Leégette magát Ariana Grande
2015. július 22. 10:02
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Ehhez csak gratulalni lehet.
2015. július 22. 11:50
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
"I'm 22 years
old, I'm human,
I still gotta a lot to
learn & I made mistakes,
That's how I'm gonna learn,
I'm gonna leam from
my messing up but that's
how we grow become better.
I wanna be as good
as possibly can be."
-Ariana Grande
(A videóból, amiben bocsánatot kért az esetért).❤
old, I'm human,
I still gotta a lot to
learn & I made mistakes,
That's how I'm gonna learn,
I'm gonna leam from
my messing up but that's
how we grow become better.
I wanna be as good
as possibly can be."
-Ariana Grande
(A videóból, amiben bocsánatot kért az esetért).❤
2015. július 25. 15:32
|
|
verliebt.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.27. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 243174 offline
|
Őszintén szóval egyáltalán nem csalódtam benne.
Az én szememben mindig is olyan volt mint egy kislány.Most már végre kiderült,hogy agyilag is azon a szinten van.
Az én szememben mindig is olyan volt mint egy kislány.Most már végre kiderült,hogy agyilag is azon a szinten van.
2015. július 25. 16:33
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
hát gratula
2015. július 27. 02:19
Mindig is tudtam, hogy nem egy észlény a kiscsaj, tán' viselkedni sem tanították meg módjával' a Szülei, ellenben ez már nem csupán az eszetlenségnek, a jó vastag bőrnek a pofikáján kell betudni.
Legalábbis normális emberben szerintem megvan a hajlandóság arra, mi módon ne így élje ki a keménykedési vágyát, még akkor sem, ha annyira yolo gyereknek érzi magát... A kijelentésére pedig nem tudok mit reagálni, a karrierjénél már pusztán a rajongók előtti kedvessége, cukormázas imázsa művibb évek óta. Legalább kitudódott, miszerint Ariana sem az az ártatlan szűzike, akinek a média próbálja beállítani. Sajnálom, akiknek egy ekkora - elvont értelemben - "p*rasztleány" a példaképük.
Legalábbis normális emberben szerintem megvan a hajlandóság arra, mi módon ne így élje ki a keménykedési vágyát, még akkor sem, ha annyira yolo gyereknek érzi magát... A kijelentésére pedig nem tudok mit reagálni, a karrierjénél már pusztán a rajongók előtti kedvessége, cukormázas imázsa művibb évek óta. Legalább kitudódott, miszerint Ariana sem az az ártatlan szűzike, akinek a média próbálja beállítani. Sajnálom, akiknek egy ekkora - elvont értelemben - "p*rasztleány" a példaképük.
2015. július 29. 18:14
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Annyira nem erdekel,de mindig is gondoltam,hogy ez a csaj egy alszent..hm..tanulatlan buta kis liba:) Szepen megfogalmazva..ennyi. Egyszeruen nincsen szocializalodva,hogy bemegy egy ilyen helyre es ott nyaljak faljak egymast azzal a fiuval es meg tiszteletlenek is az eladoval..Raadasul nem nezi meg,hogy hova megy be?!
2015. július 30. 02:56
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
lil bitch, de ezt eddig is tudtuk : D az ördög mindig cuki, törékeny kis testben bújkál
2015. július 31. 09:23
Egyáltalán nem akkora dolog ez mint amennyire fel van fújva. Ha egy valaki olyan csinálta volna aki nem híres akkor nem lett volna semmi. Azt nem mondom, hogy ez szép viselkedés volt, szerintem ezt a fánkos dolgot csak csínynek szánta. Amit az amerikaiakról mondott, azt pedig az étkezési szokásaiknak szólt. Én nem csalódtam benne és nem fordultam el tőle, mert aki ilyet csinál az nem igazi rajongója.
2015. augusztus 26. 08:17
szerintem csak jól érezte magat! Bocsánatat is kért.. Jól érezte magát és kirúgott a hámból!
2015. augusztus 26. 08:23
|
|
SoldierLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 192 Csatolások: 7 Azonosító: 248292 offline
|
Idézet (rebus09 @ 2015.08.26. 08:17)
szerintem csak jól érezte magat! Bocsánatat is kért.. Jól érezte magát és kirúgott a hámból!
hát ha jól érezte volna magát nem így állt volna minden ehhez xDDDD
2015. november 06. 17:28
|
|
Molnár Fruzsinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 251369 offline
|
Ez nem nagy dolog,sőt igaza is van!!
2015. november 20. 15:26
Méghogy ez Úrinő?? XXXD ezen most jót nevettem:)A világ legszánalmasabb embere,játsza az aranyost meg a kedvest de amúgy a videóban látszik meg a valódi személyisége!!De legalább most nem csalódtam benne saját magát buktatta le azzal hogy állandóan játsza a fejét..Megérdemelte,amúgy a "kis" bocsánatot kérő videója egyáltalán nem nagy cucc,csak a jó hírnevét védte...Szerintem mindenki ezt tenné!
2015. december 29. 00:49
|
holadiszlájkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 239325 offline
|
igazi hülye picsedli
2016. január 03. 13:26
|
|
Primadonna11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 186925 offline
|
*taps*
2016. április 05. 23:59
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
flóranekem8 Úgy úgy, fogadjunk, maga Pamela Anderson is szentebb, mint ő
) Némi túlzással....de am ja. Vicces, hogy sok kiscsaj hogy bekajálja a szent Ariana Grande imázst:) De persze a hangja brutálisan jó...ezt el kell ismerni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: