Leégette magát Ariana Grande
2015. július 09. 22:06
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Vélemény: ez várható volt. Mármint, kevés ténylegesen naív, aranyos, rózsaszínes kis cukiság található a földön. Ariana nem az, de szeretné, hogy elhigyjék róla az emberek. Nem ismerem őt, így nem kritizálom, de nekem, egyszerű falusi gyereknek is lett volna annyi sütnivalóm, hogy nem magyarázok trágárul, plusz szidom az országot. De az tény, hogy az evési szokások Amerikában eléggé hízlaló beütésűek.
(ha egyszer eljutok oda, tuti betérek sok-sok étterembe.
)
2015. július 09. 22:07
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Már elnézést, de mi a francot képzel magáról?? Azt hiszi, mert viszonylag híressé vált bármit megtehet??!! Eddig nem volt vele semmi bajom, de ezek után megvan róla a véleményem. Hogy lehet valaki ennyire gusztustalan lassan rosszabb lesz Mileynál
Ja nem már rosszabb. Azért örülök hogy vannak még rajtam kívül emberek akik észreveszik ki is valójában. Persze ártatlan tehetség a frászt! Itt a bizonyíték. Egyetértek klarii09-cel.
2015. július 09. 22:12
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én nem csalódtam. Már egy ideje nagyon nagyot képzel magáról, csak azt nem tudom mire fel, mert tudtommal még semmi értékelhető, figyelemreméltó munkát nem mutatott fel. Nem tudom hol nevelkedett ez a hülye, magamutogató, undorító, beképzelt liba, de egy kis illemet tanulhatott volna. Másrészt olyan buta, hogy kiállíthatnák akár egy kirakatba is, a világ nem lenne kevesebb tőle. Nagyon utálom, nem tudok felhozni még egy ilyen idegesítő sztárt, aki ennyire szúrná a szemem, azt várom mikor koppan végre.
2015. július 09. 22:37
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Hát most szépen leírta magát... :/
2015. július 09. 23:02
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Egyet értek Arianaval.Tök igaza van.Mások azt irják,hogy IMÁDOM AMERKIKÁT!Ozt miért?Tettek érted valamit?Amikor voltaz 1956-os forradalom,kértük őket,hogy segitsenek és magasról leszartak minket.Semmi jót nem tudnak.A gyorséttermet is ők találták ki.Mint példáúl a KFC-t,ami 3napig éltetik a csirkét és utána pufff.Mmegy a vágóhidra,semmi extra nincs benne,az az egészségesebb amit anyuci szokott csinálni,mert azt tudod hogy honnan van.Ott van még a McDonald's,ami műanyag húsból,savanyitott uborkából és sajtból van.Azt ezért fizetsz 400ft-t.Nem éri meg,az a kaja.És nem hinném,hogy a fánkot valaki megenné ha tudná,hogy hogyan is készitik.Nem hinném,hogy te olajat ennél,mert a fánk persze abban sűl,de olyan mértékben hogy azt elsem tudod képzelni.És rákkeltő is.
Ariananak teljes mértékbe igaza van.Én is utálom őket.
Ariananak teljes mértékbe igaza van.Én is utálom őket.
2015. július 09. 23:34
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Arianának valószínűleg semmit nem ártott a saját hazája, nem mellesleg senki nem kényszeríti sem őt, sem másokat, hogy gyorséttermekben egyenek. És ezek a műkaják is azért vannak, mert van rájuk kereslet. Ennyit erről. Amit anyuci csinál, az tudod honnan van? Tényleg? Megveszi a boltban a húst kilóra, amit lehet pont olyan körülmények között tartottak, mint a KFC híres-hírhedt csirkéit. Fagyasztottat vesz? Mégjobb, azokat pont a szavatosság lejárta előtt (jó esetben) lefagyasztják és kirakják újra a pultba, te pedig megveszed.
2015. július 09. 23:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (caturday @ 2015.07.09. 23:34)
Arianának valószínűleg semmit nem ártott a saját hazája, nem mellesleg senki nem kényszeríti sem őt, sem másokat, hogy gyorséttermekben egyenek. És ezek a műkaják is azért vannak, mert van rájuk kereslet. Ennyit erről. Amit anyuci csinál, az tudod honnan van? Tényleg? Megveszi a boltban a húst kilóra, amit lehet pont olyan körülmények között tartottak, mint a KFC híres-hírhedt csirkéit. Fagyasztottat vesz? Mégjobb, azokat pont a szavatosság lejárta előtt (jó esetben) lefagyasztják és kirakják újra a pultba, te pedig megveszed.
Pont ezt akartam én is írn.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. július 09. 23:55
|
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline
|
Mar nemtom ki mondta azt a Miley-sat de Figyi.....
Miley kalapácsot nyalogat es mesztelenkedik ország világnak a képébe meg mindenkit megbotránkoztat!!! Ehez képest Ariana csak fánkot nyalogatott es káromkodott!!!
Gondolkozzunk mar.............
Ariana legalább próbál cuki lenni.......
Miley meg egy hülye picsa kurva lett!! En csak Ariana 2 dalát szeretem amúgy annyira nem szeretem de nincs semmi bajom vele
De
Ez semmi
Es igen ha van valami bajod nyalogass pogit!!
Senki sem tökéletes es ez semmi!!
De amit pl selena vagy Miley művel azt senki de nézi???
Nem beképzelt csak ilyen!! Na es??
Mar Bocsi es nem akarok senkit megsérteni de akik most szidták arianat azok kapjak be!!
Most volt vele ilyen!! Na es??
Ki a francot izgat?? Had csinálja ha jólesik!!
Es a gyerekek is csinálnak ilyet de nem kezdünk el káromkodni
Oke hogy nem tom hány éves de az miert érdekel bárkit?? Nézzetek mar magatokba bazdmeg!!
