Adam Lambert mindent megmutatott
2015. július 03. 08:36
Imádom a tetoválásokat, így ezek is tetszenek, az már más kérdés, hogy ennyit nem varratnék magamra.
2015. július 03. 10:43
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Egyike azon embereknek, akiknek tetszik a tetoválása, imádom õket, olyan mûvésziek. Bár én nem varratnék magamra ennyit. (Amúgy néhány tetoválását úgy tûnik elfelejtette megemlíteni, köztünk az egyik kedvencemet is, a lusus natarae-t
)
2015. július 03. 10:46
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
nekem is tetszenek a tetoválások, és ha idősebb leszek, mindenképpen szeretnék valami kis tetkót. viszont, nekem ennyi tetkó soha sem fog kelleni, de Adam-on rettenetesen jól mutat. ezt hívják kellemes csalódásnak..
2015. július 03. 12:55
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Pfú, olyan szépek. *-* A holdsarló, a kulcs, a feliratok. Gyakorlatilag az összeset eltalálta, mindegyik dolgot valami nagyobb fogalomhoz lehet kötni. Ő nem csak bement a szalonba aztán magára varratta az első mintát. Amit Maxim csinált, az hihetetlenül bonyolult, de egyben nagyon szép is. Nekem tuti végem lenne már a negyedénél, de egy ilyen szép munkáért megérné.
Szóval összefoglalva, tökéletes kompozíciót alkotnak a kezén levő tetoválások. Ami egy picit szemet szúr, hogy ennyi van belőle. A jobb kezén gyakorlatilag nincs szabad hely, habár ez majd csak öreg napjaiban tűnik majd fel. Most nagyon jól tündököl az összes tetkó, már csak ilyen jókat varrass magadra Adam.
2015. július 03. 19:40
|
|
Glambeccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 245765 offline
|
Kellett egy kis idő míg megbarátkoztam a tudattal, hogy nem láthatjuk többé a gyönyörű szeplőit, de igazi egyéniség lett a tetoválásaival, nagyon jól áll neki mind !!!
2015. július 10. 14:54
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 online
|
nem igazán jönnek be a tetkói,de neki tetszik és kész
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: