Cara Delevingne nyíltan felvállalta másságát
2015. július 01. 16:42
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
most mindenki meleg?????????
2015. július 01. 16:53
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Még írjátok le 600-an, hogy most mindenki bevallja, annyira fontos elismételni, hiába írták már le előttetek.
Én eskü úgy emlékszem mintha már bevallotta volna, de akkor lehet rosszul emlékszem vagy keverem mással, viszont örülök hogy felvállalta és sok boldogságot neki.
Én eskü úgy emlékszem mintha már bevallotta volna, de akkor lehet rosszul emlékszem vagy keverem mással, viszont örülök hogy felvállalta és sok boldogságot neki.
2015. július 01. 16:57
Szerintem ez egy olyan tema, amirol nem is kene cikket irni...egyreszt az itteni atlageletkor, masreszt az elcelodo, szanalommal teli kontrazasok miatt..Amugy rola nem gondoltam volna..
2015. július 01. 17:22
Sok boldogságot nekik, örülök, ha Cara is boldog, imádom őt
A képeken pedig gyönyörű
2015. július 01. 17:29
|
|
NNoémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 184860 offline
|
Idézet (Little Pixie @ 2015.07.01. 17:11)
Pontosan mi is? Hogy azzal jár, akivel szeretne?
Ja, hogy az illető éppen nőnemű? Naésaztán?
Nem,nem az a baj, hogy azzal van akit szeret, hanem azzal hogy ha homoszexuális valaki az nem normális dolog
2015. július 01. 17:51
Idézet (NNoémi @ 2015.07.01. 17:29)
Nem,nem az a baj, hogy azzal van akit szeret, hanem azzal hogy ha homoszexuális valaki az nem normális dolog
Miért ne lenne normális dolog? Mert a heterók éppenséggel többségben vannak?
2015. július 01. 17:53
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
sok boldogságot neki meg minden
annyiszor leírtak már előttem mindent, hogy nem érzem szükségesnek, a hülyékkel úgysem lehet vitatkozni, félre vannak nevelve és tájékoztatva, ennyi
2015. július 01. 18:06
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
OMG!!! Ez a 2015 év a melegek és a biszexek éve!! Komolyan annyi hireség valjabe másàgàt hogy az màr fáj!! Én nem itélem el de ez már durva...
2015. július 01. 18:11
|
bogi9315új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.01. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 245642 offline
|
Nem értem hogy ennek mi értelme van. Én valahogy nem tudom megérteni. Mit tud egy azonos nemű amit egy ffi nem? Vagy éppen fordítva? Miért van éppen szükség erre?
Próbálom viccesen felfogni: ha ezzel megállítható a világon a túlszaporodási folyamat akkor csak tessék
Próbálom viccesen felfogni: ha ezzel megállítható a világon a túlszaporodási folyamat akkor csak tessék
2015. július 01. 18:34
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Ag_laja @ 2015.07.01. 15:39)
És ha figyelmesen olvstad a cikket akkor láthattad, hogy ez már egy ideje nyílt titok, hogy ő biszex. Nem divatból csinálja. Te jó ég ezt a hülyeséget még leírnom is fáj, hiheteten, hogy van aki ezt szentűl hiszi...
Ha fgyelmesen elolvastad (volna) amit írtam, akkor kihámozhatod belőle, hogy nem annak lenni divat, hanem bevallani lett divat. Eddig is megvoltak vallomás nélkül, sőt, vki egész karriert épített arra, hogy nem vallotta be, pl Ricky Martin ...
2015. július 01. 18:41
|
|
eveliiin13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 210873 offline
|
NNoémi egyetértek
2015. július 01. 19:25
Remek, elkezdődött a rinya, hogy uramég, ez természet ellenes, meg ez már divat.Aki volt már történelem órán, annak a tanára is elmondta, hogy pl a rómaiak legtöbbször vagy biszexuálisak, vagy melegek voltak. Ez többezer éve volt. Szerintem remek, hogy egyre többen vállalják fel a másságukat. Változik a világ, sokkal elfogadóbbak az emberek, de sokaknak fel kell nőni, hogy megértsék, ez egyáltalán nem újkeletű dolog, mindig is volt, mindig is lesz. Néha, mint ugye a rómaiaknál, egész társadalmak épültek rá.
Persze megértem, hogy sokaknak nem ezt tanították, sőt betegségként tartották számon, de változik a világ és szerintem, nekünk is vele kell változnunk.
Persze megértem, hogy sokaknak nem ezt tanították, sőt betegségként tartották számon, de változik a világ és szerintem, nekünk is vele kell változnunk.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: