Hollywood egyik álompárja, Jennifer Garner és Ben Affleck tíz évnyi házassot követően három gyermek megszületése után döntött úgy, hogy útjaik külön válnak. Válásuk okát egyelőre homály fedi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Válófélben van Jennifer Garner és Ben Affleck
2015. július 06. 22:38
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Igazán sajnálom!
2015. július 06. 23:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Őszintén szólva, én nem akartam hinni a pletykáknak. Már hetek óta keringett valami ilyesmi a neten, de mivel nem volt megerősítve, szimpla kacsának, amolyan "hírverésnek" minősítettem az egészet. Erre ma olvasom Jenn hivatalos nyilatkozatát, hogy nem akarnak magyarázkodni ezzel kapcsolatban, de a házasságuk véget ért és elválnak. Nem hittem a szemeimnek. Elválik Hollywood azon házaspárja, akikről évek óta csak annyit hallasz, hogy imádják egymást és gyerekeiket, közben pedig közös projekteket szervezve igyekeznek másokon segíteni. Én mindmáig azt hittem, hogy az ő kapcsolatuk tökéletes, de úgy néz ki, hogy ez is csak mese volt habbal. Olyan verziót is olvastam már, hogy Ben orrba-szájba csalta Jennifert már egy ideje, és most telt be az a bizonyos pohár. Nagyon sajnálom, hogy végül a válás mellett döntöttek, pláne, hogy szem előtt kell tartaniuk a gyermekeik sorsát és igyekezni a lehető legtöbbet nyújtani nekik. Nagyon csalódott vagyok, hiszen imádtam őket együtt, de ami nem megy, azt nem is szabad erőltetni. Talán ők az élő példák arra, hogy a sztárok élete sem fenékig tejfel. Kívánom nekik, hogy vészeljék át ezt az időszakot, hiszen biztosan nem lehet könnyű egy évtized után elengedni a másikat.
2015. július 07. 00:03
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
jaj dekár
2015. július 07. 07:54
Jennifer nyilatkozatából számomra az jön le, hogy kihűlt a kapcsolatuk, de Ő még erősen kötődik a férfihoz, erre utal, hogy szeretné megtartani/fenntartani vele a baráti kapcsolatot stb... Bár mindannyian másképp működünk számomra egy különmenés/válás nem arról szól, hogy milyen viszonyban maradok az ex-szel (mert akkor nem mennénk szét) szóval itt most nagyon úgy néz ki, hogy NEM Jennifer volt az a fél, aki miatt szétmennek, persze minden kapcsolatban kettőn múlik, de ahogy előttem is írták feltehetően Ben párszor megcsalhatta, ezen esetben viszont rendkívül érett és felelősségteljes döntést hozott/hoztak szem előtt tartva mi (lesz) a legjobb a 3 gyereknek.
2015. július 07. 10:21
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Hát ez tényleg szomorú,mindig csak a jót lehetett hallani róluk most meg ez.Mindenesetre én azt mondom elég nagy indok kell egy olyan váláshoz,amiben három gyerek is sérülhet.
2015. július 07. 10:33
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Sajnos az, hogy valaki hollywoodi szinten normális, minden látszatot tekintve kiegyensúlyozott családi életet él, még nem biztosíték a tartós házasságra. A válás univerzális, amibe számtalan oknál fogva mindnyájan belefuthatunk. Nekik mindenesetre hajrá a továbbiakhoz.
2015. július 07. 14:08
Juj, sajnálom!
Pedig a Daredevil-ben is olyan aranyosak voltak.
2015. július 08. 11:00
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Sajnálom, pedig passzoltak egymáshoz.
2015. december 29. 00:40
|
holadiszlájkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.22. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 239325 offline
|
Ez a Jennifer egy annyira igénytelen nő. Állandóan lepukkant ócska cuccokban jár, pedig lenne pénze normális ruhákra. az a csoda, hogy a pasi ennyi ideig kibírta mellette, pláne egy olyan nő után, mint J.Lo.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: