A 17 éves valóságshow sztár ismét megújította külsejét, ami igencsak megosztja a publikumot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner ismét színes hajjal nyomul
2015. július 10. 18:10
2015. július 10. 18:11
Egyre csúnyább ez a nő... vagy tíz évvel idősebbnek néz ki a koránál.
2015. július 10. 18:12
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
A sötétkékes-zöldes szerintem jobb volt, ez a szín nem illik a nagyon barna bőréhez. Btw, azért az a ruha nem kicsit volt dekoltált, snapchates képein kirakott mindent rendesen.
2015. július 10. 18:16
Észre vehetné már, hogy hogyha ilyen világos hajjal nyomul, a barnítókrémeket hanyagolnia kéne. Szörnyen áll neki, dehát már megszokhattuk tőle az értelmetlen próbálkozásokat.
2015. július 10. 18:21
én alapból nem birom ezt a csajt most 28 nak is kinéz de csinálja nyugodtan öregítse még magát ha ez neki jól esik
2015. július 10. 18:31
Ugye azt tudjatok hogy ez csak pothaj amit o tervezett? Meg mindig fekete a haja.
2015. július 10. 18:33
Mindenki írja,hogy észre kellene vennie mennyivel idősíti magát,szerintem pedig azt kéne észrevennie ennek a nőnek(?) ,hogy nevetséges.
2015. július 10. 18:33
Bárki bármit is mond szerintem nem olyan szörnyű. Nekem mindig is tetszettek a színes hajak (kivéve a zöld), bár Kylienak azért a fekete jobban áll.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: