Az Elena Gilbert nélküli életről mesélt Ian Somerhalder
2015. július 08. 19:33
|
Mynaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.16. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 243861 offline
|
Én még mindig nagyon sajnálom hogy kilépett Nina a sorozatból...Nem tudtam még mindig fel dolgozni ezt az egészet. Szóoval mikor rá gondolok, (és mivel nekem ő a példakélpem ezert sokat gondolok rá) főként az jut az eszembe h nem látom őt már a sorozatban. Szoval mikor majd ujra fel fog tűnni az nekem egy valoságos csoda lesz és szerintem még sírni is fogok az örömtől hogy újra láthatom a képernyőn. Imadlak Nina. <3
2015. július 09. 14:41
Erős hiányérzetem lesz,már előre látom,de nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle!
2015. július 09. 18:24
úúúúú már annyira várom a 7. évadot, és nagyon sajnálom hogy elment Nina, de a hírekből ítélve nem kell csalódnom benne
2015. július 09. 18:54
|
|
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline
|
Nem győzöm várni a hetedik évadot.. Kíváncsi vagyok hogy hogyan folytatják a sorozatot Elena nélkül.
2015. július 10. 18:23
|
|
Minionssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 323 Csatolások: 58 Azonosító: 228707 offline
|
Én nagyon sajnálom, hogy Elena nem fog szerepelni a hetedik évadban. De azért már várom az októbert, hogy újra láthassam a sorozatot. Bár nem lesz ugyanolyan mint rég, ebben biztos vagyok, de én nem is Nina hanem inkább Ian miatt nézem a TVD-t.
2015. július 10. 20:15
Én is sajnálom hogy Elena nem fog szerepelni. Számomra elég sötét hogy hogyan létezhet egy film főszereplő nélkül.
De ennek ellenére nagyon várom a következő évadot. Mindig is szerettem azt a Damont.♥
De ennek ellenére nagyon várom a következő évadot. Mindig is szerettem azt a Damont.♥
2015. július 14. 12:20
valahogy más lesz de szerintem jó lesz kár h nina kilépett de kiváncsi vagyok már rá
2015. július 19. 11:16
Örülök hogy nem lesz benne Elena. Szeretem Ninát, azaz Elenát, de így a tobbiekre is jobban fel fognak figyelni.
2015. augusztus 03. 19:52
hát remélem hogy jó lesz
legalább valamkor visszatér
De lehet hogy akkor ,ár utálni fogom a sorit
Miért nem lehet mindenki olyan mindt Lucy Haly a PLL ben???
2015. augusztus 03. 19:53
MeesterGirl.MeesterGirl. - 2015.07.19. 11:11
Örülök hogy nem lesz benne Elena. Szeretem Ninát, azaz Elenát, de így a tobbiekre is jobban fel fognak figyelni.
Akkor most düntsd el hogy szereted / nem ha ténleg szereted a többi szereplőtt akkor rájuk is figyelsz... Nem kell ehhez elmennie egy főhősnek...
Akkor most düntsd el hogy szereted / nem ha ténleg szereted a többi szereplőtt akkor rájuk is figyelsz... Nem kell ehhez elmennie egy főhősnek...
2015. augusztus 03. 22:19
Szerintem, ha már annyira hasonlít Victoria Justice Ninára, akkor, miért nem kérik meg Vicky-t, hogy játsza el Elenát?!?! és BUMM! újra a régi kerék vágásban!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: