Magyarországra is érkezik Zendaya új sorozata
2015. július 11. 22:32
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
miéééééééééééééérrrrrrrrttttttttttt???????
2015. július 11. 23:12
|
|
Emy_Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 208816 offline
|
Miért kell a disneynek ilyen gyengeelméjű sorozatokat kiadni...? Nem, hogy normálisakat csinálnának.
2015. július 12. 00:25
Nem vagyok biztos, hogy hozni fogja az elvárt színvonalat.
2015. július 12. 08:53
hát a disney-s sorozatok is elég sokat válzoztak, én nem várom annyira... :/
2015. július 12. 10:03
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Kíváncsi leszek mit tudnak összehozni, mert az újak, a Disneyn eléggé semmitmondóak...
2015. július 12. 10:34
Még egy idétlen dizni-sorozat. Rettenetesen lecsökkent már a színvonala, így nem hinném, hogy ez annyira fantasztikus lenne. A Sok Sikert Charlie és Zack & Cody óta nincs jó sorozat.
2015. július 12. 21:24
|
|
dviki022visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.25. Hozzászólás: 291 Csatolások: 300 Azonosító: 240788 offline
|
Pár évvel ezelőtt imádtam a Disney Channelt. Mindig azt néztem, nem is lehetett mást. Alig vártam, hogy valami új legyen, a sorozatoknak és filmeknek meg volt a színvonaluk. Ezzel ellentétben, ma már rosszul vagyok, ha véletlen odakapcsolok. Egész végig megy a visítás a műsorokban, a sorozatok valami sablonos borzalmak, a filmek még éppen hogy elmennek. Jó, legyen a kisebbeknek is valami gyerekműsor, de hogy végig csak olyat adnak, nem tartom igazságosnak... Mert szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki tizenévesen szereti (vegyük példának) a Sok sikert, Charliet; A Zack és Cody életét; vagy a Varázslók a Waverly helybőlt. Ehhez hasonló sorozatoknak is kéne menniük, nem olyan szennyeknek (bocsi ha valaki szereti), mint a Violetta, Szuperdokik és tökömtudja mik. Mindenesetre nem tudom, hogy ettől mit várjak, de remélem lesz valami színvonala, legalább olyan mint az Indul a riszának.
2015. július 12. 22:10
"...de vendégszereplőként tiszteletét tette már Bella Thorne és a Jessie-ből megismert Peyton R. List és Skai Jackson is."
Cikkíró kicsit előreszaladt, ugyanis csak Bella vendégszerepléséről tudtam és mondom, azt a részt nagyon várom magyarul. Utánanéztem, hogy kerülnek majd képbe a Jessie-s srácok. Meglepődtem: még el se indult a Bunk'd, de már biztos, hogy lesz egy úgynevezett crossover része a K.C. Undercoverrel. Azt nézve, hogy hol játszódik a Bunk'd... hááát, kíváncsi leszek, hogy hozzák ezt össze.
Cikkíró kicsit előreszaladt, ugyanis csak Bella vendégszerepléséről tudtam és mondom, azt a részt nagyon várom magyarul. Utánanéztem, hogy kerülnek majd képbe a Jessie-s srácok. Meglepődtem: még el se indult a Bunk'd, de már biztos, hogy lesz egy úgynevezett crossover része a K.C. Undercoverrel. Azt nézve, hogy hol játszódik a Bunk'd... hááát, kíváncsi leszek, hogy hozzák ezt össze.
2015. július 13. 12:58
|
|
CeCeLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 241240 offline
|
"Zendaya a nagy sikerű Indul a risza című sorozattal lett világhírű"
Nem igaz, ő nem világhírű, csak Bella. Am várom már, kezd nagyon lemenni a színvonal..... https://www.youtube.com/watch?v=pA4YSS8Lzn0
ezt találtam, Bella tökéletes, bár Zendayat is bírom.....
Nem igaz, ő nem világhírű, csak Bella. Am várom már, kezd nagyon lemenni a színvonal..... https://www.youtube.com/watch?v=pA4YSS8Lzn0
2015. július 14. 11:24
Idézet (CeCeLove @ 2015.07.13. 12:58)
"Zendaya a nagy sikerű Indul a risza című sorozattal lett világhírű"
Jajj de el vagy szállva.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: