Eső után köpönyeg.
Kezdjük ott, hogyha az egészséges életmód híve vagyok és azt hírdetem, akkor nem megyek be egy fánkboltba, még véletlenül se nyalom le az összes fánkról a porcukrot mert fúúúúj mi az rákkeltő, fogszuvasító blabla...
Ő ezt mégis megtette, kihangsúlyozza, hogy csak 22 éves, de ez nem (csak) a korával és a gyerekes viselkedésével van összefüggésben, hanem azzal a képpel(image) is amit próbál eladni a médián keresztül. Akkor ezek után kijelenthető, hogy ő is csak egy médiabohóc, akit a menedzsmentje kötélen rángat, hogy hirdesse ezt meg azt a világmegváltó blamát? Én ha most lennék tizenéves és a fanja lennék ezek után már biztos nem tudnék rá úgy tekinteni, mint aki az egészséges életmód híve.
Arról még nem esett szó (legalábbis ebben a cikkben) hogy mért kritizálta a bolt dolgozóit, hogy a termékeik sz*rt sem érnek, ahogy ő fogalmazott - not professional- szóval akkor ő mégis csak tudja milyen egy IGAZI FÁNK...
A bolt dolgozóitól sem kért még bocsánatot, gondolom majd nekik is címez egy videót később (ha már nem tette meg).
Ariana Grande bocsánatot kért a világtól
2015. július 12. 10:02
Idézet (garfield20010111 @ 2015.07.11. 21:21)
És mindenki aki rosszat gondol róla forduljon fel!!!
Húú, te aztán intelingens vagy.
És ha rosszat gondol róla mi van?
Amúgy én is utálom a csajt mint a halált!
Ariana-t szerintem a kicsit sem érdekli ki rajong érte ki nem...
2015. július 12. 14:03
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Jól van Arika, legközelebb inkább gondolja át jól mit csinál mert nála egész súlyos következmények lesznek mivel ismert személy, egy idol több száz kislányka számára. Meg ez kb egy arcon köpés volt egész amerikának. Szóval szerintem amég él, és köztudatban marad ezt tuti sokszor felfogják neki hozni, és a szemére fogják hányni..
2015. július 12. 15:04
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Lehet, hogy bocsánatot kért, de ezt az egész incidenst nem fogják elfelejteni egy könnyen.
Lesznek mindig olyanok, akik emlékezni fognak rá csak nem mondják ki hangosan.
Lesznek mindig olyanok, akik emlékezni fognak rá csak nem mondják ki hangosan.
2015. július 12. 17:42
|
|
Spanyolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 381 Csatolások: 14 Azonosító: 214512 offline
|
Szép dolog, hogy bocsánatot kért, ráadásul szépen fogalmazott, de nekem van egy olyan érzésem, hogy Amerika egészségtelen táplálkozására tereli el a témát...
2015. július 12. 18:27
mindenki mond olyat amit később megbán
szép volt tőle
szép volt tőle
2015. július 13. 07:20
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Nem az én dolgom, nem az én hazámat alázta porig. De azért elég vicces és szánalmas húzás volt tőle, most meg itt magyarázkodik. Ez nem bocsánat kérés, ez mentegetőzés.
2015. július 13. 09:21
Ez tényleg elég nagy meggondolatlanság volt tőle... De szerintem tényleg megbánta.
2015. július 13. 10:46
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Még a bocsánat kérést is nagy dobra veri. Nem lett volna elég,hacsak kiírja twittrre?
Nem, neki muszáj volt youtube videót is csinálnia,de fogadjunk hogy ha majd interjút kérnek tőle ezzel az üggyel kapcsoltba,ott is biztos majd zeng egy ódát,hogy sajnálja.
Ezt nem sajnálni kell,mert már megtörtént eset,a múltat nem tudja visszacsinálni (de szerintem nem is akarná). És,csak nekem fura,hogy olyan gyorsan bocsánatot kért?
Miért érzem úgy,hogy nem magától kért bocsánatot,hanem a menedzsmentek mondták neki hogy: Ha nem kérsz bocsánatot,buktad a sztáréleted!?
2015. július 13. 11:13
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Amit még képtelen vagyok felfogni (ezt muszáj lepötyögnöm), az az,hogy manapság miért akar minden sztár odafigyelni arra,hogy egészségesen táplálkozzunk? Eddig senki sem figyelt oda rá,az volt a menő,hogy minél cukrosabb fánkot posztoljunk az arckönyv-re,meg posztoljuk az összes Mekis kajákat. És most? mindenki odafigyel a helyes táplálkozásra. Nem azt mondom,hogy ez nem jó,de igenis jó,de az emberek már 5 évvel ezelőtt is el voltak hízva (főleg az amerikaiak) és mégsem érdekelt senkit. Hagy hízzanak a kis malacok,engem nem érdekel,én azért is cukros fánkot tolok a képükbe,hogy utána muszáj legyen nekik is,ilyen cukormázas sütit enniük. MUHAHAHA!! Az a baj,hogy az emberek már ebből is divatot csinálnak. Nem azért táplálkoznak helyesen,mert tudják,hogy attól lesz a szervezetük egészséges meg satöbbi, hanem azért,mert az egyik kedvence elkezdte,akkor most már ő is helyesen fog táplálkozni,hogy még véletlenül se,maradjon le a kedvenc sztárja napi kaja ritmusáról.
2015. július 13. 11:20
|
|
Gureka10queen of clubs |
|
Idézet (garfield20010111 @ 2015.07.11. 21:21)
És mindenki aki rosszat gondol róla forduljon fel!!!
Íme,egy intelligens megszólalású ember. Emberek, úgy tűnik,hogy valaki nagyon beoltott minket "ArianemismétlemNEMszimpatizálokveled" csapatunkat.
1 felhasználónak tetszik:
Lovatics04
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.