Cara Delevingne nyíltan felvállalta másságát
2015. július 01. 13:16
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Nem értem azokat, akik azt mondják, már mindenki leszbikus meg meleg. Hogyha az emberben alapból nincsen benne az inger, akkor nem fog azonos neművel lefeküdni. Az meg, hogy egyre többen vállalják be már más dolog. Ha most azt nyilatkozta volna, hogy párkapcsolatban él egy férfival, biztos nem ilyen utálkozó kommentek születtek volna.
Én gratulálok neki, bár a leányzó nem valami szép, bár lehet csak ez az egy kép előnytelen róla.
Én gratulálok neki, bár a leányzó nem valami szép, bár lehet csak ez az egy kép előnytelen róla.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. július 01. 13:19
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Ebben nincsen semmi rossz, legalább boldog
2015. július 01. 13:29
Nem baj, dehogy is, örülök, hogyha boldog, de a nyári időszak most mindenkinél arról szól, hogy vallják be a másságukat?? Mert majdnem mindenki így tett az utóbbi pár hónapban...
2015. július 01. 13:34
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
Gratulálok nekik, és sok boldogságot!!!!
2015. július 01. 13:49
Ez eddig is nyílt titok volt.
Egyébként nem a szívem csücske ez a lány, de örülök annak, hogy boldog.
Egyébként a biszexualitás még mindig rohadtul NEM valami divathullám, bár a szűkbelátókörű bifóbiás gyökereknek hiába magyarázza az ember.
Egyébként a biszexualitás még mindig rohadtul NEM valami divathullám, bár a szűkbelátókörű bifóbiás gyökereknek hiába magyarázza az ember.
2015. július 01. 13:53
Ezt eddig is tudtam és ezen nincs mit szégyellnie, én teljes mértékben támogatom.
2015. július 01. 14:04
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Nincs bajom sem a melegekkel, sem a biszexuálisokkal, de egyre inkább úgy érzem, divat lett annak lenni. A sztárocskák napról napra vállalják fel azonos nemű egyedekkel folytatott kapcsolataikat, s mindenhol ezekről hallani. Abba senki nem gondol bele, hogy csak a felhajtás miatt csinálják, írjanak róluk, ami láthatóan be is jön nekik:)
2015. július 01. 14:06
Nem vagyon otthon a modellek világában, soha egyikük se nyerte el a szimpátiámat, de Carát valamennyire szeretem és nyomon követem. Valóban nyílt titok volt a szexualitása, de ettől függetlenül örülök, hogy felvállalta és boldog.
2015. július 01. 14:25
|
|
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline
|
Littlemix
Attólmég hogy biszex miért ne lehetne valakinek a példaképe?Istenem az ilyenek miért nem gondolkodnak mielőtt cselekszenek,nem is értem
Attólmég hogy biszex miért ne lehetne valakinek a példaképe?Istenem az ilyenek miért nem gondolkodnak mielőtt cselekszenek,nem is értem
2015. július 01. 14:27
Idézet (littlemix @ 2015.07.01. 13:45)
És ez a csaj több lánynak a példaképe?!
Milyen korcs világban élünk, hogy van, akinek egy olyan lány a példaképe, aki fel meri magát vállalni, és büszke arra, akivé született. Ha így haladunk, a végén még olyan emberek lesznek a kislányok példaképei, akik esetleg még boldogok is, sőt, családjuk van. Fúj.
2015. július 01. 14:31
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Ez nagyon pozitív dolog,hogy ennyi sztár felvállalja a másságát,így erőt adva az átlag embereknek is,hogy a saját érdekükben megtegyék ezeket a lépéseket.A fejlettebb országokban,mint Németország már az iskolákban sem csinálnak nagy ügyet abból,hogyha az osztályban valaki nem heteró.
Carat én eddig is bírtam mint modellt,ezután is fogom
Carat én eddig is bírtam mint modellt,ezután is fogom
2015. július 01. 14:33
1. A biszexualitás nem divat. Mint ahogy semelyik másfajta "másság" sem. Talán azért érzitek úgy, hogy "mostmár mindenki kezdi", mert szerencsére egyre nyitottabb és elfogadóbb világban élünk, ahol egyre többen merik felvállalni magukat, és ez mindenképpen egy nagyon pozitív dolog.
2. Igen, ez a lány több lánynak, nem is kevésnek a példaképe. Szerintem ha gondolkozol kicsit (és kinyitod a kicsi homofób szemedet), rájössz, hogy miért. Én soha sem kedveltem túlzottan, de ezzel most nagyot nőtt a szememben.
Egyébként St. Vincent rendes neve Annie Clark, ha valakit érdekel, és valóban nagyon tehetséges. ^^
2. Igen, ez a lány több lánynak, nem is kevésnek a példaképe. Szerintem ha gondolkozol kicsit (és kinyitod a kicsi homofób szemedet), rájössz, hogy miért. Én soha sem kedveltem túlzottan, de ezzel most nagyot nőtt a szememben.
Egyébként St. Vincent rendes neve Annie Clark, ha valakit érdekel, és valóban nagyon tehetséges. ^^
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.