Ősszel egy vadonatúj zenei reality-vel jelentkezik az RTLII. A Partyzánokat a világon először Magyarországon láthatják a tévénézők, az RTL honlapján pedig bárki jelentkezhet szereplőnek, aki egy saját házi koncerten megmutatná játékostársainak és az egész országnak, hogy mekkora partiarc.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új reality indul! Partiarcok jelentkezését várja a csatorna
2015. július 02. 14:19
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. július 02. 14:29
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
ennek megint biztos sok értelme lesz. Ja és tele értelmesebbnél értelmesebb emberekkel akiknek még a 8 általánosuk sincs meg
2015. július 02. 14:54
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
he?????na mindegy majd megnézem.......biztos baromi sok értelme lesz.....bár annak a pár agysejtemnek már nem árt...
2015. július 02. 15:44
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Az alap ötlet egész jó, de szinte tuti hogy nem lesz jó.
Eladhatónak kell lenni a műsornak, ami azt jelenti hogy sok érdekes embert kell összeszedni(sajnos ez náluk buta embereket takar, akik a lelküket is eladják öt perc hírnévért).A dalok meg biztosan a mostani és a régi tucatzenék között fognak mozogni,mert ezzel tudják legjobb lefedni egy átlag néző igényeit.
Majd jelentkezek én is , a zenei ízlésem pont passzol a műsorhoz , és olyan bulit összecsapnék én. Lenne csoki meg kóla, és sütnék sütit. A legjobb házigazda lennék
Eladhatónak kell lenni a műsornak, ami azt jelenti hogy sok érdekes embert kell összeszedni(sajnos ez náluk buta embereket takar, akik a lelküket is eladják öt perc hírnévért).A dalok meg biztosan a mostani és a régi tucatzenék között fognak mozogni,mert ezzel tudják legjobb lefedni egy átlag néző igényeit.
Majd jelentkezek én is , a zenei ízlésem pont passzol a műsorhoz , és olyan bulit összecsapnék én. Lenne csoki meg kóla, és sütnék sütit. A legjobb házigazda lennék
Bátor Ventillátor
2015. július 02. 16:47
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Talán nem is lenne rossz ötlet, de azon el is bukhat az egész, hogy milyen embereket castolnak be. Ha olyanokat, mint a Való Világba, akkor már előre borítékolható a színvonal. De ha megtalálják a jó embereket, még akár egy jópofa dolgot is kihozhatnak belőle. Csak az a kérdés, hogy melyik vonalba akarnak elmozdulni.
Bátor Ventillátor
2015. július 02. 17:42
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ez meg kit érdekeeel???
2015. július 02. 18:01
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Egyre több az értelmetlen, gagyi műsor...
2015. július 02. 20:09
És egy újabb műsor, aminek semmi értelme nincs/lesz...
2015. július 03. 10:07
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Jóval értelmesebbnek tűnik, mint a Valóvilág. Egy Vacsoracsatához hasonlítanám, csak itt zenékkel. Persze az is más volt, hiszen ott hírességek voltak, ide pedig akárki idióták beférnek, főleg, hogy azokat "szereti" a nép.
Egyetértek azzal, hogy maga az ötlet nem rossz, de ahogy ismerem a csatornát, a színvonalat és az eddigi munkákat... szerintem pocsék kivételezés lesz. De tudjátok mit? Reméljük azt hogy jó lesz! Én úgyse fogom ézni, de hátha nem még egy szenny műsor fog menni, hanem valami értelmesebb.
Egyetértek azzal, hogy maga az ötlet nem rossz, de ahogy ismerem a csatornát, a színvonalat és az eddigi munkákat... szerintem pocsék kivételezés lesz. De tudjátok mit? Reméljük azt hogy jó lesz! Én úgyse fogom ézni, de hátha nem még egy szenny műsor fog menni, hanem valami értelmesebb.
Bátor Ventillátor
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.