Én a DSP helyében, szintén Ha Rat választottam volna elsőnek.
És nem csak a népszerűsége miatt, hanem mert az elmúlt időben rengeteget fejlett a hangja és ezt most be is tudja bizonyítani.
Érkezik Goo Ha Ra első minialbuma
2015. július 08. 23:17
2015. július 09. 08:47
|
|
Emy_Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 208816 offline
|
Koreában már egy szájra puszi is szexszuális jelenetnek minősül már nem azért :,D
2015. július 09. 10:48
A csapatnak nem vagyok nagy rajongója, de a tagokat szeretem és ha kedvencet kell választanom egyből Ha Ra-t mondanám.
Ezért is biztos vagyok benne, hogy nagy sikere lesz ennek a klipnek, ha majd megjelenik!
Nem tudom, ki hogy van vele, de Ha Ra itt egy kicsit a 4Minute-es HyunAh-ra emlékeztet!
Bár lehet, csak a vörös haj teszi!
Ezért is biztos vagyok benne, hogy nagy sikere lesz ennek a klipnek, ha majd megjelenik!
Nem tudom, ki hogy van vele, de Ha Ra itt egy kicsit a 4Minute-es HyunAh-ra emlékeztet!
Bár lehet, csak a vörös haj teszi!
2015. július 09. 12:21
|
|
Szigeti Zsófiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 246073 offline
|
Én sem szeretnék veszekedni,de ,,Ha Ra az első KARA-tag, aki szólóban is megmutathatja tehetségét!'' ez a mondhat helytelen,mivel helyesen úgy lett volna,hogy Hara az első tag aki elsőként kislemezt adhat ki. Ha továbbolvasom persze lejön a mondanivalója,hogy albumra gondoltak. Nem szoktam elhamarkodottan valamit állítani,így nyilván azt is tudom,hogy mit szerettek volna evvel mondani
2015. július 12. 12:43
Hát ... nem tudom mennyire fogom megszeretni, de az biztos hogy belenézek és meghallgatom!
2015. július 12. 18:22
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Előre tudtam, hogy Ha Ra lesz az első!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: