Starity

Ariana Grande bocsánatot kért a világtól

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 11. 10:31 #81
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2058
Csatolások: 0
Azonosító: 210588
Jól tud hazudni és tényleg remek színész,mert ki hinné el,hogy ez igaz?Csak a rajongói végett csinálta,hogy legalább ők megbocsájtsanak.
2015. július 11. 10:31 #82
- törölt felhasználó -    
Jó hogy bocsánatot kért! Igaza van mindenki követ el hibákat és sztem nem kéne emiatt utálni!
2015. július 11. 10:55 #83
- törölt felhasználó -    
Nem hinném, hogy őszintén mondta a bocsánatkérést a videóban, nem látom rajta, hogy tényleg bánja a tettét...
2015. július 11. 11:14 #84
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Csak a rajongói hisznek neki, már többször is bebizonyította, hogy milyen tud sunyi és rosszindulatú tud lenni.
2015. július 11. 11:30 #85
Encsiiiiiiii
Encsiiiiiiii
új tag

Státusz♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Hozzászólás: 29
Azonosító: 245016
Na kifejtem a véleményem mert elég érdekes hozzászólásokat látok biggrin.gif
Elöször is nem tudom feltűnt e valakinek hogy Arianánál vannak sokkal "mocskosabb szájú" hírességek is akik ennél a beszólásnál már durvábbakat is szóltak és ezek még mindennaposak is, bocsánatot sem kértek és még sincs annyi utálkozó náluk.
Viszont azzal teljesmértékben egyetértek, hogy neki ez az igazi énje , nem pedig az az erőlködő cukormázas kis valaki akit a világnak mutat, és nyilván csak azért kért ő is bocsánatot, hogy emiatt ne utálják meg.
Most leszögezem hogy én nem kedvelem ...sőt egyenesen irritál a csaj,tehetségesnek sem tartom .. de az olyan beszólásokon eldobom az agyam hogy aki eddig "nagy fan" volt az most egy ilyenért elpártol tőle stb..Szerintem egy igazi fan , még az ennél durvább dolgokért se utálja meg a kedvencét..még ha el is ismeri hogy nagy hülyeséget csinált.
2015. július 11. 11:45 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norix6 @ 2015.07.10. 22:00)
Hogy oda ne rohanjak...

Nem gondoltam, hogy valaha is ilyen véleménnyel leszek Ariról de igazad van. Ami megtörtént, az megtörtént.
2015. július 11. 11:49 #87
- törölt felhasználó -    
megvan bocsátva smileeee.gif
2015. július 11. 11:54 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (Encsiiiiiiii @ 2015.07.11. 11:30)
Na kifejtem a véleményem mert elég érdekes hozzászólásokat látok biggrin.gif
Elöször is nem tudom feltűnt e valakinek hogy Arianánál vannak sokkal "mocskosabb szájú" hírességek is akik ennél a beszólásnál már durvábbakat is szóltak és ezek még mindennaposak is, bocsánatot sem kértek és még sincs annyi utálkozó náluk.
Viszont azzal teljesmértékben egyetértek, hogy neki ez az igazi énje , nem pedig az az erőlködő cukormázas kis valaki akit a világnak mutat, és nyilván csak azért kért ő is bocsánatot, hogy emiatt ne utálják meg.
Most leszögezem hogy én nem kedvelem ...sőt egyenesen irritál a csaj,tehetségesnek sem tartom .. de az olyan beszólásokon eldobom az agyam hogy aki eddig  "nagy fan" volt az most egy ilyenért elpártol tőle stb..Szerintem egy igazi fan , még az ennél durvább dolgokért se utálja meg a kedvencét..még ha el is ismeri hogy nagy hülyeséget csinált.

Az utolsó bekezdésed második felével nem tudok egyetérteni. Egy igazi fannak tudnia kell, mikor tesz olyan dolgot a kedvence, ami úgymond "beindítja a vészjelzőt". Sajnos manapság az elvakult fanatizmus jellemző, sokan még akkor is megbocsátanának a kedvencüknek, ha az mondjuk belépne az ISIS-be és lefejezne pár embert.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. július 11. 11:54 #89
- törölt felhasználó -    
Borzasztó kétszínű és mű az egész csaj. Őszintén szólva nem hinném, hogy annyira sajnálná a dolgot, inkább csak nem akarja, hogy elpártoljanak tőle emiatt. Azt hitte, nincs kamerák előtt és kikelt a jól megkreált 'ártatlan és cuki vagyok' imidzséből. Legalább néhány rajongónak felnyílt a szeme, és meglátta az igazi énjét.
2015. július 11. 12:00 #90
Titanyla
Titanyla
dreamer

