Justin Biebernek megint sikerült magára vonnia a figyelmet. Nem, nem egy új dallal állt elő, hanem egyszerűen lefotóztatta a pucér fenekét és kiposztolta Instagramra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber meztelen seggét tolta a rajongói arcába
2015. július 07. 14:10
|
|
brigitta133visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.02. Hozzászólás: 113 Csatolások: 11 Azonosító: 222126 offline
|
remelem nem kezdi előröl az egészet...am fan vagyok de sztem de csak is sztem ez nem az volt.
2015. július 07. 14:11
Undorító az egész gyerek. És nem csak a segge miatt. Akkora majom, hogy már csak így tudja magára vonni a figyelmet.
2015. július 07. 14:11
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Már vártam a cikket.
Tumblr-ön hiába nem követek egyetlen bieber-ös blogot sem, ott is többször összefutottam a képpel, ahogy facebook-on is volt alkalmam megcsodálni a fotót.
Elemzésbe inkább nem kezdenék, akinek tetszik, nézegesse, akinek meg nem, az meg nyomjon egy ikszet. Most én is ezt fogom tenni, miután kíváncsiságból elolvastam a cikket.
Elemzésbe inkább nem kezdenék, akinek tetszik, nézegesse, akinek meg nem, az meg nyomjon egy ikszet. Most én is ezt fogom tenni, miután kíváncsiságból elolvastam a cikket.
2015. július 07. 14:12
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!
2015. július 07. 14:13
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
A retináááám, a retinááám!
2015. július 07. 14:19
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Szerintem ez vicces! De komolyan.
2015. július 07. 14:29
Hahahah de jó humora van.....Ne értsetek férre engem nem az zavar, hogy meztelenül nyaral a tengernél mert hát Istenem biztos melege van.....de mi a szarért kell ezt felrakni?!?!?!??!!? Ja várj tudom! Mert csak a ezzel tudja felhívni magára a figyelmet....Szánalmas
2015. július 07. 14:32
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Az hogy melege van es ezert nincs rajta gatya ( bar ez mar magaba gaz) az meg talan elmegy de minek kell kitenni? Na ez az amit senki sem bur megmagyarazni. Ja de: feltunesi viszketegsegben szenved de NAGYON.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: