Nyerd meg Adam Lambert új albumát!
2015. július 04. 09:44
|
|
Rainbowgirl14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 240661 offline
|
A kedvenc dalom: Ghost Town
2015. július 04. 09:50
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
A kedvenc dalom :Ghost Town
2015. július 04. 10:03
|
|
Miss.Stilinskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.29. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 241953 offline
|
Nagyon szeretem a Ghost Town-ot
2015. július 04. 10:21
|
MakiManó18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 245849 offline
|
Nagyon szeretem Adam-et én is.Nagyszerű előadó művésznek tartom és úgy gondolom emelett még nagyszeű ember is. A The Original high pedig hatalmas siker lett. Nekem mindegyik dal tetszik róla,ezért nagyon nehéz csak 1-et kiemelni,de ha kell akkor az talán maga a The original high lenne, a címadó dal.Mert egyszerűen minden benne van.
*-*
2015. július 04. 10:47
|
kubu93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 245851 offline
|
Nagyon imádom az összes számát, az eddigi lemezei is nagy kedvenceim. Erről az albumról a címadó dal a favorit, a The Original High. Nagyon ütős lett
Csak így tovább Adam <3
Csak így tovább Adam <3
2015. július 04. 10:59
|
|
Saade99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 245844 offline
|
Szerintem egy nagyon tehetséges énekes, szeretem Adam zenéjét. Nem meglepő, hogy a Queen-nel is több fellépése volt. Mondjuk ez a stílusváltás engem meglepett mind kinézetben, mind a dalaiban. De szerintem ez azt mutatja, hogy érett, komoly, felnőtt előadó lett. Tény, hogy az Original High album hangzása és mondanivalója is más, mint a Trespassing-nek, vagy a For Your Entertainment-nek. Nekem a kedvencem az Original High albumról a Ghost Town. Itt elmondja, hogy milyen, mikor eléred az álmodat, aztán rájössz, hogy az álmod nem is olyan, amilyennek álmodtad. Csalódsz. Kiüresedsz, mint egy szellemváros.
2015. július 04. 11:24
|
|
Hanleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 222879 offline
|
Emlékszem, amikor kiadta az If I had you-t. Imádtam. Mindennap meghallgattam. Aztán sorra jöttek a jobbnál-jobb slágerek. Never Close Our Eye, Trespassing. Ám az Oroginal High teljesen más. Felnőttesebb, érettebb, és zenei világa is eltér az előző albumaitól. De persze jó értelemben. Keverte a modern kori hangzást az akusztikussal. Zseniális.
Viszont az Oroginal High egy kicsit "darkosabb", mint az előző kettő album. Attól függetlenül nekem bejött a stílusváltása.
Nagyon jó lenne megnyerni ezt az albumot,ezt vártam már 5 hóónapja. Nagyon szeretem Adam számiat.
És a kedvencem az Evil in the Night. Szorírok
Viszont az Oroginal High egy kicsit "darkosabb", mint az előző kettő album. Attól függetlenül nekem bejött a stílusváltása.
Nagyon jó lenne megnyerni ezt az albumot,ezt vártam már 5 hóónapja. Nagyon szeretem Adam számiat.
És a kedvencem az Evil in the Night. Szorírok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: