Szakított Kourtney Kardashian és Scott Disick
2015. július 07. 20:01
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Erre lehetett számítani..
2015. július 07. 21:44
Kourtney sokkal jobbat érdemel, de azért ez eléggé lesokkolt
2015. július 07. 21:44
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Kourtney-t bírom a legjobban ebből a családból és tényleg sajnálom, hogy egy ilyen pasival "áldotta" meg a sors. Ideje volt már, hogy lapátra tegye, csak nehogy meggondolja magát és visszavegye....
2015. július 07. 22:19
Megmondom őszintén engem meglepett a hír. Majdnem 9 évet töltöttek együtt, ami nem kevés. Amennyit láttam a kapcsolatukból, az alapján nagyon cukik voltak, és én tökre kedveltem őket, még annak ellenére is, hogy Scott egy sznob majom. (Azt hozzáteszem, hogy igencsak sármos.
)
Egyébként az E-News oldalán úgy olvastam, hogy a másik ok az volt, hogy Scott folyamatosan visszaesett, és újra meg újra az alkoholhoz/drogokhoz fordult, és Kourtney többek között azért is hozta meg ezt a döntést, mert a gyerekeik érdekét kell szem előtt tartania elsőként. De mivel már korábban is csomószor úgy volt, hogy a kapcsolatuknak befellegzett, így drukkolok nekik, hogy végül sikerüljön legyőzni a problémákat, mert helyes család.
Egyébként az E-News oldalán úgy olvastam, hogy a másik ok az volt, hogy Scott folyamatosan visszaesett, és újra meg újra az alkoholhoz/drogokhoz fordult, és Kourtney többek között azért is hozta meg ezt a döntést, mert a gyerekeik érdekét kell szem előtt tartania elsőként. De mivel már korábban is csomószor úgy volt, hogy a kapcsolatuknak befellegzett, így drukkolok nekik, hogy végül sikerüljön legyőzni a problémákat, mert helyes család.
2015. július 07. 22:47
|
|
chanel_búj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 234172 offline
|
Jó is, nem is.. Szépek voltak együtt, az tényés való, de Scott viselkedése azért kiakasztó volt szerintem... Tény, hogy változott, de nem tudom, hogy amikor a média nincs képben, valójában milyen.
2015. július 08. 09:39
Anno mikor néztem a sorozatot, Kourtney és Khloe volt a kedvencem, ők valamivel inteligensebbnek tűntek, mint a többiek, épp ezért nem érdemelte meg az előbbi hölgy, hogy így megalázzák, főleg hogy 2 gyereket is szült neki..
2015. július 08. 09:58
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Pedig nekem nagyon szimpi volt a srac :'(
2015. július 08. 14:03
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A pasi csak spermadonornak volt jó neki nem is nézte embernek a szülei néhány hónap különbséggel hirtelen meghaltak és semmi támogatást nem kapott a párjától Khloe volt az egyetlen aki meghallgatta és még csodálkoznak ha inni kezd. Nem azt mondom hogy jó az amit csinál de ha valakit folyamatosan csak csesztettnek és egy kedves szavuk nincs hozzá az előbb utóbb valami hülyeséget csinál
2015. július 08. 14:06
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Kourtney sem egy szent az első gyerekük születése előtt viszonya volt egy modell sráccal aki nagy eséllyel pályázhatott a baby daddy címre mivel a viszony után derült ki hogy útban a gyerek. Nemcsak scott lépet félre
2015. július 08. 17:17
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Szerintem nem is ilettek anyira össze.
2015. július 10. 12:43
|
|
Kylizzleismyfavúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 246310 offline
|
Tényleg nem illettek össze. De azért eléggé szomorú!
2015. július 10. 19:27
|
|
Tinii Alicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.12. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 231334 offline
|
Kár mert nagyon jól néztek ki egymással
2015. július 10. 23:03
Nem illettek igazán össze, de azért sajnálom, hogy így alakult.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: