Így csókolózik Miley Cyrus a barátnőjével - videó!
2015. július 03. 17:42
Idézet (Szandi0820 @ 2015.07.03. 17:39)
Nem nyertél hangszórót.
Ez aztán a hírérték... a szomszéd Mariska néniről és Józsi bácsiról nem készül cikk vagy kép?
Hányingerem van a paparazziktól, még akkor is, ha tudom, hogy ők ebből élnek...
Az elfordulós mondatot meg nem is kommentálnám. Nem igazi fan az, aki egy ilyen miatt fordul el a "kedvencétől".
Ez aztán a hírérték... a szomszéd Mariska néniről és Józsi bácsiról nem készül cikk vagy kép?
Az elfordulós mondatot meg nem is kommentálnám. Nem igazi fan az, aki egy ilyen miatt fordul el a "kedvencétől".
Naaaaaaaaaaaa mindegy!
2015. július 03. 17:58
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Engem nem érdekel!
2015. július 03. 18:28
|
|
ádorka2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.02. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 245763 offline
|
Én simán elhiszem.Elég fura!
2015. július 03. 20:08
Nem értem hogy miért kell elítélni az embereket. Ha neki ez jó!?
2015. július 03. 21:08
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
de cukkerek
2015. július 03. 22:18
Igen, azért küzdenek, hogy az emberek elfogadják őket, de ez nem azt jelenti hogy erről( a csókról) cikkezni kell. Egy heteró sztarpárról se írnak -jó esetben - ha azok csókolóznak.
2015. július 03. 23:16
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
xddd hát ezen már ugyan i lepődne meg?
továbbá: úúúristen azo a lábak:D mindkettőnek*-*
2015. július 04. 16:38
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Mostanában olyan cikkeket is leközöl az oldal, melyeknek semmi hírértéke. Egész ügyes, csak így tovább.
Ezek a "fuj undorító hányok blah" megjegyzésekre csak annyit mondhatok:
Csinálnod kell? - Nem!
Nézned kell? - Nem!
Hát akkor meg?
Ha ennyire undorítónak találod, akkor minek olvasol ilyen cikkeket? A cím magáért beszél. Te, tudván hogy nem találod helyénvalónak az efajta viselkedést, rákattintottál, elolvastad, majd megnézted a videót és a képeket. Végül pedig ttajtékozva püfölöd a bliientyűzetet a kommenteknél. Ügyes vagy, most saját magadnak mondtál ellent.
Miért zavar az, ha ő így érzi jól magát? Az lenne a legegyszerűbb, ha elfogadnátok, hogy vannak ilyen emberek is. Nem jobbak/rosszabbak mint te, kivéve akkor ha itt játszod a rasszista pofádat, merthogy akkor sokkal többet érnek mint te (tisztelet a kivételnek, akinek nem inge... meg ilyenek)
Azoknak a rajongóknak pedig szimplán annyit: ha azért elpártolsz a kedvencedtől, mert bisex, akkor nem igazi fan, csak egy homofób nyomi vagy. Sajnálom.
Inkább örülnétek, hogy végre boldog, ehelyett megutáljátok. Én sosem kedveltem túlzottan, de csak azért mert ő más, nem ásta alább magát a szememben, ugyan úgy semleges vagyok irányába. Miley ugyan az marad, semmi nem változott meg, csupán megtudtunk valamit róla, ami eddig titok volt.
Ezek a "fuj undorító hányok blah" megjegyzésekre csak annyit mondhatok:
Csinálnod kell? - Nem!
Nézned kell? - Nem!
Hát akkor meg?
Ha ennyire undorítónak találod, akkor minek olvasol ilyen cikkeket? A cím magáért beszél. Te, tudván hogy nem találod helyénvalónak az efajta viselkedést, rákattintottál, elolvastad, majd megnézted a videót és a képeket. Végül pedig ttajtékozva püfölöd a bliientyűzetet a kommenteknél. Ügyes vagy, most saját magadnak mondtál ellent.
Miért zavar az, ha ő így érzi jól magát? Az lenne a legegyszerűbb, ha elfogadnátok, hogy vannak ilyen emberek is. Nem jobbak/rosszabbak mint te, kivéve akkor ha itt játszod a rasszista pofádat, merthogy akkor sokkal többet érnek mint te (tisztelet a kivételnek, akinek nem inge... meg ilyenek)
Azoknak a rajongóknak pedig szimplán annyit: ha azért elpártolsz a kedvencedtől, mert bisex, akkor nem igazi fan, csak egy homofób nyomi vagy. Sajnálom.
Inkább örülnétek, hogy végre boldog, ehelyett megutáljátok. Én sosem kedveltem túlzottan, de csak azért mert ő más, nem ásta alább magát a szememben, ugyan úgy semleges vagyok irányába. Miley ugyan az marad, semmi nem változott meg, csupán megtudtunk valamit róla, ami eddig titok volt.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.