Leégette magát Ariana Grande
2015. július 09. 10:29
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
nono2002 egyetértek. Azért vagyunk kiakadva, mert nem csinált még ilyesmiket, lehet, hogy éppen nagyon rossz napja volt, és így vezette le a dühét. Persze ha Justin csinálta volna, akkor mindenki elnézné ezt. Oké én is azt mondom, hogy ez elég csúnya húzás volt tőle, de, aki ez miatt pártol el tőle, az nem igazi rajongója.
2015. július 09. 10:33
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (eszter05 @ 2015.07.09. 10:29)
nono2002 egyetértek. Azért vagyunk kiakadva, mert nem csinált még ilyesmiket, lehet, hogy éppen nagyon rossz napja volt, és így vezette le a dühét. Persze ha Justin csinálta volna, akkor mindenki elnézné ezt. Oké én is azt mondom, hogy ez elég csúnya húzás volt tőle, de, aki ez miatt pártol el tőle, az nem igazi rajongója.
Hát..én azért nem így szoktam levezetni a dühömet. Hogy felordítom,hogy utálom amerikát. Hiszen,mint ahogy mondtam. Ha nincsenek az amerikaiak akkor gyakorlatilag őt nem is ismernénk.
2015. július 09. 10:35
remélem nem lesz ilyen fajta örökre... ki ez a pasi???,
2015. július 09. 10:36
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Nem semmi logika van azért a magyarázata mögött. Elítéli hogy sok amerikai egészségtelenül eszik...oké. De akkor 1 minek megy be egy kifejezetten fánkokat árusító boltba? 2 mi a veszett fenéért nyalja össze őket??? Ez baromi gusztustalan.
2015. július 09. 10:40
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Idézet (Gureka10 @ 2015.07.09. 10:33)
Hát..én azért nem így szoktam levezetni a dühömet. Hogy felordítom,hogy utálom amerikát. Hiszen,mint ahogy mondtam. Ha nincsenek az amerikaiak akkor gyakorlatilag őt nem is ismernénk.
De azért,gondolom te sem így vezeted le a dühödet. 
Persze abban egyetértek, hogy tényleg nem így kell levezetni a dühét, és nagyon nem volt szép tőle, hogy azt mondta:"Utálom az amerikaiakat! De nem túl sok olyan celeb van, akinek egy botránya sincs, tehát nem kell csak ezért megutálni.
2015. július 09. 10:44
|
|
liszidorka2013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211955 offline
|
Nekem is van rossz napom, és én is szoktam olyat mondani, ami nem is igaz.. Attól még én nagyon szeretem, és kitartok mellette, bármi is legyen.. Szerintem is kicsit egészségtelen a kajájuk, de hát aki ezt szereti.. Am mindig is tudtam, hogy Ariana mindig kimondja azt, amit gondol ( és ezért szeretem annyira) :
2015. július 09. 10:46
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Rendes ez a csajszi -.-
2015. július 09. 10:46
Nem normális. Tipikusan csinálja a hülyeségeket, minta többi kis celeb, akárcsak Bieber.
2015. július 09. 10:49
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Én egy KICSIT szeretem Arianat, de csak kicsit, de ha így folytatja akkor az a kicsi szeretetem is elmúlik.... És ha éppen rossz napja volt akkor minek smárolt azzal a fiúval. És már elnézést, de ez baromi undorító volt és utána azokat a fánkokat adták volna el? (Bocs a barátaimtól akik szeretik Arit, de ez akkor is gáz volt)
2015. július 09. 10:49
|
|
Marci21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 197618 offline
|
Szerintem simán poénkodni akart, fiatal még ha jól emlékszem. Csak azért mert celeb nem hiszem hogy rosszabb dolgot tett mint a világ 90 százaléka fiatalabb korukban
2015. július 09. 10:50
Azoknak a sztároknak akik azért lettek híresek mert tehetségesek (Shakira, Beyoncé, Jennifer Lopez, Christina Aguilera...) nincs szükségük ilyen botrányokra. Normális ember ilyet nem csinál bármennyire is dühös meg utál mindenkit! És nem szerintem mindegy ki viselkedik ilyen paraszt módon azt nem lehet csak úgy "elnézni" ,akár Miley akár Justin!
2015. július 09. 10:54
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Elég egy suttyó dolog, amit műveltek Arianáék, látszik, hogy csak egymást akarták túllicitálni a sráccal... Lehet, a dologban némi hangulatjavító is benne van, de én azt is készséggel elhiszem, hogy ha Ariana nem ezzel a sráccal van, nem meri ezt megtenni. Szerintem csak imponálni akart neki azzal, hogy "fúh, de baromira bevállalós", és neki se jelent gondot végignyalogatni, köpködni a pult tartalmát.
Nem tudom, mi a bajod a nyilatkozatával... Lehet, kissé ironikus, hogy egy fánkboltban történt affér után kezd el az amerikaiak testsúlyáról lamentálni, de tekintve, hogy rajta egy deka felesleg nem volt sosem, még el lehet ezt neki nézni.
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.07.09. 10:08)
OFF: A "bocsánatkérés" amit kiadott az sokkal megmosolyogtatóbb. 
Nem tudom, mi a bajod a nyilatkozatával... Lehet, kissé ironikus, hogy egy fánkboltban történt affér után kezd el az amerikaiak testsúlyáról lamentálni, de tekintve, hogy rajta egy deka felesleg nem volt sosem, még el lehet ezt neki nézni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: