Starity

Holly Madison kitálalt: ilyen az élet a Playboy-villában! (18+)

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 07. 20:13 #21
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2565
Csatolások: 0
Azonosító: 217999
Nem ertek ehhez es soha nemszerettem ezeket y playboy lanyokat.Azt sem tudom hogy ez igaz vagy nem.Na de mindegy mar boldog elete van.
2015. július 07. 20:24 #22
- törölt felhasználó -    
Na, ezekre már lehet írni, hogy r*bancok? ^^
2015. július 07. 20:27 #23
Nelia
Nelia
gasoline

StátuszI forgive, but I never forget!
Hozzászólás: 5151
Csatolások: 1554
Azonosító: 233172
kissé zavaros történet.. vagyis a részemről az. Nem kellett volna belemennie ebbe a dologba, és most meg ugat.
2015. július 07. 20:28 #24
Jin Young
Jin Young
új tag

StátuszMinden fiú egy Q betű. Egy nagy nulla egy kis pöcökkel. - Kőhalmi Zoltán
Hozzászólás: 36
Azonosító: 238689
Hihetetlen, hogy amit ez a Hefner szutyok csinál, az legális. Csoda, hogy a lányok ennyi ideig kibírták mellette. Pénz ide vagy oda, de a fényűzést is meg lehet unni, ha az ember nem gazdagságba született. Az ember érzi, hogy "nem neki való". Respect a csajoknak azért is, mert egy ilyen múmiával kellett lenniük, aki még ki se tudta őket elégíteni. _nevet.gif Annak a pasasnak elég lenne egy lakatlan sziget sok guminővel díszítve. Csak Hefner fejére kell nézni, látszik, hogy egy szexmániás elmebeteg. bolond.gif
2015. július 07. 20:34 #25
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Hef azért nem semmi, hogy képes ilyen illúziók és hazugságok közt élni... Nyilván tudja, hogy ha nem lenne ilyen gazdag, még bottal se piszkálnák meg ezek a plasztikázott, szőke cicák a szottyadt, fonnyadt testét, viszont abban a tudatban élni, hogy mindenki csak érdekből van vele, azért nem lehet valami jó. Persze, ő akarta/akarja így, de kívülről nézve ez egy hervasztóan szomorú, hazugságokkal teli élet lehet...
Sok részt láttam a sorozatból, és tényleg hihetetlen, milyen buta, agyatlan libáknak kellett tettetniük a lányoknak magukat, persze, egyik se volt Einstein, de valóban azt várták el tőlük, hogy ne legyen semmi önálló gondolatuk, csak bambán mosolyogjanak.
Nem sajnálom, mert Holly magának választotta ezt az életet, a könnyen szerzett pénz csábítóbb volt számára, mint a normális, hétköznapi élet ígérete. Tudva, hogy Hef milyen korban van, nem is szabadott volna hamis illúziókkal kínoznia magát a családalapítás terén, a vén Don Juannak így is biztos egy marék kék pirula kellhetett egy ötperces menethez.

P.S. Kendra könnyen beszél, ő a saját reality showján megszedte magát. Emlékszem, ő volt mindhármójuk közül a legsuttyóbb, mikor meg mentek családlátogatásra hozzájuk, Hef az anyját is szájra puszival üdvözölte.
Pfff, vén kujon, ma már bizonyára virágkarót kell kötni a legnemesebb része mellé, hogy megálljon! :'D
2015. július 07. 20:59 #26
Gemma21
Gemma21
Hozzászólás: 1114
Azonosító: 212314
Őszinte legyek ? Nem bírom a Playboyt.
2015. július 07. 22:16 #27
AriG.Fan
AriG.Fan
bãbÿgírł

StátuszPlay whit my hair not my feelings.
Hozzászólás: 2582
Csatolások: 377
Azonosító: 244176
Diala egyetértek!
2015. július 07. 22:31 #28
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Jin Young ez igaz!
2015. július 07. 22:31 #29
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Egy szó, pénzéhség. Itt nem volt szó sírig tartó szerelemről, vagy komolyabb érzelmekről. Hef számára ez az egész buli volt, hiszen melyik bácsinak ne tetszene, ha fiatal lányok rajongják körbe? Holly meg persze ki akarta használni mindezt, és rástartolt az öreg vagyonára. Úgy volt vele, hogy elveszi őt, egy kis ideig vele van amíg fel nem dobja a pacskert és utána milliárdosként élheti le élete hátralévő részét. Okos és nagyon számító, az biztos. Csupán csak annyival nem számolt, hogy a báj és a szex édes kevés volt ahhoz, hogy kicsikarjon belőle egy házasságot. Ez nem is párkapcsolat volt, hanem szimplán csak egymás kihasználása, amire Holly szerintem csak évek elteltével döbbent rá. Rájött, hogy egy petákot nem fog kapni, ami mellett Hef le sem sz*rta őt és még az igényeit sem tudta kielégíteni. Nekem mondjuk mindig is az volt a véleményem, hogy amelyik 20-30 éves nő 60-70 éves tatával jár, az biztos, hogy a bankszámlára van ráizgulva. Holly meg így járt, nem sajnálom egy kicsit sem. rolleyes.gif Pluszban nekem is az a véleményem, hogy mivel neve a feledés homályába merült, ezzel a botránykönyvvel kívánkozik ismételten köztudatban maradni.
1 felhasználónak tetszik: schaffinati
2015. július 07. 22:50 #30
- törölt felhasználó -    
Annyira nem bírom az egész Playboyt!
2015. július 08. 05:48 #31
- törölt felhasználó -    
Vajon ha Heff elvette volna akkor is minden szörnyűséges lett volna? rohog.gif Szánalmas ez a nő, Beyla jól megfogalmazta a lényeget tizen- és huszonéves lányok kiterjesztve a kora harmincas nőkre nem szerelemből keresnek 70 éves bácsikákat maguknak,- gondolom a Heffes korszak után sem az idősek otthonában keresgélte az igazit és a fentebb említett férfiak mindegyike korban hozzáillő. Az hogy Ő nem volt képes felfogni aggyal hogyan működtek a dolgok már az ő baja. Kölcsönösen használták, kihasználták egymást, amiben Ő is benne volt, de kár is ezt tovább ragozni, igazi erkölcsi fertő. rohog.gif
2015. július 08. 09:21 #32
- törölt felhasználó -    
Mongyuk én szeretem a Playboyt, és ez szerintem jó! laugh.gif
2015. július 08. 09:57 #33
- törölt felhasználó -    
Nem értem, annak idején ő választotta ezt az életet, akkor miért is nem hagyta ott a műsort? Ha annyira túl akarna lépni ezen, nem könyvet írna (ami egyébként kamu szagú), hanem megpróbálna normális életet élni.
2015. július 08. 09:58 #34
Constantine
Constantine
új tag
Hozzászólás: 35
Azonosító: 244563
Ezeket a nőket hívjuk k*rvának smileeee.gif Ráadásul a rosszabbik fajta mert próbálja magát az áldozatként beállítani miközben végig az öreg vagyonára pályázott. Heffet meg nem irigylem. Akármennyi pénze is van ez már egy boldogtalan élet akármennyire is próbálja fent tartani az illúziót. Pont ilyen manapság Dan Bilzerian is.
2015. július 08. 10:22 #35
- törölt felhasználó -    
Edzőterem, jóga, healthy food, luxuséttermek, designer holmik, Chanel kosztüm Louboutin tűsarkú - főleg ezek miatt vonzódnak az ilyen lányok/nők az ilyen férfiakhoz, akik az üknagyapjuk is lehetne. Nem hiszem, hogy a kémia lenne az oke. Egy józsefvárosi kisnyugdíjas bácsika aligha tudná mindezt finanszírozni. Ezeknél a nőknél a férfi vonzerő eszenciája csak és kizárólag sikerben és a pénzben lakozik. Talán ezért is választják a könnyebbik utat.
2015. július 08. 10:36 #36
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗

Státuszbe a sunflower in a field of roses.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Hát ez eléggé kamu-szagú. Nem értem minek nyafog most, mikor Ő ment bele ezekbe a dolgokba.
Hát igen.. mikre nem képes egy üres bankszámla. biggrin.gif
2015. július 08. 13:59 #37
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Kendra mit kritizálja Hollyt ő maga is elismerte hogy minden alkalommal be volt lőve mikor együtt volt a nagypapival ő sem jobb nála. Hollynak 3 milliót ígért az öreg a végrendeletében de csendbe kellet volna maradnia.Egyik csaj se szerelemből volt együtt a vén trotyossal csak és tisztán érdekből úgyhogy kár egymásra mutogatniuk
2015. július 08. 14:51 #38
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Aki alapból beveszi,hogy ez a vénember képes erekcióra az röhejes.
A birodalmat a gyerekei tartják életben,a tata azért van pizsiben,mert szundikál napestig.
Igen,a hatvanas években biztosan töltötte az épp aktuális lánybandát,de hogy manapság..ugyan már!
Ez a nő meg pont olyan okos és valódi,mint a külseje.
Hányinger az összes mű rüfke,akik nem fogadják el,hogy lecsengtek.
Ez a könyv reklám neki,reklám az öregnek..mindenki jól jár!Itt van a kutya elásva,szemfényvesztés az egész!
2015. július 08. 15:47 #39
- törölt felhasználó -    
Hát, WOW!
Szerintem egy idő után már mindketten szerették egymást. És mindegy, hogy mi váltotta ki, Hollly -ból a szeretetet. És Hef is szerette őt, mi sem bizonyítja jobban, hogy elvette azt a Crystalt, ezzel belerúgott, Hollyba még egy utolsót.
2015. július 08. 16:15 #40
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Diala egyetértek.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!