Státuszdo all things with love ♡
Hozzászólás: 1542
Csatolások: 26
Azonosító: 232551
Gondoltam, hogy Ariana nem az a szerény és visszafogott lány, mint amilyennek egyes alkalmakkor mutatja magát, de akármilyen "személyes pillanatban" is volt abban a helyzetben, meg kell hagyni, hogy még egy átlagos (nem közismert) embertől is egy rendkívül ízléstelen dolog lett volna az, amit ő csinált, nemhogy egy hírességtől, aki millióknak a példaképe. Úgy gondolom, nem csak az olyan kameráknak kellene tennie magát, amiket lát. Persze más híresség ki tudja, miket csinál a négy fal között, nem is tett olyan kriminális dolgot azzal, hogy összenyalt pár fánkot és meggondolatlanul, de kijelentette, hogy utálja az országát, egyedül a képmutatása az, ami meglehetősen ellenszenves. A világnak azt mutatja, hogy ő tökéletes, érett nő (annak ellenére, hogy valamikor úgy viselkedik/néz ki mint egy 12 éves), az is akar lenni, de valójában (még) korántsem az.
Én azt látom rajta, hogy csak az fontos számára, hogy mit gondol róla a nagyérdemű, így mutat magáról egy hamis képet a világ felé, hogy ne vegyék észre, hogy mennyire gyerekes is valójában.
2015. július 11. 12:11 #91
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Azonosító: 227220
Szerintem egy bocsánattal nem lehet elintézni. Egy kétszínű, beképzelt csaj. Sose volt szimpatikus, a kislány mögött egy tragikus lány áll.
2015. július 11. 12:25 #92
kutyuska1230
kutyuska1230
visszatérő vendég

Státusz"A barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben, és elfogad annak, aki vagy."
Hozzászólás: 153
Csatolások: 33
Azonosító: 188258
Legalább ő bocsánatott kért nem úgy mint sok más híresség ha ilyet tezs de akkor is....
2015. július 11. 12:25 #93
Zuchinii9
Zuchinii9

StátuszAz élet túl hosszú ahhoz, hogy kimondjuk, amire gondolunk. (~Doctor House)
Hozzászólás: 662
Csatolások: 15
Azonosító: 194713
Rossz a fordítás... dry.gif
2015. július 11. 12:39 #94
- törölt felhasználó -    
(Ariana fanok ne olvassák ezt.)
Sose szerettem Arianát. Számomra egy nagyon taszító személyiség, akit csak a hírnév érdekli.
Valószínűleg a "cukinak" tartott külsője, és a "cukinak" tartott hangja miatt futott be. Ja, és ne feledkezzünk el a retardált fóka táncáról se, amit koncerteken ad elő eléggé ribancos ruhákban. *káromkodni szeretek*
Szerintem azért kért bocsánatot, mivel a hülye viselkedése miatt sokan elpártoltak tőle, és "vissza akarja őket szerezni". Hogy miért? Mindenki szereti, ha sztárolják. Arika igényli...
Amit a boltban láttunk, az a való énje volt, legalábbis én úgy gondolom. Az meg, hogy mondjátok, hogy csak rossz napja volt... persze. Pont azért tűnt békések, mert rossz napja volt.
A YouTube videón pedig megjátssza magát egyértelműen.
2015. július 11. 12:44 #95
Encsiiiiiiii
Encsiiiiiiii
új tag

Státusz♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Hozzászólás: 29
Azonosító: 245016
Arpadeus Mester:
Azért nem ennyire durva dolgokra gondoltam biggrin.gif
De még egy ilyen húzásnál durva az elpártolás de leginkább azért mert nagy fannak mondják magukat.
2015. július 11. 12:45 #96
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Hiába kér bocsánatot,azt úgyse tudja visszaszívni amit mondott.
2015. július 11. 12:46 #97
Rebíí97
Rebíí97
Hozzászólás: 696
Csatolások: 8
Azonosító: 155442
Ariana nekem mindig is irritáló volt, de már olyan szinten kicsapta a biztosítékot, hogy az alaptiszteletet se tudom megadni neki. Attól, hogy bocsánatot kért, kimondta amit kimondott, ennyi. Nem tudja visszaszívni.
2015. július 11. 12:53 #98
- törölt felhasználó -    
Hülye lenne nem bocsánatot kérni.... biggrin.gif
Most, hogy hirtelen mindenki utálja már is vissza tért a jó kislányos szerephez....ez a csaj szánalmas.
2015. július 11. 13:14 #99
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Szerintem ez a videóüzenet már sok. Abból a szempontból, hogy számomra mesterkéltnek tűnik. Egyszer bocsánatot kérni, még rendben van, de nekem kicsit gyanús, hogy ennyire "tisztára" akarja mosni magát. Úgy gondolom, ezt már csak azért csinálja, hogy a lehető legtöbben továbbra is az édes szomszéd lánynak higyjék.
2015. július 11. 13:32 #100
Selli gomez fan.
Selli gomez fan.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 423
Csatolások: 17
Azonosító: 196175
Engem valahogy mindig is irritált a csaj.Nincs túl sok tehetsége az énekléshez, a színészkedés viszont -mint a videóból is kiderül- egész jól megy neki.El akarja hitetni a világgal, hogy ő az a tüneményes, kedves lány a Victoriousból, akit alakított, de azért közben már felnőtt, érett nő.Nem hinném, hogy komolyan gondolja mindazt, amit kiírt, minden esetre, rafinált dolog a kirohanását egy nemes cél támogatására fogni.
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok