Cara Delevingne nyíltan felvállalta másságát
2015. július 01. 14:47
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ez már olyan mint egy őrült divat.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2015. július 01. 15:08
Én úgy gondolok a bisexualitásra, hogy az illető vonzódik mindkét nemhez és ez nem csak egy "hóbort" de az esetek 95%-ban úgyis egy ellenkezőnemüvel fog megállapodni.
Itt van pár példa:
Angelina Jolie + bisexualitás = házasság, Brad Pitt-el
Megan Fox + bisex = házasság, Brian Austin Green-nel
David Bowie + bisex = házasság Iman-nal (modell)
Itt van pár példa:
2015. július 01. 15:16
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Látom, megy a szokásos vinnyogás, hogy divat lett homo/biszexuálisnak lenni.
Nem unalmas még ez a papagáj-mód?
Jobb lesz hozzászoknotok, hogy egyre többen vállalják fel - akár, mert nekik így esik jól, akár, mert jó reklám is lehet.
Ha nem tudtok örülni más boldogságának, akkor legalább nyeljétek le a nevetséges rinyálásotokat, mert magatokat égetitek. Vajon igazából melyikőtök életére van olyan borzalmas hatással egy ismeretlen ember, ráadásul számotokra érdektelen és megközelíthetetlen híresség magánélete?
Jobb lesz hozzászoknotok, hogy egyre többen vállalják fel - akár, mert nekik így esik jól, akár, mert jó reklám is lehet.
Ha nem tudtok örülni más boldogságának, akkor legalább nyeljétek le a nevetséges rinyálásotokat, mert magatokat égetitek. Vajon igazából melyikőtök életére van olyan borzalmas hatással egy ismeretlen ember, ráadásul számotokra érdektelen és megközelíthetetlen híresség magánélete?
9 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Phaedra,
Jody,
CandUs,
hayley4,
awwparadise,
itsjustme,
frigónyuszi,
menthol
2015. július 01. 15:16
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
én ezt eddig is sejtettem, róla aztán tényleg, láttam már sok...khm..érdekes képeit, igen lányokkal, meg ő tényleg a szó szoros értelmben a furcsa szó megtestesítője, én soha el nem tudtam volna képzelni pasival...
hm..vajon ki lesz következő? xdd
hm..vajon ki lesz következő? xdd
2015. július 01. 15:20
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Jolie_77 @ 2015.07.01. 15:16)
Látom, megy a szokásos vinnyogás, hogy divat lett homo/biszexuálisnak lenni.
Nem unalmas még ez a papagáj-mód?
Így van - MAGÁNÉLETE - vagyis, nem kéne hírverést csinálni belőle, mert csak rá tartozik/tartozna. Mivel lett/lesz ezután jobb vagy más neki? Több felkérése lesz? Más ruhákban fog a kifutón lejteni? Netán divatmagazinok helyett a Móricka magazinban lesznek róla karikatúrák?
Ha a reklám miatt, önpromóból dobta be a témát, akkor pedig igenis megállja a helyét a kijelentés, miszerint divatból vállalta fel magát.
2015. július 01. 15:32
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2015.07.01. 15:20)
Így van - MAGÁNÉLETE - vagyis, nem kéne hírverést csinálni belőle, mert csak rá tartozik/tartozna. Mivel lett/lesz ezután jobb vagy más neki? Több felkérése lesz? Más ruhákban fog a kifutón lejteni? Netán divatmagazinok helyett a Móricka magazinban lesznek róla karikatúrák?
Ha a reklám miatt, önpromóból dobta be a témát, akkor pedig igenis megállja a helyét a kijelentés, miszerint divatból vállalta fel magát.
Ez a mai világ betegsége. Mindenki mindent elmond, megoszt a neten: Cara azt, hogy biszex, Zsuzsi néni azt, hogy mit evett az előbb, Fruzsi és Zsófi a kacsaszáját és a dekoltázsát, és így tovább.
Őszintén szólva, engem nem érdekel, miért vállalta fel. Ha ezzel akarna a címlapon virulni, hát tegye. Ha másoknak akar példát mutatni, úgy is jó. A vallomásától valóban nem lett jobb ember, viszont valakinek, aki a biszexualitása miatt nem érzi jól magát a bőrében, talán sokat jelent.
Az utolsó mondatodhoz pedig csak annyit fűznék, hogy szerintem max az divat, amikor két csaj a buliban azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy hevesen smárol - de valakivel együtt járni, az nem megy divatból.
9 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Phaedra,
Jody,
CandUs,
hayley4,
awwparadise,
itsjustme,
frigónyuszi,
menthol
2015. július 01. 15:39
_ToTo_ az a társadalom hibája és nem az övé, hogy ha leszbikus vagy biszexuális akkor azt feltétlen megkell gyónni a publikum előtt. És elég népszerű és jólkereső ahhoz, hogy ne folyamodjon ilyen eszközökhöz a piárért. Rossz aki rosszra gondol.
Valószínüleg azért beszélt erről mert nem mindenkinek adatik meg az a helyzet, hogy milliók szeretik és elfogadják olyannak amilyen, egy átlagos homoszexuálist vagy leszbikust...stb korántsem ér ilyen meleg fogadtatás, mikor kijelenti, hogy ő "más".
És ha figyelmesen olvstad a cikket akkor láthattad, hogy ez már egy ideje nyílt titok, hogy ő biszex. Nem divatból csinálja. Te jó ég ezt a hülyeséget még leírnom is fáj, hiheteten, hogy van aki ezt szentűl hiszi...
Valószínüleg azért beszélt erről mert nem mindenkinek adatik meg az a helyzet, hogy milliók szeretik és elfogadják olyannak amilyen, egy átlagos homoszexuálist vagy leszbikust...stb korántsem ér ilyen meleg fogadtatás, mikor kijelenti, hogy ő "más".
És ha figyelmesen olvstad a cikket akkor láthattad, hogy ez már egy ideje nyílt titok, hogy ő biszex. Nem divatból csinálja. Te jó ég ezt a hülyeséget még leírnom is fáj, hiheteten, hogy van aki ezt szentűl hiszi...
2015. július 01. 15:46
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2015.07.01. 15:20)
Nem érdekel, miért vállalta fel. Remélem megleli ezután a boldogságot az életben.
Nem egészen mondanám, hogy a magánélete. Az is a magánélete része valakinek, ha hetero, mégis kikérdezik a véleményét egy adott témában?
Másrészt birom, hogy akkor támadják az embert, ha comin-outol, meg mondják, hogy ne kösse más orrára. Viszont ha az illetó' hetero, és beszél magánéletéró'l, akkor az egy érdekelt téma a sajtóban, és arról szólhat...
8 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Jolie_77,
CandUs,
awwparadise,
itsjustme,
frigónyuszi,
menthol,
janet7
2015. július 01. 16:08
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Persze, hogy létezik a biszexualitás, és aki ezt nem képes elhinni, azzal komoly baj lehet. (szerintem) Bár nekem soha nem volt szimpi a csaj, azért örülök, ha boldog
2015. július 01. 16:17
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
Ag_laja írta
Én úgy gondolok a bisexualitásra, hogy az illető vonzódik mindkét nemhez és ez nem csak egy "hóbort" de az esetek 95%-ban úgyis egy ellenkezőnemüvel fog megállapodni.
Itt van pár példa:
Ennél jobban én se tudtam volna elmondani!!
Itt van pár példa:
Ennél jobban én se tudtam volna elmondani!!
2015. július 01. 16:23
Miley felvállata és mostmár mindenki azzal jön h meleg?
Nem az én bajom,de...
Nem az én bajom,de...
2015. július 01. 16:30
Idézet (ILoveNiallHoran @ 2015.07.01. 16:23)
Miley felvállata és mostmár mindenki azzal jön h meleg?
Nem az én bajom,de...
Nem az én bajom,de...
Mintha Miley lenne az első biszexuális a világon.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.