Demi Lovato közzétette legújabb slágerének dalszöveges videóját, hogy kedveskedjen imádott rajongóinak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rajongói főszereplésével készítette el videóját Demi Lovato
2015. július 08. 11:56
2015. július 08. 11:59
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Hat... szerintem Demi mostanaban nagyon elszallt
ez a dal meg... oszinten sehop nincs a regebbiekhez...
2015. július 08. 12:15
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Nagyon jó lett a dalszöveges videó
2015. július 08. 12:17
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Érződik rajta Max Martin-hatása, mert elég hit-gyanús, de szerintem ez a vonulat cseppet sem illik Demihez. A Demin szereplő összes szám kivétel nélkül üti ezt, ennek semmi mondanivalója, semmi mélyebb üzenete, egyszerűen slágert akartak csinálni... Ezért is kellett Max Martin oda.
2015. július 08. 12:20
|
|
Encsiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 245016 offline
|
A szám nekem kifejezetten tetszik, de ha a rádióban hallom , akkor nem mondom meg , hogy Demi énekli, max a refrenben hasonlít a hangja hozzá.
De a stílusváltás nekem bejön
De a stílusváltás nekem bejön
2015. július 08. 12:26
Idézet (ginredmayne @ 2015.07.08. 11:59)
Hat... szerintem Demi mostanaban nagyon elszallt 
OFF: Elszállt? Kevés dolog tud felidegesíteni vele kapcsolatban, de amikor valaki ezzel a jelzővel illeti, az nagyon. Hollywood egyik legalázatosabb, és legszerényebb embere, aki a legapróbb momentumokat is úgy értékeli, mintha az a világ legnagyobb dolga lenne. Ingyen bulikat szervez a rajongóinak, akár el is látogat a házukba, és olyan lazán tölt el velük órákat, mintha nem is egy világsztár lenne, hanem egy sima hétköznapi ember, aki már ezer éve szoros barátságban van velük. Van, hogy addig nem megy be a szállodába, amíg nem csinált mindenkivel közös képet, nem számít, hogy éppen 150-200 ember várakozik rá, ha pedig ez nem sikerül, mert sietnie kell valahova, akkor még ő érzi magát rosszul miatta. És még naphosszat sorolhatnám. Ha ilyen egy elszállt ember, akkor én kérek elnézést.
ON: Az egyik legkirályabb videója. Látszik, hogy már nem a Shittywood Records irányít, hanem ott van neki az Island és Republic Records, na meg a saját kiadója, a Safehouse Records. Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mennyire irigylem azokat, akik ennek részese lehettek, mert már így képernyőn keresztül óriási bulinak tűnt. A dalt pedig már rongyosra hallgattam, még annak ellenére is, hogy elsőre furcsa volt, mert nem az a tipikus Demis hangzás.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. július 08. 12:44
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon tetszik a dal és a klip is :$
2015. július 08. 12:53
Bevallom őszintén mikor kiszivárgott a dal nem nagyon tetszett ezzel a szöveges videóval nagyon megtetszett, úgyhogy alig várom a videóklippet.
2015. július 08. 13:34
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Nagyon jó lett a videó
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.