Justin Biebernek megint sikerült magára vonnia a figyelmet. Nem, nem egy új dallal állt elő, hanem egyszerűen lefotóztatta a pucér fenekét és kiposztolta Instagramra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber meztelen seggét tolta a rajongói arcába
2015. július 07. 14:10
|
|
brigitta133visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.02. Hozzászólás: 113 Csatolások: 11 Azonosító: 222126 offline
|
remelem nem kezdi előröl az egészet...am fan vagyok de sztem de csak is sztem ez nem az volt.
2015. július 07. 14:11
Undorító az egész gyerek. És nem csak a segge miatt. Akkora majom, hogy már csak így tudja magára vonni a figyelmet.
2015. július 07. 14:11
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Már vártam a cikket.
Tumblr-ön hiába nem követek egyetlen bieber-ös blogot sem, ott is többször összefutottam a képpel, ahogy facebook-on is volt alkalmam megcsodálni a fotót.
Elemzésbe inkább nem kezdenék, akinek tetszik, nézegesse, akinek meg nem, az meg nyomjon egy ikszet. Most én is ezt fogom tenni, miután kíváncsiságból elolvastam a cikket.
Elemzésbe inkább nem kezdenék, akinek tetszik, nézegesse, akinek meg nem, az meg nyomjon egy ikszet. Most én is ezt fogom tenni, miután kíváncsiságból elolvastam a cikket.
2015. július 07. 14:12
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!
2015. július 07. 14:13
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
A retináááám, a retinááám!
2015. július 07. 14:19
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Szerintem ez vicces! De komolyan.
2015. július 07. 14:29
Hahahah de jó humora van.....Ne értsetek férre engem nem az zavar, hogy meztelenül nyaral a tengernél mert hát Istenem biztos melege van.....de mi a szarért kell ezt felrakni?!?!?!??!!? Ja várj tudom! Mert csak a ezzel tudja felhívni magára a figyelmet....Szánalmas
2015. július 07. 14:32
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Az hogy melege van es ezert nincs rajta gatya ( bar ez mar magaba gaz) az meg talan elmegy de minek kell kitenni? Na ez az amit senki sem bur megmagyarazni. Ja de: feltunesi viszketegsegben szenved de NAGYON.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: