Starity

Demi Lovato: „Volt időszak, hogy csak metál zenét hallgattam”

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 05. 22:28 #41
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.07.04. 12:03)
Nem értem a logikád.  110.gif Attól, hogy hallgat, vagy hallgatott metal zenét, nem jelenti rögtön azt, hogy felvenne olyan stílusú dalokat. Ugyanez van a rap kapcsán. Imádja, és mindig mesél arról, hogy otthon a négy fal között mennyit szokott rappelni, de a nyilvánosság előtt nem tenné, mert nem érzi azt, hogy jó benne. Egyesekkel ellentétben, ő meghallgat bármit, függetlenül a stílustól, és nem az alapján ítéli el az embereket, hogy mit hallgatnak. Kössünk már bele a legapróbb dologba is. pardon.gif

Nem azt mondom, hogy azt is kéne játszania. Én is rockot meg metált hallgatok leginkább, de mindenki jobban jár, ha nem alapítok együttest _nevet.gif Csak arról van szó, hogy ha valaki ismer normális zenét, akkor hogy bírja tovább csinálni a szart, és pont annak a gépezetnek dolgozni, amelyik elnyomja a tehetségeket, mert csak a saját szarjait promózza.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2015. július 05. 22:32 #42
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.07.05. 22:28)
Nem azt mondom, hogy azt is kéne játszania. Én is rockot meg metált hallgatok leginkább, de mindenki jobban jár, ha nem alapítok együttest _nevet.gif Csak arról van szó, hogy ha valaki ismer normális zenét, akkor hogy bírja tovább csinálni a szart, és pont annak a gépezetnek dolgozni, amelyik elnyomja a tehetségeket, mert csak a saját szarjait promózza.

A válasz egyszerű: azért játszik SZÁMOMRA értékelhetetlen zenét, mert őt is marionettbábúként rángatják, ennyi. Nagy eséllyel a menedzsmentek által "eladhatónak" vélt zenei stílusával igyekszik megtömködni a saját és természetesen a szponzorai zsebét. Én személy szerint hatalmas tehetségnek tartom őt, nem kevés kiaknázatlan lehetőség van benne, de a zenéje egyszerűen sz*r. Egy dalt tudok tőle meghallgatni és a Heart attack, a többi kuka. Az új dalaihoz még nem volt szerencsém, de váltig állítja, hogy más lesz a hangzás, mint eddig, Hát, kíváncsi vagyok rá...
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. július 05. 22:39 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2015.07.05. 22:32)
A válasz egyszerű: azért játszik értékelhetetlen zenét, mert őt is marionettbábúként rángatják, ennyi. Nagy eséllyel a menedzsmentek által "eladhatónak" vélt zenei stílusával igyekszik megtömködni a saját és természetesen a szponzorai zsebét. Én személy szerint hatalmas tehetségnek tartom őt, nem kevés kiaknázatlan lehetőség van benne, de a zenéje egyszerűen sz*r. Egy dalt tudok tőle meghallgatni és a Heart attack, a többi kuka. Az új dalaihoz még nem volt szerencsém, de váltig állítja, hogy más lesz a hangzás, mint eddig, Hát, kíváncsi vagyok rá...

Tedd már hozzá, hogy számodra értékelhetetlen, és ne általánosítgass folyamatosan. Attól mert valami a te különleges ízlésednek nem jön be, még nem jelenti azt automatikusan, hogy valóban sz*r. Tudom meglepő, de akadnak olyanok - nem is kevesen - akiknek tetszik, és sokat jelentenek számukra a dalai.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. július 05. 22:45 #44
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Szandiii_1992 @ 2015.07.05. 22:39)
Tedd már hozzá, hogy számodra értékelhetetlen, és ne általánosítgass folyamatosan. Attól mert valami a te különleges ízlésednek nem jön be, még nem jelenti azt automatikusan, hogy valóban sz*r. Tudom meglepő, de akadnak olyanok - nem is kevesen - akiknek tetszik, és sokat jelentenek számukra a dalai.

Tessék, átjavítottam. Így most jobb? rolleyes.gif
2015. július 05. 22:53 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2015.07.05. 22:45)
Tessék, átjavítottam. Így most jobb? rolleyes.gif

Most már nyugodtabban fogok elaludni. wub3.gif
4 felhasználónak tetszik: Jody, Szandi0820, Beyla, Phaedra
2015. július 06. 12:42 #46
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1354
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Tök jó lehetett a rajongóknak, hogy vele lehettek a medencében. smileeee.gif Egyébként más előadó biztos, hogy nem tenné meg ezt, hogy rajongókkal teli medencébe ugordjanak be...
2015. július 10. 14:38 #47
peaceandlove
peaceandlove
Hozzászólás: 1625
Csatolások: 0
Azonosító: 233941
egyre jobban tetszik az új száma és kíváncsi vagyok milyen lesz az új albuma ezzel az új mindennel smileeee.gif tök jó,hogy még iggy-vel is tudnak ilyen nyugis dolgokat együtt csinálni smileeee.gif
2015. július 11. 16:29 #48
Tinii Alice
Tinii Alice
visszatérő vendég

Státusz"Use your smile to change the world"
Hozzászólás: 119
Azonosító: 231334
Ez szuper!
2015. augusztus 03. 18:12 #49
- törölt felhasználó -    
Imádom Demit. A róla szóló cikkek mindig viccesek érdekesek és barátságosak. Akármit is énekel ő mindig a mi Demink lesz akit mindenki imád
2015. augusztus 09. 15:48 #50
moncsicsi96
moncsicsi96
visszatérő vendég

Státusz"You say always what you feel, and you make always what you think."
Hozzászólás: 117
Azonosító: 171382
Kíváncsi leszek milyen lesz ez az új hangzás smileeee.gif
2015. augusztus 22. 11:22 #51
- törölt felhasználó -