A hertfordshire-i születésű énekesnő a Forma 1-es Brit Nagydíj előtt énekelte el a brit himnuszt, amely nem aratott nagy sikert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Berágtak a britek Alesha Dixonra
2015. július 07. 13:24
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
ez egy himnusz ember nem irjuk ujbol minden percben es foleg nem a 'nagy Alesha Dixon' kedvéért ez az egész kijelentése amiben probalja magát védeni még gázabb mintha azt mondta volna hogy amneziat kapott vagy akarmi mért nem tudja szimplan bevallani hogy igen elrontottam rossz voltam majd máskor lesz jobb is v nem...mért faj annyira kimondani az igazat nem értem
2015. július 07. 13:29
Egy verszakot sem szabad átkölteni, mert az szent és sérthetetlen. Legyen szó Himnuszról, Szózatról vagy József Attila és Petőfi bármelyik költeményéről.
Mondjuk azt id be kell valani , hogy az állandó királyi családi fényezés és bözsike istenítése már túlzás. Lehet Alesha-nak elege lett ebből és úgy döntött, hogy váltosztat egy kicsit.
Ja és az akcentusról csak annyit, hogy a hazánkban élő roma népesség sem magyar akcentussal éneklik a himnuszt !!!!! És akklr kérdezem én... Ilyenkor a magyarok miért nincsenek felháborodva?
Egyébként nem hibáztatom Aleshát. Lehet nem volt jó napja
Mondjuk azt id be kell valani , hogy az állandó királyi családi fényezés és bözsike istenítése már túlzás. Lehet Alesha-nak elege lett ebből és úgy döntött, hogy váltosztat egy kicsit.
Ja és az akcentusról csak annyit, hogy a hazánkban élő roma népesség sem magyar akcentussal éneklik a himnuszt !!!!! És akklr kérdezem én... Ilyenkor a magyarok miért nincsenek felháborodva?
Egyébként nem hibáztatom Aleshát. Lehet nem volt jó napja
2015. július 07. 13:33
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ha elvállalja, és meg van mondva, hogy a Himnuszt énekli, akkor ne költse már át a szöveget, könyörgöm... Ezeket a sztárokat, akik elfelejtik a saját himnuszuk dalszövegét vagy félreénekelnek, baromira nem tudom megérteni. Miért is? Nem volt talán életük során kötelező megtanulni a sorokat, vagy pedig előadóként talán a tömeg jelenléte zavarja őket? Szégyen.
2015. július 07. 13:46
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Gratulálok már csak az akcentusért is.Ha elvállalja legalább csinálja meg rendesen!A Himnusz nem csak egy dal az a nagybetűs DAL.........Az eszem megáll hogy mik vannak.....
2015. július 07. 13:47
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Egyet értek az előttem szólókkal szerintem sem lehet csak úgy átírni egy Himnusz szövegét. Bár valószínű ez egy jó kifogás volt arra,hogy elfelejtette,ez mondjuk gyakran előfordul csak akkor is szánalmas:"D Legalább ismerje be a hibáját.
2015. július 07. 13:49
Egy Himnuszt azért ne írjon már át, csak ezért mert ő híres... Egyébként meg, ahogy védi magát, az szánalmas. Ha egy másik nemzet Himnuszának a szöveg elfelejti, nem jut eszébe, akkor még "oké", de a saját hazájának a Himnuszát azért mindenkinek illene tudni. "Lányos zavarában" sem ronthatná el egy előadóként.
2015. július 07. 18:45
|
El Mexicanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.29. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 239645 offline
|
Igazuk van. Nagy bunkóságra vall, ha valaki, ráadásul egy ismert ember nem tudja a saját hazájának himnuszát. Akkor inkább ne énekelje el.
2015. július 07. 19:10
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Még úgy is, hogy csak egy szót cserélt ki (legalábbis a videóban ennyi a hiba), akkor is megértem a briteket. Azért a himnusz egy olyan dolog, amit akár tetszik, akár nem, úgy kell benyalni, ahogy van. Nem cserélgethetjük kényünkre-kedvünkre a szavakat.
2015. július 07. 19:28
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Szerintem is egy himnusz, legyen himnusz!
2015. július 07. 21:12
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Ajj ez a "csoki szövege"?!?! Ennél jobbat nem tudott kitalálni? Szánalmas, hogy ezt mondta....Minden embernek tudnia kell a saját himnuszát! Nem lehet csak így átírni!
Nekem is meg kellett tanulnom a magyar himnuszt. 8 versszak, nem szakadtam meg! Ő meg ráadásul előadó! Könyörgöm!
Nekem is meg kellett tanulnom a magyar himnuszt. 8 versszak, nem szakadtam meg! Ő meg ráadásul előadó! Könyörgöm!
2015. július 07. 21:47
Nem hogy a briteket,de meg engem isfelidegesitett! Kert volna siman elnezest es ismerte volna be hogy elrontotta! Ne beszeljen itt mindent ossze,amikor nyilvan valo hogy o rontott el mindent.
2015. július 08. 05:32
|
|
I-love-dogvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 200868 offline
|
Hát ezt nem kellett volna:/
2015. július 09. 17:19
Ebben a hónapban mindenki megkergül? (Alesha, Ariana...)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: