És sokkal jobbak voltak öten..a helyükben én feloszlatnám a bandát, mivel öten kezdték el. Akkor csak nem voltak annyira jó haverok, ha így beszélnek Zayn-ről. Az a Harry valaki már úgy néz ki, mint egy kislány. Lehet az is
Harry Styles szerint a banda jól teljesít Zayn nélkül is
2015. július 06. 01:39
|
|
Lola-SPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 188330 offline
|
Lehet, hogy jól teljesít, de egy darab helyes srác van csak köztük és az Louis. Eddig kettő volt, de most már csak egy van.
És sokkal jobbak voltak öten..a helyükben én feloszlatnám a bandát, mivel öten kezdték el. Akkor csak nem voltak annyira jó haverok, ha így beszélnek Zayn-ről. Az a Harry valaki már úgy néz ki, mint egy kislány. Lehet az is
2015. július 06. 10:39
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
szerintem minden rajongó örül hogy továbbra is sikeresek és tudják venni az akadályokat
, de bennem egy kis csalódottság is van amiért zayn nélkül is bldogulnak, persze az nem baj de azért fura...
hajrá 1D
hajrá 1D
2015. július 06. 14:51
Idézet (Lola-SP @ 2015.07.06. 01:39)
Lehet, hogy jól teljesít, de egy darab helyes srác van csak köztük és az Louis. Eddig kettő volt, de most már csak egy van.
Nagyon jól megértetted a cikk mondanivalóját mit ne mondjak. "Egy darab helyes srác".Nem különösebben érdekel az ízlésed és hogy ezt beszéljem ki,de eléggé érdekes,hogy azért szeretnéd,hogy abbahagyják mert nincsennek már öten,a koncertjeik remekül sikerültek,mint ahogy a videóik,rajongók és Harry is bebizonyította. A másik az,hogy hogy beszélt Zaynről? Csupán elmondta,hogy megvannak nélküle is és hogy nem állt meg a világ. Mit kellett volna tennie? Mindenki tudta,hogy egyikőjük egyszer ki fog lépni és valószínűleg a srácok már jóval hamarabb tudták,hogy Zayn ki fog szállni mint a rajongók,nem sírdogálhat a riporternek,hogy "úristen alig vagyunk meg nélküle"... És,jöttél azzal,hogy hogy néz ki...megint. Kislány? Nos,igen valószínű, egy biológia könyvet elővehetnél. Attól mert hosszabb haja van nem lesz valaki nő,hát elég szűk látókörű vagy. (vagy csak nagyon fiatal...)
2015. július 06. 19:19
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Elösször fura volt h Zayn nincs benne de mostmár nem is annyira, ő akarta így
2015. július 07. 08:11
teljesen mindegy melyikük lépett volna ki ugyanazt a süket dumát nyomta volna, jól teljesítünk, nem okozott gondot, blablabla... ebből is látszik mennyire "közel állnak" egymáshoz a tagok és hogy "szívből" csinálják azt amit
2015. július 09. 08:41
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Nagyon reméltem, hogy így fog minden történni, ahogy Harry mondta..igazából ismerve a fiúk kitartását és akaratát (persze csak amit a képernyőkön látva ismertem meg) biztos voltam benne hogy minden ugyan olyan jó lesz és még jobb
2015. július 10. 15:00
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
4-en is nagyon jól megtudják állni a helyüket és az 5.albumra is kíváncsi leszek,mert ez már tényleg más lesz tőlük...
2015. július 10. 19:25
Rendben van, hogy igy gondolja de biztos mindenkinek hianyzik Zayn. Szeretnem, hogy visszajojjon, de ez persze nem igy megy
kivancsi vagyok a kovetkezo albumra. Biztos nagyon jo lesz
2015. július 11. 14:48
|
|
BlieberForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.07. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 246054 offline
|
Remelem hogy igy lesz!
Kivancsian varom az uj albumukat! Hajraa!! :* <3
2015. július 27. 20:54
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nagyon várom az új albumot
sajnálom hogy Zayn kilépett de már nem olyan rossz mint elején
Harry tényleg diplomatikus válaszokat adott
sajnálom hogy Zayn kilépett de már nem olyan rossz mint elején
Harry tényleg diplomatikus válaszokat adott
2015. július 27. 22:10
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Nem értem,hogy ehhez is miért kell gonoszkodó kommenteket fűzni. Akinek nem tetszik,annak nem tetszik. Nem azt mondom,hogy ne írd le a véleméyned,csupán annyit,hogy fogalmazd meg finomabban. Amúgy én ellenkeznék Cassi-vel,szerintem a banda nagyon jól telesít Zayn nélkül is, a Bécsi koncerten is fantasztikusak voltak.
2015. október 16. 19:45
Nem szeretem a "VánDájdreksönt" , de régen Directioner voltam.. Szerintem hiányzik belőle Malik.
2015. október 16. 19:50
Imadom oket, es igaza van. Ugyan olyan jol teljesitenek Zayn nelkul is. En szeretem ot, felreertes ne essek, de mar nem volt benne a szive, es ha tovabb maradt volna, csak lejjebb huzta volna oket. Igy mindenkinek jo. A rajongok es oknis elfogadtak. Es Zayn is elvileg azert valt ki mert ugy erezte nem boldog mar a bandaban. Szoval Happy End
2015. november 07. 22:53
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Szerintem is jól teljesítenek Zayn nélkül is!! Ugyan olyan jók voltak és lesznek is!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: