Harry Styles a delfinekért harcol
2015. július 12. 19:08
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ilyen erővel a valódi zenészek is kiállhatnának, hogy ha igazi zenét akartok hallani, ne menjetek 1dé koncertre ...
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2015. július 12. 19:15
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Ez nagyon rendes tőle
2015. július 12. 19:16
Harry már ezerszer megmutatta,ha elhatároz valamit,azt véghez is viszi,és hatalmas szíve van
Ez az ember egy csoda,és örülök,hogy a fanok ennyire segítőkészek bármilyen témában
2015. július 12. 20:29
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
szeretem a delfineket, és egyetértek az üggyel meg minden,, de ebben az egészben inkább az fogott meg hogy harry-nek csupán egy mondatába került hogy elindítson egy ekkora 'lavinát'. azért ez nem semmi!
2015. július 12. 20:49
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
BelieberDirectioner7 egyetértek:)
2015. július 12. 20:50
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
DE edes!!! :*
2015. július 12. 21:04
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
aranyos hogy ilyet tett , úgy hogy tudta hogy lehet valaki nem fog örülni neki
büszke vagyok rá
büszke vagyok rá
2015. július 12. 21:39
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
És ezaz, végre! Remélem folytatja a kampányolást. Már nagyon régóta vártam rá, hogy valami hasonlót tegyenek. Több tízmillió rajongójuk van, akik felfigyelnek rájuk. Ilyen dolgokra kéne felhívniuk a rajongóik figyelmet, mint például ahogy Ian teszi, őt nagyon csodálom érte.
2015. július 12. 23:04
Azért ez nem semmi, remélem a kampányolás folytatódik!
2015. július 13. 00:07
Volt itt egyáltalán valaki a Seaworld-ben? oO Mert én igen és WOW, egyes medencék nagyobbak voltak, mint az egész házunk. Biztosíthatok mindenkit, hogy csodás körülmények között élnek. Amennyira a mai világban szennyezett a tengervíz..persze nem azt mondom, hogy teljesen jobb nekik ott, de nem kell ennyire leszólni az akváriumot, úgy, hogy még nem is jártatok ott
2015. július 13. 00:08
Amerikában van pénz, és ezek az akváriumok nem úgy néznek ki és nem akkorák, mint az itthoniak..ezt nem kéne elfelejteni
2015. július 13. 01:46
|
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline
|
Rebi81, lehet, hogy neked emberi szemszögből nagynak tűnnek ezek a medencék, de azt figyelembe kell venni, hogy a delfinek természetes környezetükben több 100 km-t tesznek meg, ezt a SeaWorldben hol biztosítják nekik? Nem tudok sokat róluk, de amit hallottam, azok mind rossz kritikák voltak, tehát valamit rosszul csinálhatnak, biztosan Harry sem beszél alaptalanul, ha külön felhívja a figyelmet az ügyre...
Nekem ezért nem lesz soha madaram sem, nem fogom egy max 1 négyzetméteteres börtönbe zárni, amikor ott vannak a szárnyai, és nem arra született, hogy egy kalitkában álldogáljon...
Nekem ezért nem lesz soha madaram sem, nem fogom egy max 1 négyzetméteteres börtönbe zárni, amikor ott vannak a szárnyai, és nem arra született, hogy egy kalitkában álldogáljon...
2015. július 13. 08:04
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (BetűkésSzámok @ 2015.07.13. 01:46)
Rebi81, lehet, hogy neked emberi szemszögből nagynak tűnnek ezek a medencék, de azt figyelembe kell venni, hogy a delfinek természetes környezetükben több 100 km-t tesznek meg, ezt a SeaWorldben hol biztosítják nekik? Nem tudok sokat róluk, de amit hallottam, azok mind rossz kritikák voltak, tehát valamit rosszul csinálhatnak, biztosan Harry sem beszél alaptalanul, ha külön felhívja a figyelmet az ügyre...
Arról nem is beszélve, hogy sokan abban a tévhitben vannak, hogy az állatok a legnagyobb örömmel és élvezettel tanulják be a produkciókat és lépnek fel minden egyes alkalommal... ja persze...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. július 13. 10:58
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (BetűkésSzámok @ 2015.07.13. 01:46)
Egyetértek
2015. július 13. 15:12
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2015.07.13. 08:04)
Arról nem is beszélve, hogy sokan abban a tévhitben vannak, hogy az állatok a legnagyobb örömmel és élvezettel tanulják be a produkciókat és lépnek fel minden egyes alkalommal... ja persze...
Mi sem örömmel és jókedvünkből megyünk be dolgozni minden nap ...
2015. július 13. 15:17
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En mindig is boldog vagyok mikor hallom egy hiresseg allatokert kuzd/segitseget kinal esatobbi. Mai vilag eleg elvetemult, es az allatokat olyanokra hasznaljak, amire nem Isten teremtette oket...
2015. július 13. 19:09
"Tegnap este a One Direction énekese a San Diegó-i koncert közepén ismét felhívta magára a figyelmet – ezúttal azonban nem az esésével."
Na ez de buta voooolt!
Amúgy nagyon rendes,aranyos,cuki,kedves,figyelmes volt ez tőle,vártam már hogy valamelyikőjük lépjen,hisz több ezer,millió rajongójuk van (itt az egyik
) és egyértelmű hogy a rajongók hallgatnak rájuk,most pedig megyek és tweetelek én is!
Na ez de buta voooolt!
Amúgy nagyon rendes,aranyos,cuki,kedves,figyelmes volt ez tőle,vártam már hogy valamelyikőjük lépjen,hisz több ezer,millió rajongójuk van (itt az egyik
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.