Leégette magát Ariana Grande
2015. július 10. 09:41
|
|
Viki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 189131 offline
|
Én nem tudom , hogy mi a franc van ezekkel, ezekkel a magukat sztárnak képzelő sz*rcsimbókokkal. Felháborító és megbotránkoztató, amit művelnek. Ebben a világban akkor már én is lehetek celeb, mert anyuci apuci kib@szott gazdag? Ahelyett hogy kussban meghúznák magukat és JÓ példát mutatnának..
2015. július 10. 09:54
|
|
rockendra13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 246199 offline
|
Eddig se bírtam ezt a csajt, ezután se fogom.
2015. július 10. 10:19
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
En nem birom a csajt(bocs Ariana fanok..de ez van) Szinesznek elmegy, a hangja olyan mint ha a macskam nyivakolna...nala meg enis jobban enekelek(pedig nincs hangom) Es Meg Justin a rossz...
2015. július 10. 10:20
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Rendben, nem szoktam (mostanában) sokat kommentelni, de ezeket a hozzászólásokat látva, úgy gondoltam nem árt.
Én szeretem Arianat. Komolyan. De nem kell védeni.
Ki az a nagyon értelmes, aki azt írja, idézem:
Mar Bocsi es nem akarok senkit megsérteni de akik most szidták arianat azok kapjak be!!
- Rendben, nem sértődtem meg. Csak a dühből írt, "imádom a kedvencemet, és akkor is megvédem, ha megszakadok" dolog szánalmas.
Én sem értem hogy miért kellett fölhozni Miley-t vagy Selenát. Ők hírességek. Az a dolguk hogy botrányt csináljanak, hogy a médiában maradjanak. Szerintem gusztustalan volt az amit Ariana művelt, mert most meglátszott, hogy mennyire mű az egész lány. Szerintem viszonylag jól énekel, szép és tehetséges, de ha ilyeneket mondd, akkor nem érdemli meg az emberek tiszteletét.
Senki nem érdemli meg, aki ilyeneket mondd. És hogy lemondta a koncertjét... Ki az aki nem tudja összeadni hogy 1+1=2?
Szerintem lassan Ő sem tud újat mutatni, és úgy gondolta csinál egy kis botrányt. Aztán majd bocsánatot kér, és minden el lesz rendezve. Most egy hónapig róla fognak cikkezni, Ő pedig kapja emiatt a pénzt. Mindenképp nyer vele.
Én szeretem Arianat. Komolyan. De nem kell védeni.
Ki az a nagyon értelmes, aki azt írja, idézem:
Mar Bocsi es nem akarok senkit megsérteni de akik most szidták arianat azok kapjak be!!
- Rendben, nem sértődtem meg. Csak a dühből írt, "imádom a kedvencemet, és akkor is megvédem, ha megszakadok" dolog szánalmas.
Én sem értem hogy miért kellett fölhozni Miley-t vagy Selenát. Ők hírességek. Az a dolguk hogy botrányt csináljanak, hogy a médiában maradjanak. Szerintem gusztustalan volt az amit Ariana művelt, mert most meglátszott, hogy mennyire mű az egész lány. Szerintem viszonylag jól énekel, szép és tehetséges, de ha ilyeneket mondd, akkor nem érdemli meg az emberek tiszteletét.
Senki nem érdemli meg, aki ilyeneket mondd. És hogy lemondta a koncertjét... Ki az aki nem tudja összeadni hogy 1+1=2?
Szerintem lassan Ő sem tud újat mutatni, és úgy gondolta csinál egy kis botrányt. Aztán majd bocsánatot kér, és minden el lesz rendezve. Most egy hónapig róla fognak cikkezni, Ő pedig kapja emiatt a pénzt. Mindenképp nyer vele.
2015. július 10. 10:32
Ariana úgy próbál 'cuki' lenni, hogy fánkokat nyalogat?? O.o
Ez azt' tényleg egy felnőtt emberre utal. Látszik is, hogy annyi esze van mimt amennyi látszik!
Ez azt' tényleg egy felnőtt emberre utal. Látszik is, hogy annyi esze van mimt amennyi látszik!
2015. július 10. 10:48
@Ariella: Szerinte nem a botrány miatt csinálta, valószínűleg halvány lila ...ja sem volt arról, hogy kamerák veszik. Ő szimplán ilyen és kész. Fennhéjázó, beképzelt kis arisztokrata k', aki azt hiszi, hogy mindenki a lábai előtt hever, mert Ő A.G..
Nem mindenki tud szerény és alázatos maradni ha egyszer megcsapja a hírnév szele. Ővele elszaladt a ló, nem tudja kezelni azt ami a hírnévvel jött/jár, eljutott arra a pontra, hogy különbnek érzi magát mindenkinél, egy olyan személy aki mindenek felett áll.
Nem mindenki tud szerény és alázatos maradni ha egyszer megcsapja a hírnév szele. Ővele elszaladt a ló, nem tudja kezelni azt ami a hírnévvel jött/jár, eljutott arra a pontra, hogy különbnek érzi magát mindenkinél, egy olyan személy aki mindenek felett áll.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. július 10. 10:58
Idézet (OceanSoul @ 2015.07.10. 10:48)
@Ariella: Szerinte nem a botrány miatt csinálta, valószínűleg halvány lila ...ja sem volt arról, hogy kamerák veszik. Ő szimplán ilyen és kész. Fennhéjázó, beképzelt kis arisztokrata k', aki azt hiszi, hogy mindenki a lábai előtt hever, mert Ő A.G..
Csak ez nem 1-2 éve kezdődött hanem már az első pillanattól kezdve ilyen
2015. július 10. 11:14
|
|
milka_csokiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 240009 offline
|
Lehet sok "Ariana-Fan" megutál, de ez a véleményem. Eleinte szerettem őt, mert a kedvenc sorozatomba játszott. De aztán kezdtem lassacskán megutálni. Rengeteg amerikai rajongója van, szóval szerintem ezt nem kellett volna mondania. Egyébként már vártam is hogy mikor lesz valami "botránya", vagy valami ilyesmi. Mindig ő a legjobb, a legszebb, a legtehetségesebb (holott hangja nincs), meg minden... És mégegyszer: ez az én véleményem, ha valaki szereti Arianát, ne vegye magára (vagy felőlem....)
2015. július 10. 11:24
|
|
Tinii Alicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.12. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 231334 offline
|
Hat...eleg furcsa volt!
2015. július 10. 12:32
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Ez a csaj annyira álszent... Nekem soha nem volt szimpatikus, mindig is látszott rajta, hogy csak megjátssza magát a kamerák előtt, plusz keringtek róla a dívás pletykák, amik hihetetlennek tűnhettek, de ezután már elhiszi az ember. Egyébként nem csak külsőleg néz ki úgy, mint egy 5 éves (aki az anyukája magassarkújában vonaglik), de a viselkedéséről is lerí, hogy nagyon visszamaradott.
A magyarázata pedig valóban nevetséges. Ezen nincs mit szépítenie, elcseszte, nem is kicsit.
A magyarázata pedig valóban nevetséges. Ezen nincs mit szépítenie, elcseszte, nem is kicsit.
2015. július 10. 14:52
|
|
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline
|
Tessék itt a bocsánatkéréses videó.Akit nem érdekel ne nézze meg!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lTwnHkKwjAU
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lTwnHkKwjAU
2015. július 10. 16:04
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
de hát ő is amerikai
ha be van állva,ha nem ezt akkor sem szabadna mondania semelyik országra,nem még,hogy a sajátjára hülyeségből sem...ja és azzal a sráccal nem simán csak flörtöl...
2015. július 10. 16:16
|
|
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline
|
Kedvelem Arianát, nekem szimpatikus, még ha reális szemmel nézve valóban álszent is.
22 éves lányról/nőről beszélgetünk, mindenki csinál ilyen korban (is) őrültséget, attól hogy sztár, még ugyanúgy ember.
Többen kitértetek Mileyra... Nos, ez és a Miley bármely húzása között lévő különbséget zongorázni lehetne #justsaying .Más az, ha megnyalsz egy fánkot (elnézést, kettőt, ha a pasit is belevesszük), meg a színpadon rágyújtasz egy füves cigire (félre ne értsen senki, nem érdekel, hogy füvezik-e, de ne dörgölje a média orra alá, ha aztán hisztizik, hogy ő a zenéjéből akar megélni
).
Egyébként szerintem is gáz, már csak azért is, mert azokat a fánkokat valaki meg akarta volna (v)enni.
Az "Utálom Amerikát!" kijelentésre meg... jaj emberek. Nem kell játszani a felháborodott hazatisztelő ifjakat. Ez a felszólalás nagyjából annyira volt csúnya, mint mikor facebookon megosztjátok a "grat Magyarország" és hasonló címkéjű képeket.
22 éves lányról/nőről beszélgetünk, mindenki csinál ilyen korban (is) őrültséget, attól hogy sztár, még ugyanúgy ember.
Többen kitértetek Mileyra... Nos, ez és a Miley bármely húzása között lévő különbséget zongorázni lehetne #justsaying .Más az, ha megnyalsz egy fánkot (elnézést, kettőt, ha a pasit is belevesszük), meg a színpadon rágyújtasz egy füves cigire (félre ne értsen senki, nem érdekel, hogy füvezik-e, de ne dörgölje a média orra alá, ha aztán hisztizik, hogy ő a zenéjéből akar megélni
Egyébként szerintem is gáz, már csak azért is, mert azokat a fánkokat valaki meg akarta volna (v)enni.
Az "Utálom Amerikát!" kijelentésre meg... jaj emberek. Nem kell játszani a felháborodott hazatisztelő ifjakat. Ez a felszólalás nagyjából annyira volt csúnya, mint mikor facebookon megosztjátok a "grat Magyarország" és hasonló címkéjű képeket.
2015. július 10. 17:08
Megnyalt egy fánkot! húúú! Nagy dolog! Nem volt szép tőle, mert azt még valaki megette volna, és nem kellett volna ilyet mondani! De ez nem olyan nagy szám emberek! Ezzel csak elérték amit akartak: Mindenki rá figyel! Meg amúgy is..... mi olyan felháborító ezen? Kicsit gusztustalan...... na és? ő is ember! Mindenki csinál butaságokat! Mi ebben olyan gáz?
2015. július 10. 17:11
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Szaszi012
Megnyalt egy fánkot! húúú! Nagy dolog! Nem volt szép tőle, mert azt még valaki megette volna, és nem kellett volna ilyet mondani! De ez nem olyan nagy szám emberek! Ezzel csak elérték amit akartak: Mindenki rá figyel! Meg amúgy is..... mi olyan felháborító ezen? Kicsit gusztustalan...... na és? ő is ember! Mindenki csinál butaságokat! Mi ebben olyan gáz?
Jó,oké. akkor most elmegyek hozzád,és belenyalok a kajádba. Csak úgy,mert én is egy ember vagyok. Nem tudom,te mit szólnál hozzá...
Jó,oké. akkor most elmegyek hozzád,és belenyalok a kajádba. Csak úgy,mert én is egy ember vagyok. Nem tudom,te mit szólnál hozzá...
2015. július 10. 17:15
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
őőőőő..oké
csak nem tudom min kapta fel ennyire a vizet...
csak nem tudom min kapta fel ennyire a vizet...
2015. július 10. 17:17
Semmit, röhögnék! Most éppen hogy megnyalt egy fánkot! Még ha úgy igazán megnyalta volna! De csak éppen hogy megnyalta! Én írtam is hogy: Nem kellett volna, meg hogy hülyeség volt, de akkor is nem olyan gáz hogy most egy nagy botrány legyen belőle!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.