Ariana Grande bocsánatot kért a világtól
2015. július 14. 19:15
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Először azt hittem, hogy rosszul olvastam az összenyalogatta szót, de miután elolvastam még párszor..egyszerűen csak kitört belőlem a röhögés
Tudod, hogy ez rohadtul nem vicces, de akkkor is...hogyan tudja valaki a bolt közepén ÖSSZENYALOGATNI a fánkokat?!
Amúgy meg, ez lóf*sz, nem bocsánatkérés...
2015. július 14. 21:58
Az baj ha én elejétől kezdve nem ítéltem el? Szerintem csak egy szerencsétlen helyzetben kapták le és nem gondolta komolyan.
2015. július 15. 16:03
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
És kit érdekel ennek a kis csitrinek a bocsánatkérése? Olyan buta, hogy az valami hihetetlen, de az még rosszabb, hogy próbálja baromi okosnak beállítani magát. Nem is értem, minek erőlködik. Szánalmas a leányzó.
2015. július 15. 18:27
|
|
Belieber1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 185 Csatolások: 4253 Azonosító: 214563 offline
|
várható volt
2015. július 15. 21:00
|
|
Kylizzleismyfavúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 246310 offline
|
esküszöm egy pár ember úgy csinál mintha még soha az életébe egy rossz szót se mondott volna. Igen azzal én is egyetértek hogy ez már egy kicsit sok,de akkor is..Bocsánatot kért de nem egyszer,nem csak úgy félvállról intézve.Mit vártok még el tőle,mit tegyen,ez előfordult és kész?! Lehet hogy én gondolkozok itt hülyén vagy nem nem is tudom.
2015. július 15. 21:02
|
|
Kylizzleismyfavúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 246310 offline
|
vagy már nem is tudom*
elnézést!
elnézést!
2015. július 16. 12:30
|
|
Dina Mándokiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.01. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 243269 offline
|
Ez szép dolog,hogy bocsánatot kért,és nem pedig kifogásokat talált.
Mindenki követ el hibákat......de a hibáinkból tanulni is kell
Mindenki követ el hibákat......de a hibáinkból tanulni is kell
2015. július 16. 13:03
Csak azért kért bocsánatot, mert rajtakapták, és elkezdték utálni. Ha nem kapták volna rajta, nem is bánná.
Látszik rajta a megbánás. Bánja, hogy látták.
Ilyen példakép kell nektek? Gratulálok.
Játssza a cuki, aranyos sérthetetlen szentet.
Látszik rajta a megbánás. Bánja, hogy látták.
Ilyen példakép kell nektek? Gratulálok.
Játssza a cuki, aranyos sérthetetlen szentet.
2015. július 16. 13:05
Kedves kis Aricskának el kéne mennie abba a rohadt boltba, és bocsánatot kérni amiért összenyalogatta az árut,és üvöltözött az alkalmazottakkal. Ne a rajongóitól, a "babáitól" kérjen bocsánatot, hanem attól, akit közvetlen megsértett.
2015. július 16. 13:48
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Szép dolog volt tőle!De egyártalán miért tesz ilyet?
2015. július 17. 10:17
Most miért kell bántani Arit?
Igenis, szép dolog tőle hogy bocsánatot kér!
Igenis, szép dolog tőle hogy bocsánatot kér!
2015. július 17. 16:41
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ez valóban ocsmány dolog volt a részéről, de szép, hogy megbánta. És ez az, ami számít.
2015. július 17. 17:59
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Kedves Ariana!
Szép szóval,megkérném önt,hogy ne a babáitól kérjen bocsánatot,hanem azoktól az emberektől,akiket maga leüvöltött,és a bolt vezetőjétől se felejtsen bocsánatot kérni,mert hogy konkrétan nem a rajongókat bántotta meg (őket is) hanem azokat az embereket,akik ott keresik a kenyérre valójukat. Most biztos,hogy egy jó darabig nem járnak be abba az üzletbe,mert maga,kedves Grande kisasszony,összenyalogatta a fánkokat. És nem mint,ha ez nem lenne jó(mármint az,ha nem járnak be venni fánkot),de gondoljon arra is,hogy ott emberek dolgoznak. És ha bezárják a boltot a maga hülyesége miatt(ismerek rá példát,nálunk is történt már ilyen),akkor rengeteg ember munkanélkülivé válik. De biztos vagyok benne,hogy ha ezt történik,maga biztos,hogy kifizeti az ott dolgozó ember hitelét. Hiszen,maga nagy lelkű,Grande kisasszony. De még hogy milyen NAGY lelkű. Vagy legalább,megtéríti az okozott kárt.
Már csak egy kérdésem maradt ön számára: Mi a francnak ment be a fánkboltba,ha egészségesen táplálkozik??!!!
Szívélyes üdvözlettel,küldöm magának,Grande kisasszony ezt a kommentet: Gureka10
(de azért az,hogy bocsánatot kért(ha egyáltalán magától kért bocsánatot),akkor az azért szép dolog volt)
Szép szóval,megkérném önt,hogy ne a babáitól kérjen bocsánatot,hanem azoktól az emberektől,akiket maga leüvöltött,és a bolt vezetőjétől se felejtsen bocsánatot kérni,mert hogy konkrétan nem a rajongókat bántotta meg (őket is) hanem azokat az embereket,akik ott keresik a kenyérre valójukat. Most biztos,hogy egy jó darabig nem járnak be abba az üzletbe,mert maga,kedves Grande kisasszony,összenyalogatta a fánkokat. És nem mint,ha ez nem lenne jó(mármint az,ha nem járnak be venni fánkot),de gondoljon arra is,hogy ott emberek dolgoznak. És ha bezárják a boltot a maga hülyesége miatt(ismerek rá példát,nálunk is történt már ilyen),akkor rengeteg ember munkanélkülivé válik. De biztos vagyok benne,hogy ha ezt történik,maga biztos,hogy kifizeti az ott dolgozó ember hitelét. Hiszen,maga nagy lelkű,Grande kisasszony. De még hogy milyen NAGY lelkű. Vagy legalább,megtéríti az okozott kárt.
Már csak egy kérdésem maradt ön számára: Mi a francnak ment be a fánkboltba,ha egészségesen táplálkozik??!!!
Szívélyes üdvözlettel,küldöm magának,Grande kisasszony ezt a kommentet: Gureka10
(de azért az,hogy bocsánatot kért(ha egyáltalán magától kért bocsánatot),akkor az azért szép dolog volt)
2015. július 18. 17:18
Szép dolog volt tőle, hogy bocsánatot kért? Szerintem meg ez a minimum. Meg ha egészségesen táplálkozik, mit keresett a fánkboltban? És mint pár ember szerint, szerintem is a dolgozóktól kéne bocsánatot kérni, nem a rajongóktól. Nem sértésből, de még az óvodásoknak is van annyi eszük, hogy nem nyalogatják össze a fánkokat.
2015. július 18. 17:19
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
azé rendes volt,hogy így is kért bocsánatot meg hát sajna pl.mint ő is jobban figyelik miket csinál és hát ő is ember és követ el hibákat...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: