Leégette magát Ariana Grande
2015. július 09. 17:08
|
|
KiLLer001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 245571 offline
|
SoooGood... Kedvességed csak úgy árad ahogy látom. Észre sem veszed magad.. Lehet rossz napja volt te meg egyből leszólod...Gondolom veled is történt ilyen akkor miről is beszélünk?!..... Nem hibás a csaj, bárkivel előfordul.
2015. július 09. 17:18
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
Most teljesen mindegy mit mondott a hazájáról, meg hogyan, mindenkinek lehet véleménye, de összenyaldosni, meg fogdosni azt, amit azért raknak ki, hogy az emberek megvegyék, azért ehhez kell egy bizonyos értelmi szint...
1 felhasználónak tetszik:
rammievengeance
2015. július 09. 17:21
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Gyererek...senkit de senkit nem akarok elkeseríteni vagy magamra haragítani,de ne mondjátk már hogy senki sem veszi észre hogy milyen egy kis dög valójában?! Lehet hogy szép,és a hangja sem rossz,de basszus...annyira felszínes egy csaj.Ordít róla hogy egy kis rosszindulatú p*csa. Anmikor a kamera épp nem veszi őt,és nem róla szól minden, akkor mutatkozik meg a valós énje. Bárkit meglehet téveszteni egy cuki pofival,csak van aki még annak ellenére sem ismeri be hogy igaz...ha esetleg egy ilyen felvétel készül róla mint ez.
2015. július 09. 17:27
Ez az eset nagyjából másfél évnyi rosszindulatú pletykát helyez új megvilágításba. Lehet, hogy nem is voltak olyan rosszindulatúak, csak az igazságot írták? Mint énekesnőt továbbra is szeretem Arit, de emberileg lehetséges hogy új megvilágításba kell helyeznem. Sajnálom
2015. július 09. 17:37
Idézet (rosa82 @ 2015.07.09. 17:23)
Fogászati kezeléssel akarják kimagyarázni ,hogy egy beképzelt neveletlen picsa aki azt hiszi magáról ő mindenek felett áll. Ártatlan aranyos kis arca van de a személyisége pont az ellenkezője mindig a másik volt a hibás a sorozataiban egyik kolléganője sem bírt vele de persze ez nem az ő hibája mert ő egy angyal
Tényleg volt fogászati kezelésen, ez tény.
Viszont az általad említett két kolléganője - neveket nem írtál, de egyértelmű hogy Victoriára és Jennette-re gondoltál - se éppen kisangyalok. Vic teljesen ok nélkül bántotta és nem csak Aritól lehetett hallani, mennyire kiállhatatlan tud lenni Justice kisasszony. Jennette meg ahelyett, hogy szépen nyugiban kitálalt volna Arival való gondjairól, egy béna websorozat egyik epizódjában elég megalázó módon kiparodizáltatta Arit. Pedig lehet, hogy neki volt igaza!
A különbség az, hogy Vic és Jennette már megkapták a pofonokat (felkérések hiánya, bukott sorozat, bukott zenei karrier), amikből tanultak és újult erővel belevágnak a dolgokba, talán nagyobb sikerrel. Úgy tűnik, ez a pofon Arinak se ártana.
2015. július 09. 18:06
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
KiLLer001 es DemiSelenaLodovica: na es rossz napja volt? Igen nekem is volt mar rossz napom de nem kezdtem el szidni a magyarokat. Miert kene eszrevennem magam? Mert igazan van? Mert nem csak a cuki kis pofikajat latom? Es csam ugy megjegyeznem: Amerika nelkul egy nulla lenne.
2015. július 09. 18:16
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én enyhén szólva sem bírom őt!
2015. július 09. 18:20
hát maradjunk annyibban hogy a tehetség és a szimpátia nem jár mindig együtt ...
2015. július 09. 18:31
|
|
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline
|
Ezt nem gondoltam volna rola :/
2015. július 09. 18:53
|
|
princess254698visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 144 Csatolások: 43 Azonosító: 243920 offline
|
hát nem gondoltam volna róla ,hoyg ilyen undorító..
eset a szimpátia.
eset a szimpátia.
2015. július 09. 19:09
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Odett :
Miley Cyrus sosem szidta Amerikát..Szóval..
Így nem nagyon fog hasonlítani rá..
Miley Cyrus sosem szidta Amerikát..Szóval..
2015. július 09. 19:28
Annyira de kib*szottul feltudtok idegesiteni amikor egy sztar Miley Cyrushoz hasonlitatok.Tok mas a ket szemely.
2015. július 09. 19:35
Csak én nem találok semmi logikát az egész viselkedésében? Az álszentség egyike azoknak a dolgoknak, amiket nagyon nehezen tolerálok, ebből a lányból pedig jó ideje árad ez a tulajdonság. Nem láttam a teljes videót, de borzasztóan lekezelően és tiszteletlenül viselkedik a részlet alapján. Én sem vagyok oda számos ételért, néhány mekis burgertől például egyenesen rosszul vagyok, mégse mondom az eladó füle hallatára, hogy "mi a f.sz ez?" és hasonlók, mert éretlenségre vall.
2015. július 09. 19:44
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Susan McKelaway Írta:
Istenem, de igazad van!
Nagyon egyetértek! Engem mondjuk mindig is irritált, de most...
Nagyon nem kedvelem.
Idézet
Gyererek...senkit de senkit nem akarok elkeseríteni vagy magamra haragítani,de ne mondjátk már hogy senki sem veszi észre hogy milyen egy kis dög valójában?! Lehet hogy szép,és a hangja sem rossz,de basszus...annyira felszínes egy csaj.Ordít róla hogy egy kis rosszindulatú p*csa. Anmikor a kamera épp nem veszi őt,és nem róla szól minden, akkor mutatkozik meg a valós énje. Bárkit meglehet téveszteni egy cuki pofival,csak van aki még annak ellenére sem ismeri be hogy igaz...ha esetleg egy ilyen felvétel készül róla mint ez.
Istenem, de igazad van!
2015. július 09. 19:50
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Ja és Mileyt ne szidjátok, ő legalább nem próbál meg "cukiskodni", és nem szidja a hazáját. Ja és nem nyalogat 3 éves gyerek módjára fánkokat, amik csak úgy ki vannak rakva a boltba. Bár, talán még egy 3 évesnek is van ennyi agya, hogy nem csinál ilyet...
2015. július 09. 19:51
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Idézet (Susan McKelaway @ 2015.07.09. 17:21)
Köszönöm!
Örülök, hogy másnak is feltűnt. Ezt én mindig is láttam rajta. Aki ennyire kis "cuki" a videókban, interjúkon, az biztos, hogy a magánéletben szöges ellentéte. Annyira egyértelmű, hogy egy buta liba, aki túl nagyra tartja magát.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.