Melyik évszaktípusba tartozol?
2016. március 20. 12:26
Nyár típusú vagyok, amit már a teszt előtt is tudtam, de legalább most biztosra mentem.
2016. március 20. 12:27
Nyár típus vagy!
A leggyakoribb típusba tartozol, mely hazánkban előfordul. Bőröd kékes árnyalata, hajad hamvas fénye erről árulkodik. A nyár típusnak igen sokféle változata van: a tejszerű, halvány bőrtől egészen a vérbő, rózsás arcig terjed a skála. Orcád is inkább hamvasabban fénylő, így mindenképpen semleges, esetleg bézses árnyalatú alapozó illik hozzá a legjobban. Ha sápadtnak érzed magad, akkor nem jó színeket használsz a sminkben vagy az öltözködésben. Hajszíned unalmasnak érezheted, de ha fested, csak egy-két árnyalattal világosítsd, a túl szőke szín ugyanis sápíthatja arcod.
A leggyakoribb típusba tartozol, mely hazánkban előfordul. Bőröd kékes árnyalata, hajad hamvas fénye erről árulkodik. A nyár típusnak igen sokféle változata van: a tejszerű, halvány bőrtől egészen a vérbő, rózsás arcig terjed a skála. Orcád is inkább hamvasabban fénylő, így mindenképpen semleges, esetleg bézses árnyalatú alapozó illik hozzá a legjobban. Ha sápadtnak érzed magad, akkor nem jó színeket használsz a sminkben vagy az öltözködésben. Hajszíned unalmasnak érezheted, de ha fested, csak egy-két árnyalattal világosítsd, a túl szőke szín ugyanis sápíthatja arcod.
2016. április 04. 21:52
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Nyár:)
Gondoltam , hogy vagy tavasz vagy nyár lesz.
Gondoltam , hogy vagy tavasz vagy nyár lesz.
2016. május 01. 12:34
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
tavasz típus
2016. május 01. 12:37
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
Tavasz típus vagyok.
2016. június 16. 12:10
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nyár típusú vagyok.
2016. október 29. 22:05
Nyári típus vagyok a teszt szerint
hát... részben igaz, de azért nem teljesen
2017. február 05. 20:28
Én nyár típusú lány vagyok
Ugyan is imádom a nyarat
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: