Justin Bieber meztelen seggét tolta a rajongói arcába
2015. július 07. 19:32
Én valahogy nem bánom azt a képet
És azt sem, hogy valamilyen oldal kb. öt percenként felidézi bennem a látványt
2015. július 07. 20:00
Szerintem ebben nincs semmi, legalább nem a nemi szervét mutatta meg. :3
2015. július 07. 20:04
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Most ez az új divat?
2015. július 07. 20:38
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
b#szki, ti nem láttatok még segget?? utoljára másodikban találtam egy testrészt undorítónak, fel lehetne már nőni emberek...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. július 07. 20:58
Gyönyörű. Ha a munkásságával nem is, ezzel legalább elérte a várt sikert.
2015. július 07. 21:08
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Justin popolo!!♡♡
2015. július 07. 21:30
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
A cikk írója egyértelműen nem kedveli Justint. Akkor miért ír róla?
Miért, minek? Kedves Freeze... Ez nem egy polgárpukkasztó, ízléstelen kép. Lehet hogy a pucér hátsóját is megcsodálhatjuk, de egyáltalán nem az. Ezáltal nem igazán hírértékű... a rajongók megnézik, örülnek neki, de aki nem kíváncsi rá, és nem szereti őt, annak meg eggyel több értelmetlen oka lesz utálni Justint... Na meg ez az ízléstelen cím! En nem vagyok Justin rajongója, de nekem már eleggé elegem van abból, hogy minden rossz amit csinál - akkor is ha nem. Ekkora marhaságot...
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2015. július 07. 22:25
|
|
ZaynLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.07. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 240082 offline
|
Lajuraxx - Ma, 21:30
A cikk írója egyértelműen nem kedveli Justint. Akkor miért ír róla? smileeee.gif Miért, minek? Kedves Freeze... Ez nem egy polgárpukkasztó, ízléstelen kép. Lehet hogy a pucér hátsóját is megcsodálhatjuk, de egyáltalán nem az. Ezáltal nem igazán hírértékű... a rajongók megnézik, örülnek neki, de aki nem kíváncsi rá, és nem szereti őt, annak meg eggyel több értelmetlen oka lesz utálni Justint... Na meg ez az ízléstelen cím! En nem vagyok Justin rajongója, de nekem már eleggé elegem van abból, hogy minden rossz amit csinál - akkor is ha nem. Ekkora marhaságot...
Szívemből szóltál!
A cikk írója egyértelműen nem kedveli Justint. Akkor miért ír róla? smileeee.gif Miért, minek? Kedves Freeze... Ez nem egy polgárpukkasztó, ízléstelen kép. Lehet hogy a pucér hátsóját is megcsodálhatjuk, de egyáltalán nem az. Ezáltal nem igazán hírértékű... a rajongók megnézik, örülnek neki, de aki nem kíváncsi rá, és nem szereti őt, annak meg eggyel több értelmetlen oka lesz utálni Justint... Na meg ez az ízléstelen cím! En nem vagyok Justin rajongója, de nekem már eleggé elegem van abból, hogy minden rossz amit csinál - akkor is ha nem. Ekkora marhaságot...
Szívemből szóltál!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.