Hollywood egyik álompárja, Jennifer Garner és Ben Affleck tíz évnyi házassot követően három gyermek megszületése után döntött úgy, hogy útjaik külön válnak. Válásuk okát egyelőre homály fedi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Válófélben van Jennifer Garner és Ben Affleck
2015. július 06. 22:38
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Igazán sajnálom!
2015. július 06. 23:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Őszintén szólva, én nem akartam hinni a pletykáknak. Már hetek óta keringett valami ilyesmi a neten, de mivel nem volt megerősítve, szimpla kacsának, amolyan "hírverésnek" minősítettem az egészet. Erre ma olvasom Jenn hivatalos nyilatkozatát, hogy nem akarnak magyarázkodni ezzel kapcsolatban, de a házasságuk véget ért és elválnak. Nem hittem a szemeimnek. Elválik Hollywood azon házaspárja, akikről évek óta csak annyit hallasz, hogy imádják egymást és gyerekeiket, közben pedig közös projekteket szervezve igyekeznek másokon segíteni. Én mindmáig azt hittem, hogy az ő kapcsolatuk tökéletes, de úgy néz ki, hogy ez is csak mese volt habbal. Olyan verziót is olvastam már, hogy Ben orrba-szájba csalta Jennifert már egy ideje, és most telt be az a bizonyos pohár. Nagyon sajnálom, hogy végül a válás mellett döntöttek, pláne, hogy szem előtt kell tartaniuk a gyermekeik sorsát és igyekezni a lehető legtöbbet nyújtani nekik. Nagyon csalódott vagyok, hiszen imádtam őket együtt, de ami nem megy, azt nem is szabad erőltetni. Talán ők az élő példák arra, hogy a sztárok élete sem fenékig tejfel. Kívánom nekik, hogy vészeljék át ezt az időszakot, hiszen biztosan nem lehet könnyű egy évtized után elengedni a másikat.
2015. július 07. 00:03
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
jaj dekár
2015. július 07. 07:54
Jennifer nyilatkozatából számomra az jön le, hogy kihűlt a kapcsolatuk, de Ő még erősen kötődik a férfihoz, erre utal, hogy szeretné megtartani/fenntartani vele a baráti kapcsolatot stb... Bár mindannyian másképp működünk számomra egy különmenés/válás nem arról szól, hogy milyen viszonyban maradok az ex-szel (mert akkor nem mennénk szét) szóval itt most nagyon úgy néz ki, hogy NEM Jennifer volt az a fél, aki miatt szétmennek, persze minden kapcsolatban kettőn múlik, de ahogy előttem is írták feltehetően Ben párszor megcsalhatta, ezen esetben viszont rendkívül érett és felelősségteljes döntést hozott/hoztak szem előtt tartva mi (lesz) a legjobb a 3 gyereknek.
2015. július 07. 10:21
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Hát ez tényleg szomorú,mindig csak a jót lehetett hallani róluk most meg ez.Mindenesetre én azt mondom elég nagy indok kell egy olyan váláshoz,amiben három gyerek is sérülhet.
2015. július 07. 10:33
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Sajnos az, hogy valaki hollywoodi szinten normális, minden látszatot tekintve kiegyensúlyozott családi életet él, még nem biztosíték a tartós házasságra. A válás univerzális, amibe számtalan oknál fogva mindnyájan belefuthatunk. Nekik mindenesetre hajrá a továbbiakhoz.
2015. július 07. 14:08
Juj, sajnálom!
Pedig a Daredevil-ben is olyan aranyosak voltak.
2015. július 08. 11:00
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Sajnálom, pedig passzoltak egymáshoz.
2015. december 29. 00:40
|
holadiszlájkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 239325 offline
|
Ez a Jennifer egy annyira igénytelen nő. Állandóan lepukkant ócska cuccokban jár, pedig lenne pénze normális ruhákra. az a csoda, hogy a pasi ennyi ideig kibírta mellette, pláne egy olyan nő után, mint J.Lo.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: