Susan McKelaway | Ma, 17:21
Gyererek...senkit de senkit nem akarok elkeseríteni vagy magamra haragítani,de ne mondjátk már hogy senki sem veszi észre hogy milyen egy kis dög valójában?! Lehet hogy szép,és a hangja sem rossz,de basszus...annyira felszínes egy csaj.Ordít róla hogy egy kis rosszindulatú p*csa. Anmikor a kamera épp nem veszi őt,és nem róla szól minden, akkor mutatkozik meg a valós énje. Bárkit meglehet téveszteni egy cuki pofival,csak van aki még annak ellenére sem ismeri be hogy igaz...ha esetleg egy ilyen felvétel készül róla mint ez.
Teljes mértékben egyetértek veled!!! Pontosan ezt gondolom én is róla! Az álszentségnél utálatosabb tulajdonság nincsen szerintem!
Leégette magát Ariana Grande
2015. július 09. 20:10
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Idézet (DemiSelenaLodovica @ 2015.07.09. 16:57)
Szerintem Ariana nem hibás
Nem hibás? Hát amikor elolvastam ezt a kommentedet fogtam a fejemet
2015. július 09. 20:21
Nah Hát Olvasom A Kommenteket és az eszem el áll mi az h ariana egy díva stb ? ugyan kérlek jajj mindenkinek vannak hibái azzal el kell fogadni és kész ha valakinek nem szimpatikus ariana akkor kedvesebben nem tudja azt elmondani ? nem kell mindennek elmondani szegény arianat lehet rossz napja volt és kész mindenkinek lehet rossz napja nem ? ő is ember!! és mostanság aki ismeri arianát azt tudja hogy kegyetlenül zaklatják az utálók szóval le lehet akadni szegészről kész!! igen hibázott és ? sok sztár hibázik nem csak ari
2015. július 09. 20:53
Igaz is. Máskor jusson eszembe, hogyha rossz napom van, akkor ugorjak be a sarkon lévő pékségbe és nyaljak körbe pár darab pogit. Mert hát, rossz napom van..
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ekkora pofátlanságot.. mindig is el volt szállva magától, de ez már mindennek a teteje! Mit képzel ez a nő magáról?
én sem értem mit keres egy fánkboltban ha nem szereti. és azért lehetne annyi esze hogy az egy fánkbolt. BOLT! Lehet be van kamerázva! de ha nincsen annyi esze már bocsánat a kifejezésért hogy ezt nem tudja átgondolni gratulálok hozzá!
2015. július 09. 20:57
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Idézet (Panni9 @ 2015.07.09. 20:54)
Nem vèdeni próbálom de nem nyalogatták össze a fánkokat..
Mert ez nem a teljes vidi, keress rá a youtubon elég annyit beírnos, hogy Ariana grande és már találsz egy csomó vidit róla
2015. július 09. 21:02
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Susan McKelaway írta:
Gyererek...senkit de senkit nem akarok elkeseríteni vagy magamra haragítani,de ne mondjátk már hogy senki sem veszi észre hogy milyen egy kis dög valójában?! Lehet hogy szép,és a hangja sem rossz,de basszus...annyira felszínes egy csaj.Ordít róla hogy egy kis rosszindulatú p*csa. Anmikor a kamera épp nem veszi őt,és nem róla szól minden, akkor mutatkozik meg a valós énje. Bárkit meglehet téveszteni egy cuki pofival,csak van aki még annak ellenére sem ismeri be hogy igaz...ha esetleg egy ilyen felvétel készül róla mint ez.
Istenem ,de igaz.Vannak itt még értelmes emberek is,köszönöm.meghajolo.gif
Istenem ,de igaz.Vannak itt még értelmes emberek is,köszönöm.meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. július 09. 21:23
Nem bántásból, de nekem korábban is feltűnt, hogy a nagy sikerek miatt elszállt magától... Korábban is voltak ilyen dolgai, nem is egy, és a legtöbb pletykának van igazságalapja. Igazából mivel régebben nagyon kedveltem, nem akartam bevallani magamnak, hogy ilyenné vált, de sajnos ez az igazság... :/
2015. július 09. 21:52
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Akik arra hivatkoznak, hogy rossz napja volt meg ő is ember és hibázhat, megkérdezném tőletek, hogy akkor az normális, hogy ha rossz napom van, akkor bemegyek a boltba és végignyalintom a péksüti részleget? Akik azt mondják, hogy nem hibás ezért: WTF?!?!?! Ti láttok valami szellemet a videón, aki fegyvert szegez a tarkójához és kényszeríti bármire is? Abban az esetben, ha nem láttok ilyesmit, el kell keserítselek titeket, de igen is hibás és felelős azért amit csinált.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.