Starity

Leégette magát Ariana Grande

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 10. 09:41 #241
Viki2003
Viki2003
új tag

StátuszViki 2003 még nem állította be a státuszát
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 40
Csatolások: 0
Azonosító: 189131
Én nem tudom , hogy mi a franc van ezekkel, ezekkel a magukat sztárnak képzelő sz*rcsimbókokkal. Felháborító és megbotránkoztató, amit művelnek. Ebben a világban akkor már én is lehetek celeb, mert anyuci apuci kib@szott gazdag? Ahelyett hogy kussban meghúznák magukat és JÓ példát mutatnának..
2015. július 10. 09:54 #242
rockendra13
rockendra13
új tag

StátuszYou know nothing, Jon Snow.
Hozzászólás: 7
Azonosító: 246199
Eddig se bírtam ezt a csajt, ezután se fogom. cool.gif tongue.gif
2015. július 10. 09:55 #243
Celeron
Celeron

StátuszHa valakinek valami nem tetszik,az koccolhat!Köszi
Hozzászólás: 1026
Csatolások: 147
Azonosító: 108403
Lemondta a koncertet,mert fogászatra ment hahahahahaah.Biztos megártott a fogainak a sok fánk nyalogatás,vagy fél hogy fánkkal dobálnák meg a koncerten?biggrin.gif Idióta liba!
2 felhasználónak tetszik: Gureka10, rockendra13
2015. július 10. 10:19 #244
BlieberForever
BlieberForever
új tag

StátuszHat Fizikailag egy tankkal is elbirnek de lelkileg...teljesen tonkere mentem! :/
Hozzászólás: 88
Azonosító: 246054
En nem birom a csajt(bocs Ariana fanok..de ez van) Szinesznek elmegy, a hangja olyan mint ha a macskam nyivakolna...nala meg enis jobban enekelek(pedig nincs hangom) Es Meg Justin a rossz... biggrin.gif biggrin.gif
2015. július 10. 10:20 #245
Ariella2001
Ariella2001

StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
Hozzászólás: 1170
Azonosító: 229442
Rendben, nem szoktam (mostanában) sokat kommentelni, de ezeket a hozzászólásokat látva, úgy gondoltam nem árt.
Én szeretem Arianat. Komolyan. De nem kell védeni.
Ki az a nagyon értelmes, aki azt írja, idézem:
Mar Bocsi es nem akarok senkit megsérteni de akik most szidták arianat azok kapjak be!!
- Rendben, nem sértődtem meg. Csak a dühből írt, "imádom a kedvencemet, és akkor is megvédem, ha megszakadok" dolog szánalmas.
Én sem értem hogy miért kellett fölhozni Miley-t vagy Selenát. Ők hírességek. Az a dolguk hogy botrányt csináljanak, hogy a médiában maradjanak. Szerintem gusztustalan volt az amit Ariana művelt, mert most meglátszott, hogy mennyire mű az egész lány. Szerintem viszonylag jól énekel, szép és tehetséges, de ha ilyeneket mondd, akkor nem érdemli meg az emberek tiszteletét.
Senki nem érdemli meg, aki ilyeneket mondd. És hogy lemondta a koncertjét... Ki az aki nem tudja összeadni hogy 1+1=2?

Szerintem lassan Ő sem tud újat mutatni, és úgy gondolta csinál egy kis botrányt. Aztán majd bocsánatot kér, és minden el lesz rendezve. Most egy hónapig róla fognak cikkezni, Ő pedig kapja emiatt a pénzt. Mindenképp nyer vele.
2015. július 10. 10:32 #246
- törölt felhasználó -    
Ariana úgy próbál 'cuki' lenni, hogy fánkokat nyalogat?? O.o
Ez azt' tényleg egy felnőtt emberre utal. Látszik is, hogy annyi esze van mimt amennyi látszik!
2015. július 10. 10:48 #247
- törölt felhasználó -    
@Ariella: Szerinte nem a botrány miatt csinálta, valószínűleg halvány lila ...ja sem volt arról, hogy kamerák veszik. Ő szimplán ilyen és kész. Fennhéjázó, beképzelt kis arisztokrata k', aki azt hiszi, hogy mindenki a lábai előtt hever, mert Ő A.G..
Nem mindenki tud szerény és alázatos maradni ha egyszer megcsapja a hírnév szele. Ővele elszaladt a ló, nem tudja kezelni azt ami a hírnévvel jött/jár, eljutott arra a pontra, hogy különbnek érzi magát mindenkinél, egy olyan személy aki mindenek felett áll.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. július 10. 10:58 #248
- törölt felhasználó -    
Idézet (OceanSoul @ 2015.07.10. 10:48)
@Ariella: Szerinte nem a botrány miatt csinálta, valószínűleg halvány lila ...ja sem volt arról, hogy kamerák veszik. Ő szimplán ilyen és kész. Fennhéjázó, beképzelt kis arisztokrata k', aki azt hiszi, hogy mindenki a lábai előtt hever, mert Ő A.G.. 
Nem mindenki tud szerény és alázatos maradni ha egyszer megcsapja a hírnév szele. Ővele elszaladt a ló, nem tudja kezelni azt ami a hírnévvel jött/jár, eljutott arra a pontra, hogy különbnek érzi magát mindenkinél, egy olyan személy aki mindenek felett áll.

Csak ez nem 1-2 éve kezdődött hanem már az első pillanattól kezdve ilyen biggrin.gif
2015. július 10. 11:14 #249
milka_csokii
milka_csokii
új tag

Státusz~Te irányítod a Te életed~
Hozzászólás: 39
Azonosító: 240009
Lehet sok "Ariana-Fan" megutál, de ez a véleményem. Eleinte szerettem őt, mert a kedvenc sorozatomba játszott. De aztán kezdtem lassacskán megutálni. Rengeteg amerikai rajongója van, szóval szerintem ezt nem kellett volna mondania. Egyébként már vártam is hogy mikor lesz valami "botránya", vagy valami ilyesmi. Mindig ő a legjobb, a legszebb, a legtehetségesebb (holott hangja nincs), meg minden... És mégegyszer: ez az én véleményem, ha valaki szereti Arianát, ne vegye magára (vagy felőlem....)
2015. július 10. 11:24 #250
Tinii Alice
Tinii Alice
visszatérő vendég

Státusz"Use your smile to change the world"
Hozzászólás: 119
Azonosító: 231334
Hat...eleg furcsa volt!
2015. július 10. 11:58 #251
Becka73
Becka73
Queen
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
Nagyon jó hangja van, de hülye p*csa
2015. július 10. 12:32 #252
Frizzie
Frizzie
visszatérő vendég

StátuszHa vársz addig, amíg készen állsz, egész életedben csak várni fogsz.
Hozzászólás: 135
Azonosító: 154644
Ez a csaj annyira álszent... Nekem soha nem volt szimpatikus, mindig is látszott rajta, hogy csak megjátssza magát a kamerák előtt, plusz keringtek róla a dívás pletykák, amik hihetetlennek tűnhettek, de ezután már elhiszi az ember. Egyébként nem csak külsőleg néz ki úgy, mint egy 5 éves (aki az anyukája magassarkújában vonaglik), de a viselkedéséről is lerí, hogy nagyon visszamaradott.
A magyarázata pedig valóban nevetséges. Ezen nincs mit szépítenie, elcseszte, nem is kicsit.
2015. július 10. 14:52 #253
AriG.Fan
AriG.Fan
bãbÿgírł

StátuszPlay whit my hair not my feelings.
Hozzászólás: 2582
Csatolások: 377
Azonosító: 244176
Tessék itt a bocsánatkéréses videó.Akit nem érdekel ne nézze meg!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lTwnHkKwjAU
2015. július 10. 15:58 #254
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
Frizzie teljesen egyetértek
2015. július 10. 16:04 #255
peaceandlove
peaceandlove
Hozzászólás: 1625
Azonosító: 233941
de hát ő is amerikai smileeee.gif ha be van állva,ha nem ezt akkor sem szabadna mondania semelyik országra,nem még,hogy a sajátjára hülyeségből sem...ja és azzal a sráccal nem simán csak flörtöl...
2015. július 10. 16:16 #256
VegasGirl
VegasGirl
új tag

StátuszI didn't come this far, to only come this far.
Hozzászólás: 66
Azonosító: 205479
Kedvelem Arianát, nekem szimpatikus, még ha reális szemmel nézve valóban álszent is.
22 éves lányról/nőről beszélgetünk, mindenki csinál ilyen korban (is) őrültséget, attól hogy sztár, még ugyanúgy ember.
Többen kitértetek Mileyra... Nos, ez és a Miley bármely húzása között lévő különbséget zongorázni lehetne #justsaying .Más az, ha megnyalsz egy fánkot (elnézést, kettőt, ha a pasit is belevesszük), meg a színpadon rágyújtasz egy füves cigire (félre ne értsen senki, nem érdekel, hogy füvezik-e, de ne dörgölje a média orra alá, ha aztán hisztizik, hogy ő a zenéjéből akar megélni dry.gif ).
Egyébként szerintem is gáz, már csak azért is, mert azokat a fánkokat valaki meg akarta volna (v)enni.
Az "Utálom Amerikát!" kijelentésre meg... jaj emberek. Nem kell játszani a felháborodott hazatisztelő ifjakat. Ez a felszólalás nagyjából annyira volt csúnya, mint mikor facebookon megosztjátok a "grat Magyarország" és hasonló címkéjű képeket.
2015. július 10. 17:08 #257
- törölt felhasználó -    
Megnyalt egy fánkot! húúú! Nagy dolog! Nem volt szép tőle, mert azt még valaki megette volna, és nem kellett volna ilyet mondani! De ez nem olyan nagy szám emberek! Ezzel csak elérték amit akartak: Mindenki rá figyel! Meg amúgy is..... mi olyan felháborító ezen? Kicsit gusztustalan...... na és? ő is ember! Mindenki csinál butaságokat! Mi ebben olyan gáz?
2015. július 10. 17:11 #258
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Szaszi012
Megnyalt egy fánkot! húúú! Nagy dolog! Nem volt szép tőle, mert azt még valaki megette volna, és nem kellett volna ilyet mondani! De ez nem olyan nagy szám emberek! Ezzel csak elérték amit akartak: Mindenki rá figyel! Meg amúgy is..... mi olyan felháborító ezen? Kicsit gusztustalan...... na és? ő is ember! Mindenki csinál butaságokat! Mi ebben olyan gáz?

Jó,oké. akkor most elmegyek hozzád,és belenyalok a kajádba. Csak úgy,mert én is egy ember vagyok. Nem tudom,te mit szólnál hozzá... dry.gif
2015. július 10. 17:15 #259
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
Hozzászólás: 1027
Azonosító: 234293
őőőőő..oké
csak nem tudom min kapta fel ennyire a vizet...
2015. július 10. 17:17 #260
- törölt felhasználó -    
Semmit, röhögnék! Most éppen hogy megnyalt egy fánkot! Még ha úgy igazán megnyalta volna! De csak éppen hogy megnyalta! Én írtam is hogy: Nem kellett volna, meg hogy hülyeség volt, de akkor is nem olyan gáz hogy most egy nagy botrány legyen belőle!
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok