Június 28-án debütált Son Dong Woon legújabb, Kimishika című videoklipje, melyet a minialbum névadó dalához készítettek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új kisfilmmel jelentkezett Son Dong Woon
2015. július 02. 11:59
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
A B2ST az egyik legnagyobb becsben tartott csapat számomra, Dong Woon hangját mindig is körberajongtam, most még inkább.
A Tsuyoku Omou gyönyörű dal, a Kimishika nekem már kevésbé tetszik, viszont a klip nagyon hangulatosra sikerült. Örülök, hogy Dong Woon végre kibontakozhatott és az egész most csakis róla szól, megérdemelte.
2015. július 02. 12:25
Szerintem mindenki egyet ért velem, ha azt mondom Dong Woon újra elrabolta a szívünk!
Amióta "közelebbről" is megismertem, azóta vártam ezt a pillanatot.
A klip csodálatos azok a részek pedig főleg nagyon tetszenek, amik egy enyhén lilás hatással rendelkeznek.
A dal tökéletes! Nem mindegyik japán dal áll a szívemhez közel, de erről elmondhatom, hogy az egyik nagy kedvencem!
Lényegében megérte a sok várakozás és remélem, hogy ezentúl még több figyelmet és fényt kap, mert most bebizonyította hogy igenis megérdemli!
Dong Woon
Amióta "közelebbről" is megismertem, azóta vártam ezt a pillanatot.
A klip csodálatos azok a részek pedig főleg nagyon tetszenek, amik egy enyhén lilás hatással rendelkeznek.
A dal tökéletes! Nem mindegyik japán dal áll a szívemhez közel, de erről elmondhatom, hogy az egyik nagy kedvencem!
Lényegében megérte a sok várakozás és remélem, hogy ezentúl még több figyelmet és fényt kap, mert most bebizonyította hogy igenis megérdemli!
2015. július 02. 14:14
|
|
Ariana Shiogaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 233304 offline
|
Nagyon jóóóóóó
2015. július 02. 19:29
Évek óta ezt a pillanatot vártam és végre a Cube kinyitotta a szemét.
A klip az csodálatos lett, Yee Eun-al aranyosak voltak együtt
A dal pedig önmagáért beszél
A klip az csodálatos lett, Yee Eun-al aranyosak voltak együtt
2015. július 03. 13:24
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
A kicsi Woonie...
Háát... azta. Nagyon jó lett a dal, a klipp pedig illett hozzá. Ami nem tetszett. Woonie-nak ígyis-úgyis szép az arca, én mindenhogy oda vagyok érte. Minek kell így elsminkelni vagy hogy mondjam.
A klippben az arca már természetellenesnek tűnik. ><
2015. július 03. 13:26
A Tsuyokuomou dal nekem jobban tetszik, de ez se rossz!
Nagyon tetszik a klip, nagyon ötletes.
Csak így tovább Dong Woon!
Nagyon tetszik a klip, nagyon ötletes.
Csak így tovább Dong Woon!
2015. július 03. 17:15
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Kis maknae a fenéket, a legnagyobb tag a csapatban XD. Amúgy elég átlag szám lett, nem fogom többet hallgatni. És most már csak Doojoonnak nincs egyedül szóló minije, kíváncsi leszek ő kapni fog e, vagy reménytelen lesz nála a helyzet?
2015. július 03. 18:21
|
|
HaRaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.12. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 216689 offline
|
Idézet (Ncskcsk @ 2015.07.03. 17:15)
Kis maknae a fenéket, a legnagyobb tag a csapatban XD. Amúgy elég átlag szám lett, nem fogom többet hallgatni. És most már csak Doojoonnak nincs egyedül szóló minije, kíváncsi leszek ő kapni fog e, vagy reménytelen lesz nála a helyzet?
Hát ha eltekintünk Gi Kwang múltjától, akkor még Ő is vissza van.
Amúgy szerintem az összes tagnak lesz szóló albuma, szóval biztos vagyok benne, hogy Doo Joon-nak is.
Bár ha engem kérdeztek, én személy szerint Doo Joon-t hagynám utoljára. Lehet hogy csak azért, mert Ő a csapat vezetője és lehet hülyeséget beszélek, de így ...
2015. július 03. 20:11
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Idézet (HaRaChan @ 2015.07.03. 18:21)
Hát ha eltekintünk Gi Kwang múltjától, akkor még Ő is vissza van.
Amúgy szerintem az összes tagnak lesz szóló albuma, szóval biztos vagyok benne, hogy Doo Joon-nak is.
Bár ha engem kérdeztek, én személy szerint Doo Joon-t hagynám utoljára. Lehet hogy csak azért, mert Ő a csapat vezetője és lehet hülyeséget beszélek, de így ...
Pont ezaz, hogy nem tekintettem el. A mini 2009 tavaszán jelent meg, a Beast pedig 2009 őszén debütált, tehát akkor adta ki a lemezt, amikor már rég a Beast tagja volt, csak épp a csapat nem debütált még.
Amúgy nem tudom. Úgy lenne a kerek egész, ha neki is lenne, de a kpop csapatoknál szokás, hogy egyes tagok inkább másra összpontosítanak (pl. színészet) és nem a zenélésre, így ők nem kapnak szólót. Általában ők azok a tagok, akik a gyengébb énekesek között vannak a csapatukban. Pl. Shinhwa Eric, 2PM Taec, Chansung, Nichkhun, Big Bangban is TOP-nak csak nagy szenvedés árán lett két klipje, míg a többi 4 tagnak minijei meg albumai vannak.
2015. július 08. 23:14
Végre a kis Woonie is megmutathatta, hogy mire képes!
Ez a klip és a dal is jobban tetszik, mint az előző száma ...
Remélem most már többen is felfigyelnek az édes kis maknaera!
Ez a klip és a dal is jobban tetszik, mint az előző száma ...
Remélem most már többen is felfigyelnek az édes kis maknaera!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

1 felhasználónak tetszik: