Leégette magát Ariana Grande
2015. július 09. 13:05
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
Ez bunkoság és tiszteletlenség volt tőle
2015. július 09. 13:09
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
lilluci8-nak teljesen igaza van
2015. július 09. 13:09
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Elég nagy bunkóság volt tőle.
2015. július 09. 13:17
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Én igy is szeretem Arianat.Szerintem tök igaza van.És ez nem bunkóság volt.Én is utálom az amerikaiakat.Nem is értem mások,hogy mondhatják ezt,hogy IMÁDOM AMERIKÁT!Miért?Amikor volt a forradalom megkértük őket,hogy segitsenek nekünk ők meg nagyban szartak ránk.Az amerikaiak mit tettek a magyarokért?SEMMIT!A gyorséttermeket is ők találták ki,mint péláúl a KFC-t,amibe 3napig élő csirkét tesznek semmi extra nincs is benne csak sűlt csirke.Aztán van még a McDonald's amibe jó formán nincs is semmi csak műanyaghús,savanyú uborka,sajt és összekeverve a ketcsup,mustár és a majonéz.És ha megnézzük az amerikaiakat el van mind hizva,mert csak ilyen gyorséttermi kajákat esznek.A fánk is telis tele van olajjal.Nem is csoda,ha kézbe fogod,akkor azonnal tiszta olaj lesz a kezed.Rohadtul egészségzelen.Nem hinném,hogy te megtunnád enni az olajat.
2015. július 09. 13:31
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Pfff jézusom xddd elsőre nem is értettem a szitut amúgy. Nemtom mi baja lett hirtelen O.o És ez az "utálom az amerikaiakat" ez milyen rasszista már. Imádom őt meg minden, de ez a kijelentés nekem durva, még ha nem is komolyan gondolta, akkor is.
Szégyeld magad Ari
1 felhasználónak tetszik:
Ramadaa
2015. július 09. 13:32
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
ez nem változtat azon hogy továbbra is szeretem btw
2015. július 09. 13:35
|
|
Encsiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 245016 offline
|
Na ennyit "cukcsimukcsiról"
2015. július 09. 13:36
Szerintem is néha van probléma az amerikaiak étkezésével,de ezzel tisztában is vannak.Lehet,Ariana csak fel akarta hívni erre a figyelmet,és kiléte miatt kicsit máshogy sült el a dolog
2015. július 09. 13:37
|
|
Dodorinnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 205047 offline
|
Már nem ézért vagy azért, de ha ő is amerikai, akkor miért mondja azt, hogy utálja őket? Magamból kiindulva, én sem mondom azt, hogy utálom a magyarokat...
Olvastam egy másik oldalon, hogy már bírósági ügy van belőle... Remélem megfizet érte!! Kimagyarázni meg mindenki ki tudja magát. MIért nem tudja felvállalni, hogy hülye volt?
Eddig sem szerettem és ezután sem fogom!
Olvastam egy másik oldalon, hogy már bírósági ügy van belőle... Remélem megfizet érte!! Kimagyarázni meg mindenki ki tudja magát. MIért nem tudja felvállalni, hogy hülye volt?
Eddig sem szerettem és ezután sem fogom!
2015. július 09. 13:40
|
|
adrienaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 218368 offline
|
Twitteren is megosztott egy képet ahol próbálta megmagyarázni, de azt is olyan szerencsétlenül... Mindenki tudja már hogy milyen is igazából, kivéve a rajongói, ők nem képesek meglátni.
2015. július 09. 13:41
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
o Jezusom :DDD eddig is tudtam, hogy hulye ... de xDDD na mindegy
2015. július 09. 13:47
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Eddig meg adta itt magát , hogy mennyire szereti Amerikát, amikor elfogadták a melegházasságot.- most meg tessék,,"utálom Amerikát"... Mekkora egy hülyekisp'csa... ..
2015. július 09. 13:47
liliom555 hogy jonnek ide a magyarok? Miert irtad le a KFC eteleinek elkesziteset? Tokre eltertel a tematol.Itt most nem arrol van szo,hogy az amerikaiak tulsulyosak,hanem Ariana sajat maga is nyalogatta a fankokat utana meg elkezdte szidni Amerikat es az amerikaiak amikor o maga is az.Ne ertsd felre,mert en is szeretem Arianat,de ezt most tenyleg o cseszte el.
2015. július 09. 13:48
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
szerintem mindenkiben ott bujkál a kisördög, mint benne is. Én egyáltalán nem szeretem Ariana Grandet, sőt még nem is szimpatikus,egyszerűen irritál. Szóval nem ezt akarta, hanem hogy bárki mondhatta volna ezt nem csak ő. De ezt azzal nem lehet kimagyarázni hogy mert milyen egészségtelen a fánk. Szerintem aki erre fogja annak nincs igaza. Mondhatta azt más mire is. Senki sem lát a fejébe,ezt csak ő tudja. Mivel a sajtó előszeretettel ferdít el némely dolgokat.
2015. július 09. 13:53
|
|
Dodorinnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 205047 offline
|
Ő maga mondta, hogy egészségtelen a fánk, meg az amerikai ételek... Akkor minek nyalogatja, ha olyan egészségtelen, ő pedig az egészség mintaképje?! Ezzel akart menőzni az új pasija előtt? Ha azt hitte, hogy ez most nagyon menő, akkor tévedett... Szánalom az egész kiscsaj... A nagy rajongói, akik istenitik, azok meg jobban kinyithanák a szemüket... Istenem! Egy ilyen embernek, hogy lehet ennyi rajongója? Még énekelni sem tud!!! Hollywood kurvája... -.-"
2015. július 09. 13:57
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Idézet (liliom555 @ 2015.07.09. 13:17)
Én igy is szeretem Arianat.Szerintem tök igaza van.És ez nem bunkóság volt.Én is utálom az amerikaiakat.Nem is értem mások,hogy mondhatják ezt,hogy IMÁDOM AMERIKÁT!Miért?Amikor volt a forradalom megkértük őket,hogy segitsenek nekünk ők meg nagyban szartak ránk.Az amerikaiak mit tettek a magyarokért?SEMMIT!A gyorséttermeket is ők találták ki,mint péláúl a KFC-t,amibe 3napig élő csirkét tesznek semmi extra nincs is benne csak sűlt csirke.Aztán van még a McDonald's amibe jó formán nincs is semmi csak műanyaghús,savanyú uborka,sajt és összekeverve a ketcsup,mustár és a majonéz.És ha megnézzük az amerikaiakat el van mind hizva,mert csak ilyen gyorséttermi kajákat esznek.A fánk is telis tele van olajjal.Nem is csoda,ha kézbe fogod,akkor azonnal tiszta olaj lesz a kezed.Rohadtul egészségzelen.Nem hinném,hogy te megtunnád enni az olajat.
te se tudod, mit beszélsz, csak véded a csajt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.