Ariana Grande bocsánatot kért a világtól
2015. július 13. 12:42
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Minek magyarázkodik?Bunkó p*raszt volt és kész!Erre nincs mentség!Oké bocsánatot kért,de akkor minek ment be a fánk boltba ha az egészséges életmód híve?Meg elég szánalom hogy a viselkedését avval magyarázza,hogy "aggódik" az amerikaiak egészségtelen étrendje végett nemes dolog meg minden de a alpári viselkedését és a hazája földbe döngölését,nem magyarázza!
1 felhasználónak tetszik:
Jin Young
2015. július 13. 13:14
Gureka10 írta:
Íme,egy intelligens megszólalású ember. Emberek, úgy tűnik,hogy valaki nagyon beoltott minket "ArianemismétlemNEMszimpatizálokveled" csapatunkat. ohmy.gif
Nagy cicaharcnak nézünk elébe. Majd hozok popcornt.
Egyetértek! Majd én is hozok ha kell
Íme,egy intelligens megszólalású ember. Emberek, úgy tűnik,hogy valaki nagyon beoltott minket "ArianemismétlemNEMszimpatizálokveled" csapatunkat. ohmy.gif
Egyetértek! Majd én is hozok ha kell
2015. július 13. 15:07
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem vagyok rajongoja, de megertem ot. Most erted, o is ember, fiatal, kicsuszott a szajan, meg valszeg csak kemenykedett vagy nem tudom, de tokre igaza van...
Rengeteg az elhizott meg a beteg es a fank az egyik legegeszsegtelenebb kaja a vilagon.
De azert tuti ha nem bukik le, esze agaban sem lett volna mondani a haverjainak, hogy jaj mit mondtam meg de bunko voltam.. na mind1
Rengeteg az elhizott meg a beteg es a fank az egyik legegeszsegtelenebb kaja a vilagon.
De azert tuti ha nem bukik le, esze agaban sem lett volna mondani a haverjainak, hogy jaj mit mondtam meg de bunko voltam.. na mind1
2015. július 13. 15:59
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (Aritor @ 2015.07.13. 15:28)
De mivan akkor ha egy random ember véletlenül rátüsszent azokra a fánkokra??
Egy "random" ember nem tüsszent a világba nyilvános helyen, hogy mindenki élvezze a permetét, hanem használja a zsebkendőt/kezét/pólóját.
2015. július 13. 19:10
Különben mi a rákért nyalogat fánkokat egy üzletben? Attól,hogy ő Ariana Grande,nem jogosítja fel rá,hogy azt tegyen amit akar....
2015. július 13. 19:47
garfield20010111 attól hogy szereted Ariana-t nem kell leoltani azokat akik nem kedvelik őt.
2015. július 13. 20:15
|
|
Szivárványlány99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 230239 offline
|
ömm, valószínüleg ezt az egesz twitteres szöveget megírták helyette és megpróbálták jónak beállítani....
2015. július 13. 21:30
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Istenem, hagyjuk már. Mit kell még pattogni? Bocsánatot kért. Ennyi. Nem hiszem el, hogy az emberek mindig ilyen negatívan és pesszimistán állnak hozzá a dolgokhoz. Nem őszinte? Honnan tudod? Mivel nem ismerjük a helyetét, mert egyikünk se Ariana Grande, ezért mi lenne, ha egyszer, kivételesen úgy állnánk hozzá, ahogy minden embernek kellene, pozitívan?
2015. július 13. 23:58
|
|
Violetta Leonettaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.01. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 240930 offline
|
Istenem, hagyjuk már. Mit kell még pattogni? Bocsánatot kért. Ennyi. Nem hiszem el, hogy az emberek mindig ilyen negatívan és pesszimistán állnak hozzá a dolgokhoz. Nem őszinte? Honnan tudod? Mivel nem ismerjük a helyetét, mert egyikünk se Ariana Grande, ezért mi lenne, ha egyszer, kivételesen úgy állnánk hozzá, ahogy minden embernek kellene, pozitívan?
Forrás: http://starity.hu/magazin/56527-ariana-grande-bocsanatot-kert-a-vilagtol/#ixzz3foMNwnCE
Tinaaa159 Teljesen egyetértek
Forrás: http://starity.hu/magazin/56527-ariana-grande-bocsanatot-kert-a-vilagtol/#ixzz3foMNwnCE
Tinaaa159 Teljesen egyetértek
2015. július 14. 00:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Serénykedő bocsánat kéréseivel igyekszik olyan tisztára mosni kezeit, mint még soha. Igazából nem is értem, hogy miért kért bocsánatot. Láttam az egész videót, amiből nekem speciel az jött le, hogy egy neveletlen ostoba liba. Biztos sz*rul esett neki az, hogy nyilvánosságra hoztak egy olyan biztonsági felvételt, ami úgy készült, hogy éppen nem volt reflektorfényben. Emiatt is mondogatom én azt, hogy a hírességek nagy eséllyel egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek a médián keresztül látjuk őket. Ez a csaj azzal az őszike szemeivel és a bájos külsejével eladta magát, de legbelül kong az ürességtől. (mondjuk ezen nincs mit csodálkozni szerintem) Az alapvető viselkedési etikettel nincsen tisztában, és ezen egyik bocsánatkérő verziója sem változtat. Most ugyan igyekszik lemosni magáról mindezt és kimagyarázni mindennel a primitív viselkedését, ám számomra még így is egyértelmű, hogy intelligenciája nem verdesi az eget.
2015. július 14. 01:26
|
|
styleyzoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.14. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 233340 offline
|
H_lye azt hiszi ezzel mindent megoldhat...
2015. július 14. 10:30
Jól tette ,hogy bocsánatot kért szerintem se volt helyes a viselkedése .
2015. július 14. 11:12
Én sem értem miért kell tovább ragozni ezt az incidenst. Kétszer is bocsánatot kért,mindenkivel előfordul,hogy mond ki olyan dolgokat amit nem kéne.Most az jobb lenne ha még meg se magyarázza a történtekete?Ugyan már,nem kell játszani a szentet....
2015. július 14. 11:42
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Hú, hát ezt jól kimagyarázta... na nem mintha nem lenne igaza.
Viszont az egészséges ételek (gyümölcsök, zöldségek)- főleg amiket ő fogyaszt - drágábakk és az amerikai gyerekek zsebpézt kapnak és hülyék lennének arra költenni, mikor annak a feléért - habár egészségtelen - simán jól laknak a mekiben.
És sokan mondják h "jajj, de rendes, h bocsánatot kért". hát erre én csak azt tudom mondani h NEM VOLT MÁS VÁLASZTÁSA!!
Viszont az egészséges ételek (gyümölcsök, zöldségek)- főleg amiket ő fogyaszt - drágábakk és az amerikai gyerekek zsebpézt kapnak és hülyék lennének arra költenni, mikor annak a feléért - habár egészségtelen - simán jól laknak a mekiben.
És sokan mondják h "jajj, de rendes, h bocsánatot kért". hát erre én csak azt tudom mondani h NEM VOLT MÁS VÁLASZTÁSA!!
2015. július 14. 12:47
Azt hiszi,hogy egy ilyen gyatra bocsánatkéréssel mindent megoldhat?Hát akkor nagyon TÉVED!
2015. július 14. 13:47
Ez a bocsánat sz*rt sem ér. Egy nagy nulla. Jóvá kéne tenni..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.