Tegnap este a One Direction énekese a San Diegó-i koncert közepén ismét felhívta magára a figyelmet – ezúttal azonban nem az esésével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles a delfinekért harcol
2015. július 12. 12:02
|
|
Emy_Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 208816 offline
|
Haha, imádom a fandom lelkesedését
2015. július 12. 12:13
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy járhattam a San Diego-i SeaWorldben. Életre szóló élményben volt részem a delfin show és a gyilkos bálna műsora valami hihetetlen volt.
Aki egy ilyen kis ficsúr felszólítása miatt nem megy oda, miközben tehetné, az meg is érdemli!
Aki egy ilyen kis ficsúr felszólítása miatt nem megy oda, miközben tehetné, az meg is érdemli!
2015. július 12. 12:22
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon imádom! :$
2015. július 12. 12:34
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Igaza van:)
2015. július 12. 12:35
Látom, Harry jól bevette a PETA által terjesztett hülyeségeket. Dokumentumfilmek? Na, hagyjuk. Arról is van dokumentumfilm, hogy az ufók csinálták a gízai nagy piramist.
Én voltam a San Diego-i SeaWorldben, és tök jó volt. Minden állatot rendesen ellátnak, semmivel nincs több állatkínzás, mint egy átlagos állatkertben.
Én voltam a San Diego-i SeaWorldben, és tök jó volt. Minden állatot rendesen ellátnak, semmivel nincs több állatkínzás, mint egy átlagos állatkertben.
1 felhasználónak tetszik:
moncsicsi96
2015. július 12. 12:55
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Többen írták, hogy ők már voltak a SeaWorldben és jó volt nem "kínozták" az állatokat, persze az rendben van egy cirkusz is tud jó lenni hiszen hihetetlenül ügyesek az állatok, de akkor is minden állat akkor a legboldogabb ha a saját környezetével van ahová tartozik és a saját társaival.
Jó szórakozás lehet az embernek az olyan show ahol állatok mutatnak be trükköket, de ezek az állatok nem ezért vannak a földön, hogy fogságban tartsák őket! De persze ez csak az én véleményem és én nagyon örülök, hogy így kiállnak a delfinekért és a bálnákért.
2015. július 12. 13:30
BelieberDirectioner7 teljesen egyetértek.
Az utálkozókat meg nem értem...gondoljatok már bele az állatok helyzetébe! Ti örülnétek neki, ha az egész életeteket foságban kéne töltenetek, ráadásul mindenféle mutatványokra kényszerítenének benneteket? Csakhogy néhány ember elmondhassa magáról, h milyen 'szerencsés helyzetben van, h ezt láthatta'.
És de, szerintem ez igenis állatkínzás, és örülök, hogy van, aki kiáll értük!
Az utálkozókat meg nem értem...gondoljatok már bele az állatok helyzetébe! Ti örülnétek neki, ha az egész életeteket foságban kéne töltenetek, ráadásul mindenféle mutatványokra kényszerítenének benneteket? Csakhogy néhány ember elmondhassa magáról, h milyen 'szerencsés helyzetben van, h ezt láthatta'.
És de, szerintem ez igenis állatkínzás, és örülök, hogy van, aki kiáll értük!
2015. július 12. 13:33
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
És akkor azt mondják meg, hogy mégis mikor akarják vissza engedni a saját környezetébe?
Most viszont nem tudom hova tenni Harry kijelentését, hogy "nem menj a SeaWorldbe". Aki akar az elmegy, ha ő nem akar, akkor nem menjen. Viszont megint megmutatta a hatalmas szívét, hogy most a delfinekért harcol.
Most viszont nem tudom hova tenni Harry kijelentését, hogy "nem menj a SeaWorldbe". Aki akar az elmegy, ha ő nem akar, akkor nem menjen. Viszont megint megmutatta a hatalmas szívét, hogy most a delfinekért harcol.
2015. július 12. 13:34
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Caribbean @ 2015.07.12. 12:35)
Látom, Harry jól bevette a PETA által terjesztett hülyeségeket. Dokumentumfilmek? Na, hagyjuk. Arról is van dokumentumfilm, hogy az ufók csinálták a gízai nagy piramist.
Fantasztikus érv.
Tavaly voltam az itthoni állatkertben, hosszú idő után, és számomra sokk volt. Mikor egy hatalmas, x kilós tigris akkora üvegezett helyen bolyong üveges szemmel, mint az itthoni fürdőnk - szerintem borzalmas. Igenis tarthatnák ezeket az állatokat megfelelőbb és nagyobb helyiségekben, mert ez így kínzás, teljesen beleőrülnek. Én értem, hogy helyszűkében vannak, de ez nem megoldás.
Amúgy voltam delfinshow-n tavaly, az korrekt volt. Kevés állatot tartottak egy hatalmas "medencében", és szemmel láthatóan törődtek velük. Nem arra születtek, hogy fogságban legyenek, ez tény, de ha már mégis ott vannak, akkor bánjanak velük jól és legyenek meg az életkörülmények.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. július 12. 14:00
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Rendes hogy kiáll a delfinekért!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.