Justin Bieber meztelen seggét tolta a rajongói arcába
2015. július 08. 16:28
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
Hát most erre mint mondjak?!Talánn csak anyjit tudok ,hogy nem csodálkozom már semmin.
2015. július 08. 19:39
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Olyan jót nevettem.
2015. július 08. 19:43
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Jézusom csak bámulok ámulok itt pár kommenten! Először is ha nem voltatok kíváncsiak minek nézzétek meg? Másodszor ti még nem láttatok segget? És harmadszor nekem bejön ez a kép :-D
2015. július 08. 22:52
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Már nem azért, de aki egy ilyen kép alá bekommenteli, hogy jó a segge, azért magába szállhatna kicsit. -.- Ez a fajta felszínesség és p*csáskodás kiborító. Már csak az érdekelne, hogy mi lett volna, ha éppen "szar segge van" (ha már ilyen igényes jelzőkkel illetünk egy tök egyszerű hátsófelet).
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2015. július 08. 23:58
|
|
Evelin22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.13. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 238970 offline
|
Lajuraxx - Ma, 21:30
A cikk írója egyértelműen nem kedveli Justint. Akkor miért ír róla? smileeee.gif Miért, minek? Kedves Freeze... Ez nem egy polgárpukkasztó, ízléstelen kép. Lehet hogy a pucér hátsóját is megcsodálhatjuk, de egyáltalán nem az. Ezáltal nem igazán hírértékű... a rajongók megnézik, örülnek neki, de aki nem kíváncsi rá, és nem szereti őt, annak meg eggyel több értelmetlen oka lesz utálni Justint... Na meg ez az ízléstelen cím! En nem vagyok Justin rajongója, de nekem már eleggé elegem van abból, hogy minden rossz amit csinál - akkor is ha nem. Ekkora marhaságot...
Igazad van
!!
es szerintem is elegge szemetseg toled Freeze, egy olvasottabb cikk megirasahoz nem kell ily cimet adni, es szavakat hasznalni!Ennyit errol.
A cikk írója egyértelműen nem kedveli Justint. Akkor miért ír róla? smileeee.gif Miért, minek? Kedves Freeze... Ez nem egy polgárpukkasztó, ízléstelen kép. Lehet hogy a pucér hátsóját is megcsodálhatjuk, de egyáltalán nem az. Ezáltal nem igazán hírértékű... a rajongók megnézik, örülnek neki, de aki nem kíváncsi rá, és nem szereti őt, annak meg eggyel több értelmetlen oka lesz utálni Justint... Na meg ez az ízléstelen cím! En nem vagyok Justin rajongója, de nekem már eleggé elegem van abból, hogy minden rossz amit csinál - akkor is ha nem. Ekkora marhaságot...
Igazad van
es szerintem is elegge szemetseg toled Freeze, egy olvasottabb cikk megirasahoz nem kell ily cimet adni, es szavakat hasznalni!Ennyit errol.
2015. július 08. 23:58
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
ne keverjétek már szezont a fazonnal. Azért, mert valaki nem kedvel valakit nem azt jelenti, hogy egyből utálja, vagy irigy rá. Nagy ritkán elolvasom miféle baromságokat csinál ő és a társai, de amúgy abszolútde hidegen hagy. Régen röhögtem a nyeszlett testén, és kislányos hangján, egy ideje gyúrogat, vagy valami edzéspótlót szed, nem tudom, nem is érdekel, aztán magáravarrat tetkókat, amitől persze hűdekeményvagyok - ha nem énekelne azt amit, szintén hitelesebb lenne. Nem egy roccker, egyszerűen celeb, sokan szeretik, sokan utálják. Nyilván élvezi a dolgot, sokszor rátesz egy vagy több lapáttal. Ő és a többiek. Celebeknek mindegy, csak beszéljenek róla. Az igazi sztároknak nincs szükségük ilyen dolgokra a figyelemfelkeltéshez. Létezik az úgynevezett tehetség, és arra sokszor felfigyel az ember az ilyen botrányok nélkül is.
2015. július 09. 08:27
Nagyszerű...most erre mit mondjak?
Csak azért írom ezt,hogy minél több hozzászólásom legyen és kapjak fokozatot,mert ehhez nincs mit hozzáfűzni...
Csak azért írom ezt,hogy minél több hozzászólásom legyen és kapjak fokozatot,mert ehhez nincs mit hozzáfűzni...
2015. július 09. 12:57
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Magát, mint személyt soha nem kedveltem meg valamiért, és most sem fogom gondolom, de én mindig azt mondom, hogy ne keverjük a szimpátiát a tehetséggel. Attól, hogy ilyeneket csinál és mindenki undorodik tőle, tehetsége még lehet (sőt, van is, kár, hogy nem azzal hívta fel magára a figyelmet annak idején).
2015. július 09. 13:50
|
|
Hope Hylandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1 Azonosító: 215530 offline
|
huuu hat ez "olyan nagyon szexi" :DDDDDDDDDD
2015. július 09. 14:44
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Idézet (Nina 10 @ 2015.07.09. 11:33)
Sajnálok minden egyes madarat, ami arra repült.
[Amúgy Bíbör igazán szépen photoshopolta a képet, de Miley tudja az igazat: KÉP
]
[Amúgy Bíbör igazán szépen photoshopolta a képet, de Miley tudja az igazat: KÉP
Lol tényleg
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.