldöket. Nagyon sajnálom azt a fajta emberi teremtményt, aki nem tudja belevésni az agyába, hogy másnak évtizednyi szenvedésből áll ez az egész, és nem ér meg annyit, hogy ez a teremtmény lesse, mint a birka az állattal való bohóckodást. Aki igazán kemény kiképzéseken vett részt, többször valószínűleg meg is kínozták, és a legfontosabb: elvették a családjától, csak azért, hogy te ülj ott 1-2 órán át, és jókat szórakozz rajta. Én nagyon sajnálom, hogy egyesekbe ennyi empátiaérzet nem szorult.
Igen, a PETA-val jövök, hiszen legalább ők próbálnak valamit tenni, és van is eredményük. A sok utálat körülöttük pedig bizonyára azért van, mert vannak emberek, akik lelkük mélyén tényleg bűnösnek érzik magukat, és ugye egyszerűbb azt okolni ezért, aki próbálja a világot jobbá tenni.
Nem, ugye? De nem is olyan körülmények között, mint ahogyan annak a természetben kéne lennie. Megnéznélek én téged, ha az egész életedet egy kis kabinba bezárva kéne eltöltened, családod nélkül, csak azért, hogy más fajokat szórakoztass. egyébként értjük szavaid, ha csak egy hszt küldesz el, és nem hisztizel itt.
Igen, a PETA-val jövök, hiszen legalább ők próbálnak valamit tenni, és van is eredményük. A sok utálat körülöttük pedig bizonyára azért van, mert vannak emberek, akik lelkük mélyén tényleg bűnösnek érzik magukat, és ugye egyszerűbb azt okolni ezért, aki próbálja a világot jobbá tenni.
Idézet (Rebi81 @ 2015.07.13. 23:18)
Félre ne értsétek én egyett értek Harry-val abban, hogy nem cirkuszi állatként kéne őket tartani. Csak az a gáz, hogy a Seaworld pont nem cirkuszi állatként tartja őket.Okés van előadás, de az az egésznek 5%. És mikor beteg delfineket mentenek meg az nem számít? Nem kéne ennyire támadni őket, amikor van náluk jóval rosszabb akváriumok is, akik tényleg börtökbe zárják őket ..
Nem, ugye? De nem is olyan körülmények között, mint ahogyan annak a természetben kéne lennie. Megnéznélek én téged, ha az egész életedet egy kis kabinba bezárva kéne eltöltened, családod nélkül, csak azért, hogy más fajokat szórakoztass. egyébként értjük szavaid, ha csak egy hszt küldesz el, és nem hisztizel itt.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. július 14. 13:42
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2015.07.13. 15:12)
Mi sem örömmel és jókedvünkből megyünk be dolgozni minden nap ...
Te komolyan nem látsz különbséget a kettő között? Szerintem ez az érv abszolút nem releváns. Neked nem muszáj bemenned dolgozni. És nem is múlik rajta a családod, munkakörülményeid sem olyanok, nem kell egész életed a munkahelyeden töltened és -ha jól tudom-, mikor még tanultad tudásod elsajátítását, nem erőszakosan tanították azt neked.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2015. július 14. 20:04
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Ez itt Harry Styles,akit annyian elítélnek..na mindegy én nem lepődtem meg rajta hiszen mindig újra és újra megmutatja milyen jó ember..Szegény delfineket pedig nagyon tudom sajnálni és örülök,hogy támogatja őket..borzalmas ez a világ..
2015. július 14. 22:45
Rendben lányok-fiúk ebben igazatok volt, én sem élnék ilyen helyen
Amúgy, amit sajnálok, hogy biztosan van ezer egy ember, aki csak azért kezdte el támogatni ezt a dolgot, mert 1D fan és LOVEHARRY, nem , pedig a delfinek miatt
2015. július 14. 23:31
|
|
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline
|
Szerintem az teljesen jó, ha megmentik az állatokat, vagy meggyógyítják őket. De az, hogy ők egészségessé és éppé teszik ezeket az állatokat az nem ok arra, hogy közszemlére tegyék. Amit mi látunk, hogy kiugrálnak ezek az emlősök az akváriumból, majd kapnak jutalomfalatokat. Ezt csinálni egész nap, akaratod ellenére...
És akkor mi lenne, ha Harry elmenne hozzájuk? Egy jól begyakorolt szöveggel várnák, kedves mosollyal és persze sok jól lakott delfinnel.
Lehet boldognak tűnnek, de én sem örülnék, ha egy akváriumban/ketrecben kéne egész nap ülnöm és jutalomért cserébe játszani az idiótát.
És akkor mi lenne, ha Harry elmenne hozzájuk? Egy jól begyakorolt szöveggel várnák, kedves mosollyal és persze sok jól lakott delfinnel.
Lehet boldognak tűnnek, de én sem örülnék, ha egy akváriumban/ketrecben kéne egész nap ülnöm és jutalomért cserébe játszani az idiótát.
2015. július 15. 02:08
Én amúgy remélem, hogy Harry ezt komolyan fogja venni és nem egy egyszeri megszolalás volt..
2015. július 18. 17:35
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nagyon rendes volt ez tőle meg hát tudja azért,hogy a rajongók eléggé hallgatnak rájuk
delfineket meg eléggé kínozzák sajnos...
a sea world nemtom mit csinálhat igazából,mert lehet mentenek delfineket,de ha csak a showjuk érdekében akkor az nagyon nem jó...
2015. július 25. 15:56
|
|
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline
|
Én azóta vagyok oda-vissza a delfinekért,amióta egyszer egy delfinshow-on voltam.Csodálatos volt és az a show megmutatta nekem,hogy tényleg milyen okos lények is a delfinek.
2015. augusztus 17. 17:07
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Nagyon kedves
2015. november 17. 18:47
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Ez nagyon aranyos tőle!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.