Így csókolózik Miley Cyrus a barátnőjével - videó!
2015. július 03. 00:22
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Semmi bajom azzal, amit csinálnak, csinálják, ha jól esik nekik, de csak nekem tűnnek itt ezeken a képeket úgy, mint két drogos kurva? De komolyan... Mindegy, legyenek boldogok.
2015. július 03. 00:38
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Van bennük pia vagy valami más az tuti..
2015. július 03. 01:17
És? Úr isten, ez komolyan hülyeség. De ha Selenácskáról látnánk ilyet akkor meg mindenki jajj de cuksiik meg stb.
2015. július 03. 01:38
|
|
daroczinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 168880 offline
|
Miley egy példakép, egy elrettentő példakép. Nagyon elzüllött, most se a józanság tükröződik vissza a képekről. Ha nem változik meg, nem adok neki sok időt és mehet a süllyesztőbe. A szexualitását illetően meg mindenki azt csinál amit akar a jó ízlés határain belül, főleg hogy nyilvános helyen vannak.
2015. július 03. 01:59
Idézet (Lil98 @ 2015.07.02. 17:44)
Nem bírom Miley-t, egyáltalán nem. Viszont maradjunk annyiban, hogy azok, akik a biszexualitása miatt pártolnak el Tőle, nem is voltak a rajongói. Legalábbis nem igazi rajongók.
Pedig azon magukat "rajongóknak" kikiáltott nemtudomkikderajongóizihernem' emberkék a legszánalmasabbak, akik a frizurája miatt pártoltak el Tőle.
Májlit' sosem kellett félteni az ilyesmi helyzetektől, köztudott, hogy nem egy szégyenlős típus, illetve a partnerei sem túlzottan a "romlatlan szűzike" imázst képviselik, de ebbe nem tudok belekötni, hiába szeretnék.
Nem vagyok valami marha nagy fanja, de jó látni, miszerint végre megtalálta önmagát, felvállalta, amit fel kellett részéről, és a legfontosabb; végre boldog. Legalábbis sokkal őszintébbnek tűnik a mosolya, mint a régebbi képein. Aki meg ezt nem tudja elfogadni, annak ott van a többi agyonajnározott ex-,valamint még mindig a csatornát boldogító, a "szűzike" fogalmat teljesen kimerítő babapofi. Tessék Őket szeretni.
2015. július 03. 08:29
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
Gratuálok az össszes Miley fannak akik nem értik, hogy ez az ő identitása és ennyi. Mi a faszomért kell őket folyton fotózni? Undorítóak az újságírók
2015. július 03. 08:37
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Az ő dolguk. Nem értem miért kellett ebből olyan nagy ügyet csinálni, nem Miley az egyetlen biszexuális a világon. Ha ő így érzi jól magát hát akkor legyenek boldogok, én ezért nem ítélem el az embereket.
2015. július 03. 08:38
Miley is direkt csinálja a felfordulást maga körül, hiszen ezer éve nem jelent meg új száma, és ha a sajtó minden lépéséről beszámol - akár jó vagy rossz - legalább róla beszélnek. De szerintem ezzel már túlmentek a határon, ez már tényleg nagyon személyes..
2015. július 03. 09:03
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
És ez amúgy kit érdekel?
Legyenek boldogok azt kész. Komolyan, Miley lassan már a vízcsapból fog folyni. Következő cikk vele az lesz, hogy mikor ment ki WC-re?
Legyenek boldogok azt kész. Komolyan, Miley lassan már a vízcsapból fog folyni. Következő cikk vele az lesz, hogy mikor ment ki WC-re?
2015. július 03. 09:12
Ez durva!!:DDDD eza csaj komolyan fura volt a kezdetek óta de ennyire :''DDD na.jó!!! XD
2015. július 03. 09:12
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Nem vagyok a megszálottja Mileynek de (ez az én véleményem), nem ezekkel kéne híressé tenni magát hanem irnia kéne egy jó kis dalt (ami nem a biszex énjével kapcsolatos) és azzal megszerettetni magát!! Miley-ék sztem tudták h fotózták őket. Es sztem ne vitatkozzatok mert ezzel nem lehet megváltoztatni semmit!!
2015. július 03. 09:24
|
|
Diuska12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 203688 offline
|
Idézet
A rajongói vegyesen fogadták a felvételeket – sokan az elpártolást fontolgatják az ex-Disney-sztártól.
*Elpártolás?
Amúgy is nekem nincs bajom a kapcsolatukkal, bár igaz nem kéne ilyen nyilvánosan csinálniuk de ha ez nekik jó akkor ez miért fáj másoknak??? Pártolom Mileyt bármit is fog csinálni!!!
2015. július 03. 09:55
|
|
Friday13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 245527 offline
|
Istenem, hogy mér kell mindig beleszólni mások magánéletébe! Ha nekik így jó, akkor legyenek együtt boldogok! Mindig is utáltam azokat az újságírokat akik a sztárok magánéletét figyelik folyton! Bár azért azt én sem nagyon bírom, hogy ha valaki az utcán csókolódzik de ők tudják............
2015. július 03. 10:19
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Egyetértek azzal, hogy ez mind személyes, ezt az embernek meg kell tartania magának. Viszont abba is teljesen biztos vagyok, hogy kevesebb lenne az utálkozó komment, ha egy fiúról és lányról lenne szó. Akkor jönnének, a "Jaj, de cukcsi"; "Milyen édik!" típusú kommentek (tisztelet a kivételnek).
2015. július 03. 10:51
Jesszus, micsoda vétek!... Hát ezek csókolózni mertek????... Szörnyű...
Nem tudom, egy ilyen dolognak miért van hírértéke, de mindegy!
Nem tudom, egy ilyen dolognak miért van hírértéke, de mindegy!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: