Demi Lovato megkezdte legújabb dalának promotálását, melynek kapcsán számtalan interjú készült vele, valamint medencés bulijába is bepillantást nyerhettünk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato: „Volt időszak, hogy csak metál zenét hallgattam”
2015. július 02. 18:28
2015. július 02. 18:45
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nekem még mindig az első albuma a kedvencem, azt hittem, hogy majd azt a hangzást fogja megint felidézni, de a Cool for the summer ezt eléggé erősen cáfolta. Azért még kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az új lemez.
2015. július 02. 18:48
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
A rockos hangzásvilággal kiegyeznék én is.
Amúgy nekem nagyon tetszik ez a bikinifelső. Nem mondom, hogy én ilyet hordanék, de neki iszonyúan jól áll.
2015. július 02. 18:49
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (Annie2 @ 2015.07.02. 18:31)
Jajj de nem szeretem
Köszönjük, Emese.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2015. július 02. 19:50
nekem az új dal nem tetszik, de Demi- t nagyon nagyon kedvelem.
jó interjú lett.
2015. július 02. 20:46
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Jó cikk, és aranyosak a képek
2015. július 02. 22:04
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Demetria újra alkotott.
És mint mindig, most is kifogástalan a megjelenése, és az interjú is.
Köszönjük a cikket!
2015. július 02. 23:05
Imádom, imádom, imádom.
Annyira jó ilyen felszabadultnak látni. Felőlem aztán csinálhat bármilyen albumot, így is, úgy is imádni fogom. Persze a pop-rocknak külön örülnék, mert a Here We Go Again a kedvenc albumom tőle, de azt se bánom, ha lesz rajta pár CFTS-höz hasonló nóta. Akárhányszor rossz kedvem van, csak el kell indítanom a CFTS rögtönzött klipjét, és máris mosolyt csalnak az arcomra.
Ryan ha akarná se tudná leplezni, hogy még mindig odáig van érte.
És ez lehet morbidul hangzik, mert Ryan már 40 éves, de tök helyesek lennének.
Amúgy attól félek, hogy az egyik ilyen medencés buli alkalmával kifogja törni valamijét, hát elég merész ekkora sarkú cipőkben beleugrani a vízbe..
Demetria, Demetria..
Amúgy attól félek, hogy az egyik ilyen medencés buli alkalmával kifogja törni valamijét, hát elég merész ekkora sarkú cipőkben beleugrani a vízbe..
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.