Jo Oke elismerem nem volt szép amit művelt de ez meg semmi!!!!
Miley kalapácsot nyalogat es mesztelenkedik ország világnak a képébe meg mindenkit megbotránkoztat!!! Ehez képest Ariana csak fánkot nyalogatott es káromkodott!!!
Gondolkozzunk mar.............
Ariana legalább próbál cuki lenni.......
Miley meg egy hülye picsa kurva lett!! En csak Ariana 2 dalát szeretem amúgy annyira nem szeretem de nincs semmi bajom vele
De
Ez semmi
Es igen ha van valami bajod nyalogass pogit!!
Senki sem tökéletes es ez semmi!!
De amit pl selena vagy Miley művel azt senki de nézi???
Nem beképzelt csak ilyen!! Na es??
Mar Bocsi es nem akarok senkit megsérteni de akik most szidták arianat azok kapjak be!!
Most volt vele ilyen!! Na es??
Ki a francot izgat?? Had csinálja ha jólesik!!
Es a gyerekek is csinálnak ilyet de nem kezdünk el káromkodni
Oke hogy nem tom hány éves de az miert érdekel bárkit?? Nézzetek mar magatokba bazdmeg!!
Jo Oke elismerem nem volt szép amit művelt de ez meg semmi!!!!
2015. július 09. 23:58
|
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline
|
Es tény nem ártott neki a hazája
De nekem is van olyan pillanatom hogy legszívesebben elfelejtenem Magyarországot mert épp az van a fejemben hogy szar ország
De utána meg bánom.......
Tuti hogy utána amikor lenyugodott akk tuti hogy megbánta amiket csinált a boltban
De nekem is van olyan pillanatom hogy legszívesebben elfelejtenem Magyarországot mert épp az van a fejemben hogy szar ország
De utána meg bánom.......
Tuti hogy utána amikor lenyugodott akk tuti hogy megbánta amiket csinált a boltban
2015. július 10. 00:17
Ő is amerikai. -.- És azért még ő se engedhet meg akármit magának.
2015. július 10. 08:35
Eddig se szerettem, most se szeretem, ezután se fogom.
Mindig az volt a véleményem róla, hogy csak egy "szép" arccal és testtel rendelkező liba, akinek ráadásul hangja sincs. De ez csak saját vélemény...
Én örülök neki, hogy megismerhettük ezt az oldalát is. Ráadásul azért, mert ő színésznő, énekes, meg tököm tudja még mi, (mivel utálom, nem is nagyon érdekel) neki mindent szabad? Pff...
És még őt védi valaki! De nem, ő tényleg nem hibás, ő nem volt ott, nem is ő csinálta, hanem az egy robot volt, mert a nagyon cuki Arika ilyet sosem csinál... *szarkazmus*
És most miért is kell Miley - t is említeni?
Ő legalább adja magát, és leszarja mások véleményét, mert ő élete, azt kezd vele, amit akar. (persze nem helyes, amit csinál, de ha ezt akarja, csinálja azt.)
És most jöhetnek itt az Ariana fanok, hogy Arika nem csinált semmi olyat, meg stb., de komolyan, ha pl. Miley csinálta volna, akkor meg mindenki itt ribancozna... de most, hogy Arikának van ekkora arca, kb. a fél társaság védi.
De ti tudjátok.
Mindig az volt a véleményem róla, hogy csak egy "szép" arccal és testtel rendelkező liba, akinek ráadásul hangja sincs. De ez csak saját vélemény...
Én örülök neki, hogy megismerhettük ezt az oldalát is. Ráadásul azért, mert ő színésznő, énekes, meg tököm tudja még mi, (mivel utálom, nem is nagyon érdekel) neki mindent szabad? Pff...
És még őt védi valaki! De nem, ő tényleg nem hibás, ő nem volt ott, nem is ő csinálta, hanem az egy robot volt, mert a nagyon cuki Arika ilyet sosem csinál... *szarkazmus*
És most miért is kell Miley - t is említeni?
Ő legalább adja magát, és leszarja mások véleményét, mert ő élete, azt kezd vele, amit akar. (persze nem helyes, amit csinál, de ha ezt akarja, csinálja azt.)
És most jöhetnek itt az Ariana fanok, hogy Arika nem csinált semmi olyat, meg stb., de komolyan, ha pl. Miley csinálta volna, akkor meg mindenki itt ribancozna... de most, hogy Arikának van ekkora arca, kb. a fél társaság védi.
De ti tudjátok.
2015. július 10. 08:36
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Annyira utálatos a sok 10 éves fanocska, ahogyan bevédi Arianát. Ariana nem hibás, csak rossz napja volt, ő soha nem csinálna ilyet... Aha...persze..
Mi ő? Angyal? Nekem is vannak kedvenceim, akiket imádok mégis elismerem ha rosszat csinálnak, mondanak.Már számítottam is rá, hogy Arianának valami botránya lesz. Régen szerettem...Régen... Mostmár látom, hogy egy....khmm..
Ja és attól mert híresség, és ennyire elvakult fanok vagytok, attól lehet egy váza....
Mi ő? Angyal? Nekem is vannak kedvenceim, akiket imádok mégis elismerem ha rosszat csinálnak, mondanak.Már számítottam is rá, hogy Arianának valami botránya lesz. Régen szerettem...Régen... Mostmár látom, hogy egy....khmm..
Ja és attól mert híresség, és ennyire elvakult fanok vagytok, attól lehet egy váza....
2015. július 10. 08:42
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Sheliah, le a kalappal előtted! Igazad van!
2015. július 10. 08:44
Neked is igazad van. Bár ugyanazt írtuk le, de nem baj.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.