A tegnapi sokkoló hír után, miszerint elmarad a 2015-ös Kingdom Of Hegyalja Fesztivál, a mai napon megerősítésre került, hogy a tervezett időpontban, más helyszínen, de fellép a Nightwish.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mégsem marad el a Nightwish hazai fellépése
2015. július 03. 13:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. július 03. 17:24
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ó, bakter, hogy miért nem kaptam még fizetést és miért ilyen nehéz a hazajutás? Máskülönben simán beruháznék egy jegyre, Pestre úgyis könnyebb felmenni (a hazajövetel már más kérdés).
2015. július 04. 09:05
Tudom, hogy sokan kiakadtak a lefújt fesztivál miatt, ami érthető is. Viszont én ennek köszönhetően valószínű végre láthatom élőben a zenekart, amiért roppant mód hálás vagyok
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. július 04. 10:51
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
én meg ennek köszönhetően soha a büdös életbe nem láthatom őket... pestre legalább sűrűbben járnak... de mit tegyen az, aki annyira csóró, hogy egy tízezer forintos vonatjegy helyett csak egy 1500 forintosat képes kifizetni. az rohadjon meg, és tegyen le róla hogy valaha is láthatja a kedvencét.
2015. július 04. 13:37
Nekem igazából jól is jött a jelenlegi helyszíntől negyed órára lakom
most próbálok elővételes jegyet venni XD
Szandi0820
2015. július 04. 19:20
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
én amúgy is leutaztam volna, de így csak metróra szállok, egy kis séta és ott vagyok, jelentősen praktikusabb és a hazajutás is megoldhatóbb
jézusom, annyira várom már
momentán elképzelhetetlen egy koncert a kedvenc együttesemtől
ez fantasztikus
mondjuk kicsit aggódtam, hogy elmarad, de happy end .)
mondjuk kicsit aggódtam, hogy elmarad, de happy end .)
2015. július 04. 21:27
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (eszter05 @ 2015.07.04. 14:26)
Sajnos nem fogok menni.
Köszönjük az információt. Nem is gondoltuk volna, de tényleg.
Szandi0820
2015. július 05. 14:44
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (draculina @ 2015.07.04. 10:51)
én meg ennek köszönhetően soha a büdös életbe nem láthatom őket... pestre legalább sűrűbben járnak... de mit tegyen az, aki annyira csóró, hogy egy tízezer forintos vonatjegy helyett csak egy 1500 forintosat képes kifizetni. az rohadjon meg, és tegyen le róla hogy valaha is láthatja a kedvencét.
off: hagyjuk már, könyörgöm. nekem is volt több koncert, amit a pénz miatt kellett kihagynom, mégsem kezdtem mártírkodásba, hogy na én aztán soha a büdös életben nem fogom látni a kedvencemet, mert egy koncertről le kellett maradnom. volt, hogy ötezer forinton múlott, hogy nem tudtam elmenni a legnagyobb kedvencem koncertjére, pedig még dolgoztam is érte, hogy ott lehessek, és hiába volt ott a másik harmincezer a kezemben a jegyre meg a fél útra... tavaly egész télen nyári ruhákban jártam, mert inkább nem vettem még kabátot sem, csak hogy ki tudjam fizetni a Szigetet - és hogy ne kelljen egy hetedik koncertről is lemaradnom -, illetve az odautazást, mivel jó magam is közel 300 kilométerre lakom a fővárostól. anno, már tizennégy éves koromban úgy tudtam csak koncertre menni, hogy a zsebpénzemből tízezret összespóroltam; nem ettem, vagy csak csupasz zsömlét vettem, lemondtam a cigiről... hopsz, ott voltam az első sorban. mit tegyen az, aki annyira csóró? mondjuk a koncert dátumokat vagy fél évvel előre bejelentik általában, hát kezdj el félretenni rá. áldozatokat kell hozni, ha akarsz valamit, ilyen hozzáállással nem is leszel ott soha... mellesleg; drága a vonatjegy. telekocsi? csak hogy egy olcsóbb alternatívát említsek. mindent meg lehet oldani, ha tényleg akarod.
2015. augusztus 12. 12:53
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
Olyan kár... hogy nem tudtam menni
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.