Avril Lavigne: „Ez a második esélyem az életre”
2015. július 06. 21:52
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Nagyon örülök, hogy jobban van. Konkrétan én is majdnem elsírtam magam, ahogy olvastam ezt a cikket. Nem kívánok semmi ilyesmit senkinek sem, remélem boldog lesz, és biztosan él 'a második esélyével az életben'.
2015. július 06. 22:45
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Én sírtam is érte... nagyon örülök, hogy már jobban van <3
2015. július 07. 00:58
|
|
Reni005❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3034 Csatolások: 62 Azonosító: 204641 offline
|
Egy hatalmas respect neki, hogy küzdött/küzd még mindig ellene. Szegénykém, én már láttam a videót és én is a könnyeimmel küszködtem, ahogy ő ezt mind elmesélte. Rossz volt nézni.
2015. július 07. 01:29
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2015.07.06. 18:57)
Ezek szerint nem csak nálunk felkészületlenek az orvosok. Bár úgy hallottam, a Lyme-kórt tényleg nehéz diagnosztizálni, mert kevés az erre felkészült laboratórium. (http://www.sobrelyme.com)
Szerintem itt nem az orvosok felkészületlenségével van a gond, hanem azzal, hogy az elmúlt pár évben tripla annyi Lyme-ost regisztráltak, de az orvostudomány még nem tart ott, hogy egy egyszerű reagenssel ki lehessen mutatni. Emiatt is gondolom azt, hogy a vérkémiai vizsgálatok alapján is igyekeznek bebizonyítani a betegség jelenlétét, ami persze nem 100%-ig megbízható. Egyébként ennek a betegségnek van egy nagyon jellegzetes tünete, amely a csípés körüli kokárdaszerű kiütésben nyilvánul meg. Ez csak is kizárólag Lyme-kórra jellemző szimptóma, mással nem keverhető össze. Maximum akkor nehéz diagnosztizálni, ha nincsen jelen, de én úgy tudom, hogy a legtöbb orvosnak nem okoz problémát a felismerés. Vagy mégis?
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. július 07. 07:26
Olyan aranyos
Sajnálom őt és nagyon rossz nézni
Jobbulást <3
2015. július 07. 21:17
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
Szegény
*Jobbulást!* <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.