Ariana Grande bocsánatot kért a világtól
2015. július 11. 10:31
Jó hogy bocsánatot kért! Igaza van mindenki követ el hibákat és sztem nem kéne emiatt utálni!
2015. július 11. 10:55
Nem hinném, hogy őszintén mondta a bocsánatkérést a videóban, nem látom rajta, hogy tényleg bánja a tettét...
2015. július 11. 11:14
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Csak a rajongói hisznek neki, már többször is bebizonyította, hogy milyen tud sunyi és rosszindulatú tud lenni.
2015. július 11. 11:30
|
|
Encsiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 245016 offline
|
Na kifejtem a véleményem mert elég érdekes hozzászólásokat látok
Elöször is nem tudom feltűnt e valakinek hogy Arianánál vannak sokkal "mocskosabb szájú" hírességek is akik ennél a beszólásnál már durvábbakat is szóltak és ezek még mindennaposak is, bocsánatot sem kértek és még sincs annyi utálkozó náluk.
Viszont azzal teljesmértékben egyetértek, hogy neki ez az igazi énje , nem pedig az az erőlködő cukormázas kis valaki akit a világnak mutat, és nyilván csak azért kért ő is bocsánatot, hogy emiatt ne utálják meg.
Most leszögezem hogy én nem kedvelem ...sőt egyenesen irritál a csaj,tehetségesnek sem tartom .. de az olyan beszólásokon eldobom az agyam hogy aki eddig "nagy fan" volt az most egy ilyenért elpártol tőle stb..Szerintem egy igazi fan , még az ennél durvább dolgokért se utálja meg a kedvencét..még ha el is ismeri hogy nagy hülyeséget csinált.
Elöször is nem tudom feltűnt e valakinek hogy Arianánál vannak sokkal "mocskosabb szájú" hírességek is akik ennél a beszólásnál már durvábbakat is szóltak és ezek még mindennaposak is, bocsánatot sem kértek és még sincs annyi utálkozó náluk.
Viszont azzal teljesmértékben egyetértek, hogy neki ez az igazi énje , nem pedig az az erőlködő cukormázas kis valaki akit a világnak mutat, és nyilván csak azért kért ő is bocsánatot, hogy emiatt ne utálják meg.
Most leszögezem hogy én nem kedvelem ...sőt egyenesen irritál a csaj,tehetségesnek sem tartom .. de az olyan beszólásokon eldobom az agyam hogy aki eddig "nagy fan" volt az most egy ilyenért elpártol tőle stb..Szerintem egy igazi fan , még az ennél durvább dolgokért se utálja meg a kedvencét..még ha el is ismeri hogy nagy hülyeséget csinált.
2015. július 11. 11:45
Idézet (Norix6 @ 2015.07.10. 22:00)
Hogy oda ne rohanjak...
Nem gondoltam, hogy valaha is ilyen véleménnyel leszek Ariról de igazad van. Ami megtörtént, az megtörtént.
2015. július 11. 11:54
Idézet (Encsiiiiiiii @ 2015.07.11. 11:30)
Na kifejtem a véleményem mert elég érdekes hozzászólásokat látok
Az utolsó bekezdésed második felével nem tudok egyetérteni. Egy igazi fannak tudnia kell, mikor tesz olyan dolgot a kedvence, ami úgymond "beindítja a vészjelzőt". Sajnos manapság az elvakult fanatizmus jellemző, sokan még akkor is megbocsátanának a kedvencüknek, ha az mondjuk belépne az ISIS-be és lefejezne pár embert.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. július 11. 11:54
Borzasztó kétszínű és mű az egész csaj. Őszintén szólva nem hinném, hogy annyira sajnálná a dolgot, inkább csak nem akarja, hogy elpártoljanak tőle emiatt. Azt hitte, nincs kamerák előtt és kikelt a jól megkreált 'ártatlan és cuki vagyok' imidzséből. Legalább néhány rajongónak felnyílt a szeme, és meglátta az igazi énjét.
2015. július 11. 12:00
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Gondoltam, hogy Ariana nem az a szerény és visszafogott lány, mint amilyennek egyes alkalmakkor mutatja magát, de akármilyen "személyes pillanatban" is volt abban a helyzetben, meg kell hagyni, hogy még egy átlagos (nem közismert) embertől is egy rendkívül ízléstelen dolog lett volna az, amit ő csinált, nemhogy egy hírességtől, aki millióknak a példaképe. Úgy gondolom, nem csak az olyan kameráknak kellene tennie magát, amiket lát. Persze más híresség ki tudja, miket csinál a négy fal között, nem is tett olyan kriminális dolgot azzal, hogy összenyalt pár fánkot és meggondolatlanul, de kijelentette, hogy utálja az országát, egyedül a képmutatása az, ami meglehetősen ellenszenves. A világnak azt mutatja, hogy ő tökéletes, érett nő (annak ellenére, hogy valamikor úgy viselkedik/néz ki mint egy 12 éves), az is akar lenni, de valójában (még) korántsem az.
Én azt látom rajta, hogy csak az fontos számára, hogy mit gondol róla a nagyérdemű, így mutat magáról egy hamis képet a világ felé, hogy ne vegyék észre, hogy mennyire gyerekes is valójában.
Én azt látom rajta, hogy csak az fontos számára, hogy mit gondol róla a nagyérdemű, így mutat magáról egy hamis képet a világ felé, hogy ne vegyék észre, hogy mennyire gyerekes is valójában.
2015. július 11. 12:11
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Szerintem egy bocsánattal nem lehet elintézni. Egy kétszínű, beképzelt csaj. Sose volt szimpatikus, a kislány mögött egy tragikus lány áll.
2015. július 11. 12:25
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
Legalább ő bocsánatott kért nem úgy mint sok más híresség ha ilyet tezs de akkor is....
2015. július 11. 12:39
(Ariana fanok ne olvassák ezt.)
Sose szerettem Arianát. Számomra egy nagyon taszító személyiség, akit csak a hírnév érdekli.
Valószínűleg a "cukinak" tartott külsője, és a "cukinak" tartott hangja miatt futott be. Ja, és ne feledkezzünk el a retardált fóka táncáról se, amit koncerteken ad elő eléggé ribancos ruhákban. *káromkodni szeretek*
Szerintem azért kért bocsánatot, mivel a hülye viselkedése miatt sokan elpártoltak tőle, és "vissza akarja őket szerezni". Hogy miért? Mindenki szereti, ha sztárolják. Arika igényli...
Amit a boltban láttunk, az a való énje volt, legalábbis én úgy gondolom. Az meg, hogy mondjátok, hogy csak rossz napja volt... persze. Pont azért tűnt békések, mert rossz napja volt.
A YouTube videón pedig megjátssza magát egyértelműen.
Sose szerettem Arianát. Számomra egy nagyon taszító személyiség, akit csak a hírnév érdekli.
Valószínűleg a "cukinak" tartott külsője, és a "cukinak" tartott hangja miatt futott be. Ja, és ne feledkezzünk el a retardált fóka táncáról se, amit koncerteken ad elő eléggé ribancos ruhákban. *káromkodni szeretek*
Szerintem azért kért bocsánatot, mivel a hülye viselkedése miatt sokan elpártoltak tőle, és "vissza akarja őket szerezni". Hogy miért? Mindenki szereti, ha sztárolják. Arika igényli...
Amit a boltban láttunk, az a való énje volt, legalábbis én úgy gondolom. Az meg, hogy mondjátok, hogy csak rossz napja volt... persze. Pont azért tűnt békések, mert rossz napja volt.
A YouTube videón pedig megjátssza magát egyértelműen.
2015. július 11. 12:44
|
|
Encsiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 245016 offline
|
Arpadeus Mester:
Azért nem ennyire durva dolgokra gondoltam
De még egy ilyen húzásnál durva az elpártolás de leginkább azért mert nagy fannak mondják magukat.
Azért nem ennyire durva dolgokra gondoltam
De még egy ilyen húzásnál durva az elpártolás de leginkább azért mert nagy fannak mondják magukat.
2015. július 11. 12:46
|
|
Rebíí97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 696 Csatolások: 8 Azonosító: 155442 offline
|
Ariana nekem mindig is irritáló volt, de már olyan szinten kicsapta a biztosítékot, hogy az alaptiszteletet se tudom megadni neki. Attól, hogy bocsánatot kért, kimondta amit kimondott, ennyi. Nem tudja visszaszívni.
2015. július 11. 12:53
Hülye lenne nem bocsánatot kérni....
Most, hogy hirtelen mindenki utálja már is vissza tért a jó kislányos szerephez....ez a csaj szánalmas.
Most, hogy hirtelen mindenki utálja már is vissza tért a jó kislányos szerephez....ez a csaj szánalmas.
2015. július 11. 13:14
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Szerintem ez a videóüzenet már sok. Abból a szempontból, hogy számomra mesterkéltnek tűnik. Egyszer bocsánatot kérni, még rendben van, de nekem kicsit gyanús, hogy ennyire "tisztára" akarja mosni magát. Úgy gondolom, ezt már csak azért csinálja, hogy a lehető legtöbben továbbra is az édes szomszéd lánynak higyjék.
2015. július 11. 13:32
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Engem valahogy mindig is irritált a csaj.Nincs túl sok tehetsége az énekléshez, a színészkedés viszont -mint a videóból is kiderül- egész jól megy neki.El akarja hitetni a világgal, hogy ő az a tüneményes, kedves lány a Victoriousból, akit alakított, de azért közben már felnőtt, érett nő.Nem hinném, hogy komolyan gondolja mindazt, amit kiírt, minden esetre, rafinált dolog a kirohanását egy nemes cél támogatására fogni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.