Már bocsi szeretem ,de már nem a példalépem!! Mi a szotyoládé ütött beléd?
Leégette magát Ariana Grande
2015. július 09. 16:10
Kész.. a példaképem ,ekkora barom?
2015. július 09. 16:11
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Ebbe mi volt akkora cucc? Az ő véleménye az övé... Végül is a tehetségéért szeretjük nem?
2015. július 09. 16:11
|
|
Aritorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 238949 offline
|
4 oldal komment elolvasása után rájöttem, hogy a Starity-n szinte csak szánalmas utálók vannak!! Mind megcsókolhatja Ariana seggét, már elnézést!! Ez az egész egy felelsz vagy mersz volt!! Ricky húga erősítette meg!! addig utálták az emberek, hogy megbánta hogy egy kicsit is jól érezte magát!! Az I hate America is csak egy bátorság próba szerűség volt, amit a pasija Ricky mondott neki!! Az igazi Arianatoro, nem pártolnak el tőle, inkább kitartanak mellette, és próbálkoznak megszerezni a megnyalt fánkot!! Ennyit meg erről!!!
2015. július 09. 16:18
|
|
Emy_Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 208816 offline
|
Én meg pontosan így szeretem ahogy van a videóban, nem próbálja meg játszani a jókislányt hanem magát adja
2015. július 09. 16:19
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 online
|
Mi magyarok is sok szemetet eszünk, mégsem állunk neki azért szidni a magyarokat (a politikai részeket most hanyagoljuk). Istenem, annyira látszik, hogy valami kétségbeesett próbálkozás a hírneve megmentésére.
Egyébként én még pisis koromban sem nyalogattam össze semmilyen ételt a boltban. Éljen a felnőtt Miss Cukimuki Grande.
Egyébként én még pisis koromban sem nyalogattam össze semmilyen ételt a boltban. Éljen a felnőtt Miss Cukimuki Grande.
2015. július 09. 16:29
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Persze, ha egy magyar jelenti ki, hogy valami miatt nem tetszik neki a hazája, az nem baj... Ha egyszer ez a véleménye legyen ez, attól függetlenül, hogy híres nem kell tettetnie a édes angyalkát. Ha meg ezt mondta mi van? Fejvesztve menekülnek a rajongók, mert volt egy rossz szava. Előbb még de jó hangja van, most meg utálják... A tehetsége attól függetlenül nem változik. Akik pedig lehurrogják a rajongókat csak nyugodtan... te is kitartanál a kedvenced mellett, nem?
2015. július 09. 16:29
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ütni való.
2015. július 09. 16:30
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Régen imádtam Arianát ,de amióta ez a díva lett nem nagyon kedvelem :/ De ezt nem néztem volna kibelőle most már a számomra az se lenne meglepő ha igaz lenne ,hogy azt mondta a rajongóira ,hogy haljanak meg..
2015. július 09. 16:37
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Lerí a viselkedéséről, hogy bizony borzasztóan primitív. Az csak egy dolog, hogy alapvetően össze-vissza viháncolnak, mint valami 12-13 éves buta kis libák, de az tényleg egyenesen undorító volt, hogy belenyomták a pofázmányukat azokba a fánkokba, amelyeket mások lehet, hogy a gyerekeiknek visznek haza. Az USA-ban egyébként mindig is szokás volt kirakni ezeket, ugyanis többségük nem lopja el vagy fogdossa össze. Én személy szerint rühellek multikba pékárut vásárolni, mert a magyar emberek többsége sima kézzel összefogdossa, amivel lehet előtte a valagát vagy a tökét vakarászta. Amerikában ez viszont nem szokás, sőt tahóságnak számít. Most, hogy a kiscsaj kinyögte, hogy miaf*sz ez, oké - tegyük fel, hogy nem látott még ekkora fánkot. Én is szoktam így reagálni olyan dolgokra, amik meglepnek. No, de miért közli azt, hogy utálja Amerikát? Én is szoktam olyat mondani, hogy utálom Magyarországot, de az inkább olyan negatív helyzetekben fordul elő, amikor egészségügyi ellátásra szorulnék, de nem kapom meg, vagy, ha kifizettem a drága vonat bérletet és a heti öt napból legalább négy napon több mint fél órás késéseket lehet elkönyvelni. Én imádnám, ha Magyarországon fillérekért lehetne kapni ilyen fincsi hízlaló desszerteket.
Az amerikaiak valóban sok szemét kaját esznek, úgy ahogyan egyébként mi magyarok is. Elég csak bemenni ezekbe a gyorséttermi láncok kajáldáiba (Meki, Burger, KFC satöbbi) és rá kell döbbenned, hogy többségük fullra tele van. Mi is ugyanúgy komáljuk ezeket a mű kajákat, csak a magyarok imádnak álszenteskedni ezzel kapcsolatban. Én imádom a szemét kajákat - nagyon ritkán eszek ilyesmit, de nem vetek meg egy jó kis Whooper menüt a Burgerben egy jó adag sültkrumplival.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. július 09. 16:51
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Miss.Vicious @ 2015.07.09. 16:30)
Régen imádtam Arianát ,de amióta ez a díva lett nem nagyon kedvelem :/ De ezt nem néztem volna kibelőle most már a számomra az se lenne meglepő ha igaz lenne ,hogy azt mondta a rajongóira ,hogy haljanak meg..
Egyetértek,mondjuk én sosem szerettem
2015. július 09. 16:55
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Én csak a V mint Viktóriában bírtam, de most utálom. Főleg amikor minden képen az az ártatlan kis cuki feje van, hát én ki tudnék futni a világból is tőle...
2015. július 09. 16:59
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
És igazából nem is azért mondja azt hogy mi a fasz ez mert meglepődött, hanem mert undforítónak találja. Ami kiderül az utolsó mondatából is. "ez undorító"
2015. július 09. 17:01
De azért mindeki azt mondja,hogy ő jó kislàny! Nem utàlom,de akkor is..
2015. július 09. 17:01
Idézet (SoooGood @ 2015.07.09. 10:24)
Mindig is tudtam hogy Ariana egy hulye p*csa es latom ezen semmi sem fog valtoztatni.
Hát nagyon kedves vagy. Bárki kifakadhat.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.