Starity

Cara Delevingne nyíltan felvállalta másságát

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 01. 19:38 #101
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (NNoémi @ 2015.07.01. 18:37)
Nem normális mert Isten egy férfit és egy nőt teremtett ez a normális ez a szaporodás lényege

legalább tudnál helyesen írni
Egy férfit és egy nőt, akitől hét milliárd ember származik, de azért a családon belüli szex elítélendő, mi? Jó kis vérfertőzés. rohog.gif
Tök jó, hogy egy krva fikcióra támaszkodunk, és a miatt ítélkezünk. rolleyes.gif A bibliára ne térjünk ki, önmagát hazudtolja meg számtalanszor. A kedvencem, amikor a könyvben benne szereoel, hogy jézi egyedül imádkozik az istenhez, azaz magához. --->szentháromság. Három az egyben. rohog.gif
A homoszexualitás teljesen természetes, avagy "normális". Ugyan kisebb az aránya, hogy a saját neméhez vonzódó egyén homoszexuálisnak születik, de e mellett kialakulása (a mai viszonyok alapján) már az.
És szerinted az emberi párválasztásnak csak a szaporodás a lényege?
szeretem, amikor a tudatlanok okoskodnak.
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, CandUs, frigónyuszi, janet7
2015. július 01. 19:40 #102
Dzsenifer3
Dzsenifer3
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Hamár Amerikába engedélyezik a melegek és lezbik házasságát gondolja mostmár elmondja Ő milyen...xd
2015. július 01. 19:41 #103
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Idézet (Odett @ 2015.07.01. 12:15)
Fújj,mindjárt hányok!!!!!!!!!!!

Csak jó ízű legyen! wink.gif
2015. július 01. 19:42 #104
Nárcisz
Nárcisz
új tag

StátuszMost éppen élem az életem... kérlek gyere vissza később ;)
Hozzászólás: 70
Csatolások: 0
Azonosító: 195053
Úristen, hogy hány homofób van ezen az oldalon... pedig azt hittem, a mi generációnk megértőbb, oké, hogy a szüleinkbe belenevelték, de mi már egy elfogadóbb világba születtünk. Miben lennének másak a melegek? Bunkóbbak? Gonoszabbak? Nem! Miért nem lehet elfogadni mindenkit, mindegy hogy szőke hajú, vagy fekete bőrű, vagy zsidó vallású vagy nyúlszájú, vagy a szeme mandulavágású, vagy éppen meleg/biszex/transzszexuális. Miért, miért képtepen elfogadni egyesek ezt?! Olyan hülyeség, annyira elegem van ezekből a gyűlölködésekből, diszkriminációkból! Isten azt mondta ne légy meleg? Azt is mondta, hogy ne paráználkodj, nem emlékszel? Vagy hogy szeresd felebarátaidat... Talán el kellene gondolkodni a dolgokon, újragondolni a véleményünket. Pff gratulálok homofób társadalmunk lett!! Tisztelet a kivételnek.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2015. július 01. 19:42 #105
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Pedig jó nő,de én akkor tudnánk hányni,mikor egy férfiról derül ki,hogy a saját nemét szereti,akkor aztán tényleg. malade.gif
2015. július 01. 19:42 #106
OneDirectionlover1D
OneDirectionlover1D

Státusz„Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz.” – Harry Styles
Hozzászólás: 941
Azonosító: 235813
legalább felvállalta a dolgot
2015. július 01. 19:45 #107
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Idézet (Agüero10 @ 2015.07.01. 19:42)
Pedig jó nő,de én akkor tudnánk hányni,mikor egy férfiról derül ki,hogy a saját nemét szereti,akkor aztán tényleg. malade.gif

Remélem neked is szétmarja a torkod tudnánk. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Jody, CandUs
2015. július 01. 19:51 #108
Pami99
Pami99
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Azonosító: 243235
Legyenek boldogok:) heart.gif
2015. július 01. 20:00 #109
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Mi az, hogy nem normális dolog? Ébredjen már fel mindenki, aki azt gondolja, hogy a heteróké minden! Ez a "normális" szó teljesen relatív. Te azt gondolod, neked az a megszokott/megkövetelt, ha az ellenkező nemhez vonzódsz, mert hetero vagy. Viszont a homoszexuálisok nem mondhatják ezt, hiszen az Ő identitásukban az a "normális", ha a saját nemükhöz kötődnek. Elég szomorú ez a felfogás. Ez nem egy divat, vagy valami követendő példának beállított dolog, ez olyasvalami, amihez tolerancia kell és kész. Érdekes, a meleg emberek tolerálják, ha egy csókolózó hetero párt látnak az utcán, mert tolerálniuk KELL, de ha bármely nem homo meglát két szerelmes meleget bárhol, máris megy a hűhő. Természetesen köztük is vannak "rossz" emberek, de higgyétek el, attól, hogy az ellenkező nemhez vonzódik valaki, nem lesz jobb vagy több. Amerika megváltoztathatta a törvényeit, de valójában nem azok okozták a problémát. A lemaradott emberek gondolkozását sem a kormány, sem a szervezetek nem lesznek képesek orvosolni.
6 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs, healy., itsjustme, frigónyuszi, awwparadise
2015. július 01. 20:06 #110
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2036
Azonosító: 227220
Nem tudom mit van mindenki felháborodva.. Ez teljesen normális.. smileeee.gif
2015. július 01. 20:07 #111
Vattacukorfelhő
Vattacukorfelhő
visszatérő vendég

StátuszA kemény külső érzékeny belsőt takar
Hozzászólás: 134
Csatolások: 547
Azonosító: 239609
Legyenek boldogok! smileeee.gif
2015. július 01. 20:11 #112
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
Hozzászólás: 2890
Csatolások: 222
Azonosító: 231501
azt birom, hogy az emberek azt hiszik, hogy egyre több homoszexuális lesz. nem! egyre többen vállalják fel! és ez nem ugyanaz. ugyanabban a világban élsz és ha elszörnyűltet téged az a tény, hogy nem mindenki olyan mint te vagy "normális" akkor bocsi és üdv a valóéletben...
4 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs, itsjustme, frigónyuszi
2015. július 01. 20:18 #113
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (rockyy @ 2015.07.01. 19:25)
Remek, elkezdődött a rinya, hogy uramég, ez természet ellenes, meg ez már divat.Aki volt már történelem órán, annak a tanára is elmondta, hogy pl a rómaiak legtöbbször vagy biszexuálisak, vagy melegek voltak. Ez többezer éve volt. Szerintem remek, hogy egyre többen vállalják fel a másságukat. Változik a világ, sokkal elfogadóbbak az emberek, de sokaknak fel kell nőni, hogy megértsék, ez egyáltalán nem újkeletű dolog, mindig is volt, mindig is lesz. Néha, mint ugye a rómaiaknál, egész társadalmak épültek rá.
Persze megértem, hogy sokaknak nem ezt tanították, sőt betegségként tartották számon, de változik a világ és szerintem, nekünk is vele kell változnunk.

Köszönöm, végre valaki, akitől az ókori történelem-érvelést hallom! A nagy ellenzőknek a kezükbe adnám az ókori görög-római szöveggyűjteményem, ami tele van bi-és homo történetekkel. Mindenki mindenkivel csinálta, családon belül házasodtak -szóval tudtak élni biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Phaedra, itsjustme, frigónyuszi
2015. július 01. 20:18 #114
Hazel
Hazel
visszatérő vendég

StátuszSok a levél, de egy a fa. -A zöld urai-
Hozzászólás: 477
Csatolások: 32
Azonosító: 167208
Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki a saját neméhez vonzódik, de hogy ezt minek kell az egész világ is tudja?
2015. július 01. 20:24 #115
- törölt felhasználó -    
Idézet (bogi9315 @ 2015.07.01. 18:11)
Nem értem hogy ennek mi értelme van. Én valahogy nem tudom megérteni. Mit tud egy azonos nemű amit egy ffi nem? Vagy éppen fordítva? Miért van éppen szükség erre? 
Próbálom viccesen felfogni: ha ezzel megállítható a világon a túlszaporodási folyamat akkor csak tessék biggrin.gif

Ezt nem lehet viccesen felfogni. Semmi vicces nincs a különböző szexualitásokon.
És hogy mi értelme van? Hogy mit tud egy azonos nemű, amit az ellenkező nem nem? Ez hülyeség. Szimplán hülyeség, már ne is haragudj.
Képzeld el, milyen érzés lenne, ha holnap anyukád közölné veled, hogy "édes kislányom, holnaptól márpedig csak lányokkal randizhatsz!" Milyen érzés lenne? Sz*r, mi? Mert hetero lévén nem vonzódsz a lányokhoz, de mégis azt várják el, hogy őket szeresd. Hülyének néznének, amiért te titkon az ellenkező nemhez, a fiúkhoz vonzódsz. És mindenki azt kérdezné tőled, "mi értelme van a fiúkat szeretni? mi van bennük, ami egy lányban nincs?". Ugye te is úgy éreznéd, hülyeségeket beszélnek?
Na akkor légyszíves, gondolkozz mielőtt írsz. Köszi. laugh.gif
2015. július 01. 20:30 #116
- törölt felhasználó -    
Idézet (NNoémi @ 2015.07.01. 18:37)
Nem normális mert Isten egy férfit és egy nőt teremtett ez a normális ez a szaporodás lényege

Na aztán szerinted minden hetero házaspárnak születik gyereke? Vagy te annyira vallásos vagy, hogy azt hiszed, szexuális életet csak szaporodás céljából lehet élni?
Lehet, hogy Ádámot és Évát azért teremtette, és tök jó, hogy most mind itt vagyunk nekik köszönhetően, de azt hiszem, van elég ember a Földön ahhoz, hogy ne kelljen minden párnak tovább szaporodni.
Vagy, más felfogásban: nincs Isten és nincs Ádám és nincs Éva: mindenki azt szeret, akit akar, kész, vége.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, awwparadise
2015. július 01. 20:34 #117
Baharka34
Baharka34
visszatérő vendég

StátuszTake a small bite
Hozzászólás: 434
Azonosító: 199630
Öcsém..kész cirkusz ami itt zajlik.
Most nem 8 valakinek, hogy elmondja az egész világnak? Cara így látta a legjobbnak, na ennyi meg egy bambi. A legjobb amit tehetsz, hogy nem veszel róla tudomást. Bár ez sokaknak nem megy...
Keresztény vagyok de hiába..igenis normális a homoszexualitás. Tetszik vagy nem, ez van.(most nem fejtem ki erről bővebben a véleményem) Cara boldog, ez a lényeg. Más meg szerintem feleslegesen üti bele a csinos kis orrát vagy ír utálkozó hozzászólást a dolgon nem igen fog ezzel változtatni. A csaj úgyis telibe szarja, ki mit mond vagy ki mit ír biggrin.gif
2015. július 01. 20:36 #118
Hemmolover21
Hemmolover21
új tag

StátuszGo ahead,rip my heart out!
Hozzászólás: 13
Azonosító: 245010
Fogalmam sincs,hogy mi baja egyes embereknek a "másságal".Szerelem az szerelem,nem?!Én nem vagyok semelyik,de ha az lennék nem hiszem,hogy szégyelném!
2015. július 01. 20:47 #119
ZaynLover
ZaynLover
új tag

StátuszAnd after all your my Wonderwall <3
Hozzászólás: 42
Azonosító: 240082
Az utólsó képen a legszebb, és remélem Cara boldog azzal a lánnyal nekem semmi kifogásom nincs ellene.
2015. július 01. 21:08 #120
etisz
etisz

Státuszetisz még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 585
Azonosító: 166751
Egyszerűen még mindig nem tudok elmenni a tény mellett, hogy színész karriert is kezdett. Imádom Carát, hihetetlen jó személyiségnek tűnik, de valahogy nem tudom mozivásznon elképzelni...

A mássággal kapcsolatban az előttem hozzászóló homofóbokhoz szólnék: Amerikának és emberei nagy részének sikerült, nektek miért nem megy? rohog.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

St. Vincent St. Vincent 12300.