I'm 22 years
old, I'm human,
I still gotta a lot to
learn & I made mistakes,
That's how I'm gonna learn,
I'm gonna leam from
my messing up but that's
how we grow become better.
I wanna be as good
as possibly can be."
-Ariana Grande
Komolyan ezért kéne utálni?
Leégette magát Ariana Grande
2016. május 23. 23:14
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
2016. július 26. 19:01
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Hát ez elég gáz volt...erről csak most hallottam.De azért igy ócsárolni más ember munkáját,és a saját hazáját.És elvárrja,hogy az emberek szeressék. Ez elég gáz szerintem,de csak saját vélemény.Alapjáraton nincs bajom vele.
2016. augusztus 26. 21:21
|
|
AriAshaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.28. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 257456 offline
|
Úriisten. Nem vártam el Arianától jobbat nagyon ciki amit csinál, nem tudja tisztelni más munkásságát szerintem ő még egy rántottát se tud megcsinálni nemhogy egy fánkot! Akkor miért nyavajog?! Örüljön hogy legalább nem egy kicsi szart raknak elé hanem egy megfelelő adagot! Miért mire várt hogy két nyúl bogyót oda raknak elé vagy mi?! Akkor egyen salátát ne a fánkkal tömje magát!
2017. június 07. 19:55
|
Smiler23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.30. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 263355 offline
|
Jaj hagyjuk már sok álszent rohadék.... Nehogy már kiakadjatok ilyeneken.. egyébként nem láttam olyat a videóba, hogy összenyalogatta volna a fánkokat.... Meg amúgy mondjátok, hogy nem érdemli meg a hírnevét... Hát ki érdemli meg tán ti? Attól, hogy elkezdett kiabálni az eladóval még ugyanannyira jól énekel!És ne gyertek ezzel, hogy jaj hát stúdió sokat tesz annyit ajánlok, hogy hallgassátok meg élőbe és majd akkor dumáljatok ha titeket is annyian imádnak mint amennyien őt!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: