A mexikói bevándorlókért tüntet Becky G
2015. július 03. 10:05
Könyörgöm azt sem tudja mi az, hogy politika. Minek szól bele? Minden embernek ott a helye ahol született, még akkor is ha az nem egy 5csillagos kastély. Tenni kell azért, hogy az legyen.
Egyébként meg előbb ehhez fel is kéne nőni. Ez nagyon szánalmas.
Kíváncsi lennék, hogy mi történne akkor, ha mondjuk egy terrorista is lenne a bevándorlók között és pont őt kapná.
Kíváncsi lennék, hogy mi történne akkor, ha mondjuk egy terrorista is lenne a bevándorlók között és pont őt kapná.
2015. július 03. 10:37
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (khalifa @ 2015.07.03. 10:05)
Könyörgöm azt sem tudja mi az, hogy politika. Minek szól bele? Minden embernek ott a helye ahol született, még akkor is ha az nem egy 5csillagos kastély. Tenni kell azért, hogy az legyen.

1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. július 03. 10:47
Szerintem ez nagyon szép és bátor dolog tőle!
Ráadásul tiszteletreméltó, hogy ilyen fiatalon fgolalkozik ilyenekkel!
2015. július 03. 13:41
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
szép dolog,hogy foglalkozik ezzel
2015. július 03. 15:43
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Szép dal nagyon és ennek legalább van IGAZI mondanivalója!
2015. július 03. 17:23
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
Drogokat, bűnözést, erőszakot hoznak magukkal, ugyanakkor sok mást is. Én hiszem, hogy ettől függetlenül jó emberek. Én pedig azért vagyok itt, hogy tudassam ezt: ha eddig nem tudtad, most már tudod. Mexikóiak vagyunk. Nem számít, hová tartunk.
Én a helyében először fogszabályzót vennék magamnak (biztos tellik 1000€ rá az ,,énekes" pályafutásából
) és elmennék sminklemosót ven,hogy ne úgy nézzek ki,mint egy mű Barbie-baba és utánna okoskodnék.
Amúgy az most,hogy jönne ki,hogy mi az albán,koszovói,pakisztáni,arab,török,iszlám bevándorlólat védenénk?-Elég hülyén.Ahogyan az is,hogy ő ezt a gyilkolós,erőszakos népet védi. :-O
Én a helyében először fogszabályzót vennék magamnak (biztos tellik 1000€ rá az ,,énekes" pályafutásából
Amúgy az most,hogy jönne ki,hogy mi az albán,koszovói,pakisztáni,arab,török,iszlám bevándorlólat védenénk?-Elég hülyén.Ahogyan az is,hogy ő ezt a gyilkolós,erőszakos népet védi. :-O
2015. július 03. 17:25
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Szinti22 @ 2015.07.03. 17:23)
Drogokat, bűnözést, erőszakot hoznak magukkal, ugyanakkor sok mást is. Én hiszem, hogy ettől függetlenül jó emberek. Én pedig azért vagyok itt, hogy tudassam ezt: ha eddig nem tudtad, most már tudod. Mexikóiak vagyunk. Nem számít, hová tartunk.
) és elmennék sminklemosót ven,hogy ne úgy nézzek ki,mint egy mű Barbie-baba és utánna okoskodnék.
Még szerencse, hogy cseppet sem általánosítasz
Phaedra
2015. július 03. 17:46
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Mondhatjuk,hogy szép a dal üzenete de remélem senki sem gondolja komolyan. Igen,biztos is hogy részben jó emberek viszont inkább küldjünk el több jó embert mint engedjünk be több száz rosszat,ezzel veszélyeztetve a családunk és egyáltalán a népünk biztonságát(ami hozzáteszem így is mindennap veszélyben van egyéb okok miatt,de ezzel még rosszabb lenne a helyzet).
2015. július 04. 11:16
Szép dal és nagyon jó hogy valaki ilyen fiatalon ilyen érett gondolkodással rendelkezik. Jó hogy valaki kiáll a bevándorlókért még ha vannak is köztük rossz emberek az nem azt jelenti hogy mindenki rossz. Így tovább Becky
2015. július 05. 13:20
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Szegényke
, nem tudja miről beszél.
Trumpnak sem a hivatalos úton az országba lépett mexikóiakkal van problémája, hanem akik ezrével szökdösnek át illegálisan papírok nélkül, majd fillérekért dolgoznak, amiből persze amerikában nem tudnak megélni úgy, mint ugyanannyiból mexikóban. Tudomásul kell venni ott is, ahogy most már itt is, hogy nincs kolbászból a kerítés. Nem néhány emberről van szó, hanem 10 és 100ezrekről.
Trumpnak sem a hivatalos úton az országba lépett mexikóiakkal van problémája, hanem akik ezrével szökdösnek át illegálisan papírok nélkül, majd fillérekért dolgoznak, amiből persze amerikában nem tudnak megélni úgy, mint ugyanannyiból mexikóban. Tudomásul kell venni ott is, ahogy most már itt is, hogy nincs kolbászból a kerítés. Nem néhány emberről van szó, hanem 10 és 100ezrekről.
Beyla
2015. július 06. 00:08
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2015.07.05. 13:20)
Szegényke
, nem tudja miről beszél.
És pontosan azért szökdösnek át illegálisan, mert USA is nagyon meggondolja 911 után, hogy kit enged be az országába. Én ezt viszont abszolút jogosnak tartom. Egyébként meg ha valaki felnyomja őket a bevándorlási hivatalnál és kitoloncolják, akkor még nekik áll feljebb. Fekete munka mindig is volt az USA-ban, most is van és nagy eséllyel mindig is lesz, hiszen ők mondjuk felárral is elvállalják a munkát, míg egy amerikai állampolgárnak lehet, hogy a teljes összeget kéne kicsengetni. Kenyeret és tojást még mindig tud venni, ha illegális munkahelye van, de az már más kérdés, hogy az átlagos amerikai életszínvonalat nem fogja tudni fent tartani.
2015. július 06. 16:30
Én büszke vagyok Becky-re hogy kiáll azért amiben hisz:)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.