Ariana Grande bocsánatot kért a világtól
2015. július 11. 13:45
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
Azt h miért mondta h utálja Amerikát és az ott lévő embereket kimagyarázta egy naon hülye indokkal, viszont a fánknyaldosásra nem mondott semmit, h azt miért csinálta ?! Én bírtam őt, de ez a viselkedése tényleg kiábrándító volt. Egyébként olvastam róla még h naon hisztis tud lenni és díváskodik, sztem naon fejébe szállt a siker. Remélem változtat a magatartásán, mert igen ő is ember hibázhat,de mivel ő egy híresség sokak példaképe nem engedheti meg magának ezt a viselkedést.
2015. július 11. 13:56
Mit kell ezen ennyit pörögni kétszer jól pofon kéne csapni, hogy helyre billenjen a kis lelki világa, hátha akkor megtanulja, hogy ha csöndben van akkor leplezni tudja, hogy egy molylepke intelligencia szintjével vetekszik az övé.
2015. július 11. 14:20
Igen, oké, ez szép és jó, meg minden, de most őszintén, akkor mi a tökömnek ment be egy fánkboltba, ha ennyire utálja egészségtelen ételeket? Fuck Logic.
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
2015. július 11. 14:44
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
Minden ember , aki csak él rossz.Hogy elhiggyék magukról , hogy ők bizony jók, azt kell valahogy elérniük,hogy más sokkal roszabb legyen náluk . Ariana a kis szövegével számomra ezt sugolta, és mint látható , ezeket a nevetséges érveket mindenki elfogadja.
2015. július 11. 15:26
Idézet (carly @ 2015.07.11. 13:45)
Azt h miért mondta h utálja Amerikát és az ott lévő embereket kimagyarázta egy naon hülye indokkal, viszont a fánknyaldosásra nem mondott semmit, h azt miért csinálta ?! Én bírtam őt, de ez a viselkedése tényleg kiábrándító volt. Egyébként olvastam róla még h naon hisztis tud lenni és díváskodik, sztem naon fejébe szállt a siker. Remélem változtat a magatartásán, mert igen ő is ember hibázhat,de mivel ő egy híresség sokak példaképe nem engedheti meg magának ezt a viselkedést.
ezt pár nagy arianator is elolvashatná.
2015. július 11. 15:47
Fordítás: Nagyon,nagyon sajnálom azt, hogy kamera volt a fánkboltban és fény derült az igazi énemre. Borzasztóan sajnálom
2015. július 11. 16:02
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Persze...most,hogy leégette magát,szépítene....
2015. július 11. 16:05
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
istenem, eddig is imádtam de most még jobban imádom <3 én spec nem mertem volna bicsánatot kérni ha ennyire lenéznek emiatt xdd
2015. július 11. 16:21
|
|
Tinii Alicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.12. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 231334 offline
|
Jol tette!
2015. július 11. 16:45
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
2015. július 11. 17:06
én is láttam azt a videót és eléggé ledöbbentem azon amit mondott, de nagyon örülök h bocsánatot kért és igaza van az étkezéssel kapcsolatos mondandójában is, és ilyen oldalról én is, mondjuk nem biztos h pont az amerikaiak iránt kellett volna kifelyeznie az utálatát
2015. július 11. 17:22
Ez nagyon kedves volt tőle, hogy belátta a hibáját és kétszer is bocsánatot kért. Hiszen mégis csak ember, aki sok rossz baklövést elkövethet. Mindenki követ el hibákat, na az övét látta a fél világ és most ezért utálják. Szerintem nem érdemli meg a haragot, én mindenképp megbocsátok neki
2015. július 11. 17:48
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Ja hát persze,olvasom itt a kommenteket ,hogy "biztos nem ugy értette", meg " legalább bocsánatot kért" .Már bocs hogy ezt mondom ,de szerintem beilyedt ,hogy most már őt is utálni fogják mert valójában,egy gyülölködő kis némber ,de akik ennyire nem veszik ezt észre azokat igazán tudom sajnálni ,mert most jön itt azzal hogy ő nem is ugy gondolta,meg hasonlók,ugyan gyerekek,kimondta amit kimondott és ha most megtette máskor is meg fogja tenni ,mert nam tudja mindíg a jó kislányt játszani,köszönöm.
2015. július 11. 18:07
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
omg...Ari SÍR ebbe a vidibe? :c :/
2015. július 11. 18:10
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Most persze rájött, hogy fél amerika utálja őt és rögtön bocsánatkérés meg minden más nyálasság, mert a végén nem vesznek az emberek koncertjegyet! Szerintem tuti nem az egészséges étkezés miatt mondta ezeket a szavakat, csak próbált angyal maradni a rajongók szemében, akinek a fő feladata amerika megvédése az elhízástól. Melyik sztár nem jótékonykodik vagy sok bíztató szót szól a jó hírnévért? Ariana is pont ezt csinálta. Amúgy nagyon szeretem Arianát, de erre a tettére elég sokáig emlékezni fogok. Mondjuk én már halottam azt is, hogy részegen csinálta ezt, de azért ez már marhaság!
2015. július 11. 18:33
hát érdekes egy bocsánatkérés volt...kicsit azt éreztem hogy konkrétan eltereli a témát amerikai elhízásra...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.